kimse beni anlamıyor

Matmazel sırra kadem bastı.
Tabbii imam kocası evde o yüzden yazamıyor.
Ya daaa imam kardeş gelmiş burda bizi deniyor upps
Evet görmesin istedim ama dün biraz yoğun geçti sular kesildi bütün bulaşıklar kirli elektirik gidip geliyo , artı bide en önemlisi kızım hasta diş çıkarıyo olabilir demişti doktor 1 ay önce ateşleniyo korkuyorum üzülüyorum bunalıyorum birbirine girdi duygular

Evet alışmaktan zorluk çekiyorum alışsaydım kuzu kuzu geçerdi bide onu düşünüyorum başka biyer dahamı iyi olucak bitmiyor yani ilk buraya gelirken 6 ay sonra başka köye gidicez diye geldik oldu 1 sene 1 5 sene sonra dediler oldu 2 sene onun içinde alışaamadım eşimin sorunları olduğu için güya yer değiştirebilcektik ama olmadı

İşi rahat evet bizde biliyoruz
Kaldiginiz köyün adi ne acaba?
Köyün adını demiyim ama ili söyliyim kastamonu

Maaşı iyi ama burası pahalı yinede rahat rahat yaşıyoruz paraya ihtiyacım var demedim yani gelen gidiyo , inşallah geri dönüp bakacağım zamanlar olur bide inşallah güzel hatırlarım

Hayat kısa burda bunları çekeceğime istanbulda mutlumu olsam diye düşünmüyor değilim yorumlar için teşekkürler çok güzel yazmışsınız

3 yıl artı 1 yıl daha 4 sene mecbur , ekstra olarak suyumuz elektirikle çalışıyo , arıtma var bide kışın elektirik gitmeyince ufo yakıyoruz

Evlenirken imam olduğunu ve gece terörü hastalığı olduğunu bilmiyormuydun
Biliyodum çocuk ilerde belki bu kadar hemen beklemiyorduk köye gideceğini biliyodum ama yaylaya değil bizimde köyümüz var ulaşım var ilçeye köyde bakkal var insanlar var bide insan bilsede o gün hiç gelmicek gibi düşünüyo ölüm gibi ölücez hepimiz biliyoruz ona göremi yaşıyoruz

Yanlış anladınız sanırım bir hastalığı var dedim durup duruken birine vurmuyo bağırmıyo gayette iyi güler yüzlü eşimden şikayet etmedim , geceleri yaptığını hatırlamıyo doktor kontrolünde hastalık yani elden ne gelir

Ded
Dediklerinizi denemeye çalışıcam yazınız için teşekkürler

Siz gece terörünün ne olduğunu bir öğrenin önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…