Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Altın kural bir nefes tüm kuralları yıkıyor.....

K Kazen ben de sigarayı bırakalı 10 gün oldu, Arkadaş bu konuyu söyleyince filmi izlemeyi zaman kaybı olarak gördüm "kaç yıldır içiyorum vazgeçemem, ben de o irade yok, e zaten sigarayı seviyorum, çok uzun yıllar yaşamak için sebebim yok vs" diye bir sürü bahanenin arkasına sığınabiliyordum, bir süre sonra ne kaybederim diye düşünüp izledim, video bittiğinde içtiğim sigara midemi bulandırdı. Şu an içtiğimi hayal edince de aynı tepkiyi veriyor vücudum, aslında içmemek için başka bir sebebim de var ama o sebep bırakmam için yeterli olmamıştı, iyi ki konuyu açmışsın ve izlemişim. Güzel bir şeye vesile oldun teşekkürler

Son düzenleme:
Duman tüttürme olayını seviyorum bir de çay ve kahvenin yanında iyi gidiyor. :)

ilk denememde ilaçla 5 ay bıraktım ancak tekrar başladım.
Sonra bundan 7 ay önce allen carr yöntemi (kitap+videosu) ile bıraktım ve cidden sigaraya bakış açım tamamen değişti.
Bir daha başlayacağımı hiç sanmıyorum

ilk alışkanlıktı sonra ihtiyaça dönüştü sonra tamamen sebepsiz yıllarca içtim 4 ay bıraktım yeniden başladım şimdi bıraktım 8 nisan akşamı son sigaramı içtim ve bıraktım 11 gündür içmiyorum çok mutluyum oksijeni hissediyorummm

Hangi film?eşime izletmem lazım

Nasıl bıraktınız?nasıl yani K Kazen sizde mi?yeşil elma mı?günde üç paket içiyordunuz?bende bırakmak istiyorum istemek bile benim için önemli bi adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…