Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Bende iciyorum günde 1 paket, ustelik aşılama tedavisi görüyorum. Gebe kalirsam azaltirim ama komple birakabilecegimi düşünmüyorum zaten bi keyfim kahvem sigaram var ondan da vazgeçmiyorum. Hayat felsefem "sigara içen öldü de su içen ölmedi mi sanki" :)

İlk zamanlar sadece keyif veriyordu içmediğim zamanlar ihtiyaç duymuyordum. Şimdi ise yemek/ içmek gibi bir alışkanlık oldu. Yemek yememek sigara içmeyen birine nasıl zor geliyorsa sigara içmemekte bana zor geliyor. kelimem " KEYİF" içmeyenler için açıklamak istedim. :)

Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.

Ne yaptınız öyle ciddi nasıl içiyorsunuz o kadar sigarayı..
Benim bile günde 1paket bitiyor..
Ama alkol alıncasigara nedense daha çok içiliyor..

Bende sigarayı bırakacak irade yok diyenler kimler ?

Ben mesela denedim ama olmadı bant kullandım sakızını kullandım gene olmadı..

Yuzde 90 sebebi sigara olan bogazda kitle ile annem kanser oldu.

25 yillik icici idi. Gunde 1 paketi bulurdu.

Bunuda keyif yazanlara dipnot duseyim.

Hayatim biraz normal olsaydi sikintilar icinde sigarayi arkadas gibi gorup ona siginmasaydim bende birakabilirdim .

Ne yaptınız öyle ciddi nasıl içiyorsunuz o kadar sigarayı..
Benim bile günde 1paket bitiyor..
Ama alkol alıncasigara nedense daha çok içiliyor..

Ben mesela denedim ama olmadı bant kullandım sakızını kullandım gene olmadı..

yani denediniz.... sizi de şöyle yamacıma alayım .... az sonra size döneceğim ...

ilk zamanlar çok zor oluyor. bem ilk bıraktığımda resmen motivasyonumu kaybtmiştim. yaşamayı baştan öğrenmek gibiydi. mesela sigar içmeyenlerin ne diye molaya çıktığını bile anlamazdım. sigara içmeyen insan yemekten sonra napar ki yaaa derdim. ayy sinirlenince ölürüm falan heralde derdim. düşünsene kızıyorsun sigara yakıyorsun oh miss. sevgilinle buluşuyorsun içiyorsun iki saat miss. komşuya gidiyorsun kahve çay miss. tek başına sosyalleşme imkanı sağlıyo çok deişik. çok zor oluyo diom ya yaşamayı öğrenmek gibi. şunu diyeyim bi enerji geliyo ohh bu ne diyorsun. ben o enerjiyi gördüğüm için içmek istemiyorum. gene 3 gündür içmedim. sigara içince yürüyemiyorum çok yorgunum. bu arada daa az sinirleniyorsunuz sigara içmeyince . sinir ve sigara içme isteği aslında beyin oyunu sanırım. birde içmemeye çalışrken zor oluyo ama saçma bi şekilde de bu histen hoşlanılıyor.

X