kimse beni anlamıyor

Şimdi oluyo gelen giden , cevap vermedim değil veremedim , dediğiniz gibi yapmıyoruz yapmamız lazım burda yaşamak için alt köy üst köy birileri olur illa doğrudur

Aynen ya sacmalardan seçmeler. Domates 13 yazmış birde, bize bedava veriyorlar sanki. Biz işyerinde bile saksı saksı domates ektik cam kenarinda büyüyorlar. Köy yerinde domates bile ekememisler
Domates bir misaldi sizde pahalı yerde oturuyosunzu galiba annemle konuşuyorum pazardan alıyo herşeyi daha uyguna pazar olmadı başka market var birinde indirim oluyo diğerinde uygun oluyo bulunabiliyo uygun demek istedim burda seçim şansımız yok , ekip biçmeyi sevmiyorum , eken biçen var ben onların işlerine taş koymak istemiyorum belki ?

Evet o açıdan bakınca bende hayret ettim kendime daha kötüleri düşününce zaten kendime hak vermiyorum iyileri düşünce hak veriyorum

Evet tam olarak anlatmaya çalıştığım şey bu insanlar kendi işleriyle meşgul bende girişken değilim ama girişilcek bi durum olmuyo teşekkürler yazı için

Buraya geldiğimde hamileydim 1 aylık haberim yoktu burda doğurmadım siz ne kadar anlamasanızda burda doğurulcak biyer değil bi düşünün sancılarınız geldi en yakın hastahane 3 saat 3 kişi teyze dediysem evlerinde kocaları var yani

Severek evlendik bencede evlenmekle hata yapmış olabilirim yani ama artık geçti ben çalışıyodum evlenmeden önce ama biraz abarttım sanırım

Öyle güzel yazmışsınız ki elinize sağlık bian sevesim geldi hayatımı ,konfor yok ama mutlusunuz Allah bozmasın mutluluğunuzu

Yani bilemiyorum evliliğe alışamadan buraya geldik herşey çok hızlı oldu beni boğan gerçekten ne bilmiyorum

Evet köy hayatını bilmeyen biri için zor en mantıklısı gittiği yere kadar dayanıcaz, bir gaza gelip evlenme konusu çok doğru yaşımızda genç bu kadar konuşmadan sonra bi çay yapıyorum gelin hemde sobada

Kuzum bak ne güzel buralara yazabildin. Azıcık kafan dağılmıştır. Sobada çayı da demledin oohh mis valla. Bunaldığında yine yaz.
Çocuklarımız diş çıkarırken hepimiz yaşadık aynı sıkıntıları. Şehirde de olsaydın farketmeyecekti yani.
Bir de o bebe senin sıkıntını bunalımını da alıyor biraz da o yüzden huysuzlanıyor.
Bahçe işlerini sevmiyorsun bunu bir nebze anlayabiliriz fakat keşke sevsen.
Misal saksıya kuru soğan eksen taze sogan verir sana. Kendi yetiştirdiğin taze soğanı ver bebeğinin eline dişlerini kaşısın.
Bu seni de mutlu etmezmi.
Su konusuna gelince musluklu bidonlar var. En azından yemeğine bulaşığına kullanırsın. Zor evet meşakatli evet ama elektrik olmayınca hayat durmasın senin için.
Hayatında edinmediğin kadar tecrübe edinebilirsin.
Bunu bir sınav gibi düşün.
Hatta ohaa abla sen de abarttın deme ama bu sınava tabi olduğun için çook şanslısın

Şuan lohusa dönemi + adaptasyon sürecini aynı anda geçiriyorsunuz ve depresyona girmişsiniz.

Öncelikle ölmek isteyecek bir sebep olmadığını, bir yardım almanız gerektiğini belirtmek isterim. Çünkü siz bir annesiniz ve kızınızın sağlıklı büyüyebilmesi için öncelikle sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Öncelikle kimseyle dost ilişkisi kurmak zorunda olmadığınızı yalnızda güçlü olabileceğinizi kimseye ihtiyacınız olmadığını öğrenmelisiniz. Kendi öz sevgi ve öz saygınızı kazanmaya ihtiyacınız var gibi.

Bence işe gün içindeki rutinlerinizi bozarak başlamalısınız, yeni konulara ve hobilere kendinizi yönlendirebilirsiniz. Mesela Hatice Kübra Tongar'ı araştırıp anlattığı konuları dinleyip, kitaplarını okuyup mental olarak daha iyi bir birey/eş/anne olmak için kendinizi geliştirebilirsiniz. Ev işi yaparken özbenlikle ilgili, pedogoji hakkında, ebeveynlik hakkında kızınıza ve kendinize çok şey katabilecek bir alan oluşturabilirsiniz. Sabahları gün içinde köye bile olsa kızınızla yürüyüşe çıkabilirsiniz, daha önce denemediğiniz sağlıklı detokslar deneyebilirsiniz. Kendinize yenilik katmak ve olduğunuz yeri güzelleştirmek sizin elinizde.

Yalnızım diye söylenip bir arkadaş yada dosttan bunu beklemeyin. Size en iyi gelecek olan kendinizsiniz.

Taş koymak derken? Size kasa kasa ekin de satın, bütün sebze halini elinize geçirin demedik, 10 sıra domates, 10 sıra biber ekersin hem oyalanir hem yersin dedik. Domates biber de ekip bicmeden sayılmaz günde 1 sula yeter

Taş koymak derken? Size kasa kasa ekin de satın, bütün sebze halini elinize geçirin demedik, 10 sıra domates, 10 sıra biber ekersin hem oyalanir hem yersin dedik. Domates biber de ekip bicmeden sayılmaz günde 1 sula yeter
Hayır köyde eken varsa niye gidip ilçeden bakkaldan marketten alıyor o kısım daha enteresan değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…