- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
Ben 9 gündür içmeden durabildiysem herkes bırakabilir. Yarın elmamı isterim10. gün veriyoruz :)
3 defa ameliyat oldum ki biri kalp ameliyatı , zatureden kan zehirlenmesi nedeni ile son anda kurtarıldım ama yine yine içtim... geçen sene ilaçla bırakayım dedim 1 gün bile duramadımaman demeyin öyle ne ölmesi
dün doktora gittim geçmeyen öksürüğümden dolayı
doktor akut bronşit dedi.. nasıl ökdürüğüm var
sigara içtiğin müddetçe hep zor geçecek böyle hastalıkların dedi
tövbe tövbe hiç bırakmak istemiyorum ama nasıl öksürüyorum
sizler de böyle misiniz.. hastayken de içen var mı?
hadi bakalım ... darısı başıma :)3 defa ameliyat oldum ki biri kalp ameliyatı , zatureden kan zehirlenmesi nedeni ile son anda kurtarıldım ama yine yine içtim... geçen sene ilaçla bırakayım dedim 1 gün bile duramadımŞimdi 9 gün oldu içmiyorum ve garip bir şekilde çok ta zorlanmadım odak noktam ona vermediğim para ile neler yapabileceğim oldu ilk defa kendim bırakmak istedim ve sanırım başaracağım da sadece 1 tane içsen ne olacak oyununa gelmemek ilerleyen günlerde sanırım....
Amin yapabilirsin bak ben tüm hamileliğim boyunca bile içtim düşün... ameliyat oldum hastanenin yangın merdivenine çıkıp gene içtim ... gece 3 de 4 de sigaram kalmamışsa sokağa çıkan bir tipTim... beni gören bakkalım ne istiyorsun diye sormaz kaç tane diye sorarDI... Şirkette herkes hayırdır hasta mısın sen dedi ilk 3 gün kimseye bıraktım demedim ama onlar neden içmediğimi merak ediyorlardı açıkcası herkese ilan etmek için güvenemedim kendime .... Önce karar ver gerisi kolay.hadi bakalım ... darısı başıma :)
bende bırakacak olsam herhalde önce kimseye söylemem :)Amin yapabilirsin bak ben tüm hamileliğim boyunca bile içtim düşün... ameliyat oldum hastanenin yangın merdivenine çıkıp gene içtim ... gece 3 de 4 de sigaram kalmamışsa sokağa çıkan bir tipTim... beni gören bakkalım ne istiyorsun diye sormaz kaç tane diye sorarDI... Şirkette herkes hayırdır hasta mısın sen dedi ilk 3 gün kimseye bıraktım demedim ama onlar neden içmediğimi merak ediyorlardı açıkcası herkese ilan etmek için güvenemedim kendime .... Önce karar ver gerisi kolay.
Bugün kocamaaaan 7. Günüm10. gün veriyoruz :)
Bundan dolayı başlamak isteyen grubundayımPeki sigarayı bıraktığında kilo alacağım endişesi yaşayan ve bundan dolayı bunu öteleyen var mı ?
Sakız çiğne ben öyle yapıyorum... limon ye kabuğu ile birlikte şaka yapmıyorum :) bence 7 gün dayanmışsın dayan , gerginlik hissi geldiğinde çık dışarı temiz hava al , bak benim bugün 10.günüm K Kazen nerdesinBen çok kötüyüm , 1 haftada 5 kilo aldım . Ne olur boğazını tut falan diye yorum yapmayın . 1 haftada 5 kilo almış bir insana anca Japon yapıştırıcı paklar . Bana akıl verin nefes alamıyorum , gırtlağıma kadar doluyum . Hiçbir şey bulamazsam koca kaseye zeytin koyup yiyorum . Böyle giderse sigaraya başlamam an meselesi . Sabahları canım istiyor sadece krizleri atlattım ama yemek yeme krizlerinden bunaldığım için tek kurtuluş sigaraya başlamak mı ? Hayır başka yolu olmalı
Gözlerim yaşardı yuppiiiii ilk kez bir ödül kazandım , ben bu hızla zayıflama takımına da katılırım artık , teşekkürler K KazenVideo linkini yeniden paylaşayım ; https://goo.gl/FDsX2b
Tebrikler devamı gelir umarım. Bu arada K Kazen ben elmayı kaybetmiş olabilirim geçen hafta eski eşim ve birlikte olduğu kadın sinirlerimi çok bozdular , suç duyurusunda filan bulundum derken tekrar içmeye başladım ama yine Pazartesi itibari ile içmeyeceğim
Teşekkür ederim canım sanada tekrar kolay gelsin