Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Sinir stres.gergin biriyim.ama artık sigarayı da sinir stresi de bırakmak istiyorum.çok yoruldum

K Kazen abi, seni dinledim diyete başladığım anda bıraktım sigarayı. Hem kilo verdim hem de 1 haftayı geçti ağzıma sigara sürmedim. İlk 3 gün rezaletti rezalet. Elmayı hakediyorum ufaktan herhalde.

Lütfen sigara içmeyenler yorum yapmasın. Fakat bırakanlar yazabilir.
Sigarayı bırakalı 10 gün oldu bugün canım.cok çekiyor bir KK ya gireyim dedim bu konuyu gördüm ne yapcam bilmiyorum eşimle.de aram bozuk içmemek için zoe dayanıyorum. 10 sene içtim sebebi zevk ti tamamen :)

Lütfen sigara içmeyenler yorum yapmasın. Fakat bırakanlar yazabilir.
Günde bir paket içerdim şu anda elektronik sigarayı 2 3 saatte bir ufluyorum. Sebebi de üfleme duygumu tatmin etmek. Sigara pakedini 10 gün önce paramparça ettim öyle biraktim. Pişman değilim.

Kendı kendıme Konuşayım .Alışkanlık dıenler olmusta .Kimse anasının karnında alısmiyodur heralde. Baska sebeb olmalı. Ben bugune kadar hıc kendime karpuz neden sigara içiyosun dıe sormadım bu konuyu okurkenokurken neden içtiğimi anladım hamileyken hıc icmedı ama doğumdan sanırım 1.bucuk ay sonra basladım. Offffffffffffffffff cokk sıkıldımsıkıldım keşke Ölsem .

aman demeyin öyle ne ölmesi

dün doktora gittim geçmeyen öksürüğümden dolayı
doktor akut bronşit dedi.. nasıl ökdürüğüm var
sigara içtiğin müddetçe hep zor geçecek böyle hastalıkların dedi

tövbe tövbe hiç bırakmak istemiyorum ama nasıl öksürüyorum
sizler de böyle misiniz.. hastayken de içen var mı?

Iradeye bagli cnm bn senın yerinde olsam icmezdm bronşit cok kotu bı hastalık dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…