sigara içmeyen insan yemekten sonra napar
Tuhaf gerçekten hic bir kokuya tahammülüm yoktur sadece deterjan kokusunu severim parfüm bile kullanamam başkasından sigara kokusu gelse rahatsız oluyorum ama maalesef kendim içiyorumAyıpsın hastasiyim
Arabalar geçince özellikle Oyle bir kokluyorum ki
Tamam ama umutsuz vakayım bende önce onu diyim:))
Bu arada hanımlar, sigarayı bıraktıktan sonra concealer hayatımdan çıktı. Direkt etkisi var gerçekten de.
içmeyenler yazmasın dediğin için sessizce okumayı düşünüyodum, içenler bu iğrenç şeyi neden içiyo diye. ama bu yorumu görünce dayanmadımBu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
Kibrit söndükten sonraki dumanın kokusuna bayılıyorum bende. (barut kokusu sanırım)
Maaşallah canım arkadaşıma benimiçmiyorum canım . oğlum 11 yaşında . hamilelik vs . 12 yıldır içmiyorum .
ama 10 yıl içtim .
çok büyük hata .
insan kendinine zarar veriyor iste. anlamadan .
iyi ki içmemişsin .
ben de iyi ki bırakmışım.
eşime bıraktırmaya çalıştım olmadı.
2 kez randevu aldım.
ilkine gitti. sistem arızası vs dediler . girmedi o gün .beklememiş .
sonra yine randevu aldım . gidemedi. yoğundu o gün .
ve öyle kaldı.
ama iğrenç bir şey . kokuyor bence. içmeyene kötü geliyor .
Kendimi kesicem ya şimdiTamamdır bir cigara yakayım şimdi tüttüreyim
içmeyenler yazmasın dediğin için sessizce okumayı düşünüyodum, içenler bu iğrenç şeyi neden içiyo diye. ama bu yorumu görünce dayanmadıminsan kendine bu kötülüğü neden yaparki. etrafına nasıl bi koku yayıyosun kimbilir
Off tanrım daha ne olsun?sezen şarkısı çalsın birde.süper, devam yani düşünsene sade bir Türk kahvesi, terastasın yanında sigara daha ne olsun ?
Tamamdır bir cigara yakayım şimdi tüttüreyim
Bana da eşim çok kızıyor kendisi de içtiği halde ablaEşim çok kızıyor bana her akşam yatmadan önce diyorki,yatış sigaranı içtinmi diyorkendide içiyor oysa