Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

aman demeyin öyle ne ölmesi

dün doktora gittim geçmeyen öksürüğümden dolayı
doktor akut bronşit dedi.. nasıl ökdürüğüm var
sigara içtiğin müddetçe hep zor geçecek böyle hastalıkların dedi

tövbe tövbe hiç bırakmak istemiyorum ama nasıl öksürüyorum
sizler de böyle misiniz.. hastayken de içen var mı?
3 defa ameliyat oldum ki biri kalp ameliyatı , zatureden kan zehirlenmesi nedeni ile son anda kurtarıldım ama yine yine içtim... geçen sene ilaçla bırakayım dedim 1 gün bile duramadım :KK70: Şimdi 9 gün oldu içmiyorum ve garip bir şekilde çok ta zorlanmadım odak noktam ona vermediğim para ile neler yapabileceğim oldu :KK70: ilk defa kendim bırakmak istedim ve sanırım başaracağım da sadece 1 tane içsen ne olacak oyununa gelmemek ilerleyen günlerde sanırım....

3 defa ameliyat oldum ki biri kalp ameliyatı , zatureden kan zehirlenmesi nedeni ile son anda kurtarıldım ama yine yine içtim... geçen sene ilaçla bırakayım dedim 1 gün bile duramadım :KK70: Şimdi 9 gün oldu içmiyorum ve garip bir şekilde çok ta zorlanmadım odak noktam ona vermediğim para ile neler yapabileceğim oldu :KK70: ilk defa kendim bırakmak istedim ve sanırım başaracağım da sadece 1 tane içsen ne olacak oyununa gelmemek ilerleyen günlerde sanırım....
hadi bakalım ... darısı başıma :)

hadi bakalım ... darısı başıma :)
Amin yapabilirsin bak ben tüm hamileliğim boyunca bile içtim düşün... ameliyat oldum hastanenin yangın merdivenine çıkıp gene içtim ... gece 3 de 4 de sigaram kalmamışsa sokağa çıkan bir tipTim... beni gören bakkalım ne istiyorsun diye sormaz kaç tane diye sorarDI... Şirkette herkes hayırdır hasta mısın sen dedi ilk 3 gün kimseye bıraktım demedim ama onlar neden içmediğimi merak ediyorlardı açıkcası herkese ilan etmek için güvenemedim kendime .... Önce karar ver gerisi kolay.

Amin yapabilirsin bak ben tüm hamileliğim boyunca bile içtim düşün... ameliyat oldum hastanenin yangın merdivenine çıkıp gene içtim ... gece 3 de 4 de sigaram kalmamışsa sokağa çıkan bir tipTim... beni gören bakkalım ne istiyorsun diye sormaz kaç tane diye sorarDI... Şirkette herkes hayırdır hasta mısın sen dedi ilk 3 gün kimseye bıraktım demedim ama onlar neden içmediğimi merak ediyorlardı açıkcası herkese ilan etmek için güvenemedim kendime .... Önce karar ver gerisi kolay.
bende bırakacak olsam herhalde önce kimseye söylemem :)
eşim de içiyor benim onunla sigara içmeyi seviyorum mesela
inşallah kalkışacağım birgün bırakmaya

Ben çok kötüyüm , 1 haftada 5 kilo aldım . Ne olur boğazını tut falan diye yorum yapmayın . 1 haftada 5 kilo almış bir insana anca Japon yapıştırıcı paklar . Bana akıl verin nefes alamıyorum , gırtlağıma kadar doluyum . Hiçbir şey bulamazsam koca kaseye zeytin koyup yiyorum . Böyle giderse sigaraya başlamam an meselesi . Sabahları canım istiyor sadece krizleri atlattım ama yemek yeme krizlerinden bunaldığım için tek kurtuluş sigaraya başlamak mı ? Hayır başka yolu olmalı :KK43:

Ben çok kötüyüm , 1 haftada 5 kilo aldım . Ne olur boğazını tut falan diye yorum yapmayın . 1 haftada 5 kilo almış bir insana anca Japon yapıştırıcı paklar . Bana akıl verin nefes alamıyorum , gırtlağıma kadar doluyum . Hiçbir şey bulamazsam koca kaseye zeytin koyup yiyorum . Böyle giderse sigaraya başlamam an meselesi . Sabahları canım istiyor sadece krizleri atlattım ama yemek yeme krizlerinden bunaldığım için tek kurtuluş sigaraya başlamak mı ? Hayır başka yolu olmalı :KK43:
Sakız çiğne ben öyle yapıyorum... limon ye kabuğu ile birlikte şaka yapmıyorum :) bence 7 gün dayanmışsın dayan , gerginlik hissi geldiğinde çık dışarı temiz hava al , bak benim bugün 10.günüm K Kazen nerdesin :KK70:

Bir tane içtim , çünkü bugün tartıldım . Tam 6,5 kilo almışım . 8. Günüm , nikotin yoksunluğu değil yeme krizine girdim , aslında diyet konusunda da kendime güveniyordum . Taki 8 gün önceye kadar . Yok ben karar verdim , üzgünüm sigaraya son gaz devam edeceğim . Millet sigarayı bırakır ohhh nefes almaya başladım der , ben yemekten tıkandım .

Ben de 10 yıldır günde iki paket içiyorum, bırakmak istiyorum. Herkes kilo alırsın diyor, 1 haftadır diyetteyim, güzel kilo verdim. Hem sigarayı bırakıp hem kilo vermenin bir bir yolu yok mu? :KK43:

Yarından itibaren bende bırakmaya basliycam bırakınca kilo alırım diye bir derdim yok çünkü ben bişey yedikten sonra sigara içmeyi seviyorum daha önce 3 yıl bıraktım 10 kilo verdim

Bugün 1 gün oldu icmeyeli K Kazen 10 günde elmami isterim bide benim kepim vardı diyet gruplarından 2018 öncesiezun olanlarada vericekmissin diye biliyorum
Tebrikler devamı gelir umarım. Bu arada K Kazen ben elmayı kaybetmiş olabilirim geçen hafta eski eşim ve birlikte olduğu kadın sinirlerimi çok bozdular , suç duyurusunda filan bulundum derken tekrar içmeye başladım ama yine Pazartesi itibari ile içmeyeceğim :KK43:

Tebrikler devamı gelir umarım. Bu arada K Kazen ben elmayı kaybetmiş olabilirim geçen hafta eski eşim ve birlikte olduğu kadın sinirlerimi çok bozdular , suç duyurusunda filan bulundum derken tekrar içmeye başladım ama yine Pazartesi itibari ile içmeyeceğim :KK43:
Teşekkür ederim canım sanada tekrar kolay gelsin

X