Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

K Kazen

Biz ödülü alanlar hariç gördüklerim bunlar. Alıntıyı görüp son durumu bildirirler arkadaşlar.

••••gözümden kaçan yoksa tabi, bütün sayfaları okudum galiba gözlerim yanıyor:confused:•••

Birde konudan 1 hafta /10 gün önce bıraktım diyenler var onları alıntılanmadım..
Allaha sukur hala icmiyorum . Annem zerre inanmiyordu bana . Ciddi savas verdim ama 3 gun . Suan canim zerre cekmiyor aksine kokusu midemi bulandiriyor. Bu konu ve o video ozellik bana cok vesile oldu devami asla gelmeyecek bi aliskanliktan kurtuldum sayilir. Cidden cok rahatsiz oluyordum ama yani nasil vesile oldunuz iste. Kahvemin tadi daha guzel... Yemek sonrasi cayin tadini daha iyi aliyorum. Dus jelleri kremler parfumler hakkini daha iyi veriyor artik ya. Beni en cok icten ice sinirlendiren 2.ci sinif insan muahhbetiyle videoda. Bundan kurtuldum sanirim.

Ne kadar güzel, tam olarak kaç gün oldu?
Tiksinme konusunda darısı bana :)

K Kazen
10 gunun sonundayim suan . Bu kadar icmediysem daha da icmem kendimi biliyorum. Sadece alkollu ortamda cok seviyorum bu sebepten alkolude birakma karari aldim bi 3 ay sonra zaten eskisi gibi 1 2 tanr alkolle icersem icerim ama ciddi bi tiksinme var dedigim gibi asiri mide bulantisi bile yapior.

10 gunun sonundayim suan . Bu kadar icmediysem daha da icmem kendimi biliyorum. Sadece alkollu ortamda cok seviyorum bu sebepten alkolude birakma karari aldim bi 3 ay sonra zaten eskisi gibi 1 2 tanr alkolle icersem icerim ama ciddi bi tiksinme var dedigim gibi asiri mide bulantisi bile yapior.
ah ne güzel yaa bende dün sigara içilen ortamda durdum sanki ilk güne geri döndüm. Kendimi öyle zor tuttum ki anlatamam :olamaz:

Ama çift yönlü çok güzel kararlar.. tebrik ederim :rapci:

nikotin bağımlısıyım. 7 kere bıraktım. bir türlü tamamen bırakamıyorum.

ah ne güzel yaa bende dün sigara içilen ortamda durdum sanki ilk güne geri döndüm. Kendimi öyle zor tuttum ki anlatamam :olamaz:

Ama çift yönlü çok güzel kararlar.. tebrik ederim :rapci:
sigara tamamen nefis meselesi bence nefsine sahip olan bırakıyor bir süre kendinle kavga halinde olsanda zamanla aşıyorsun bence.

Nedeni ne olduğunu bir bulabilsem bırakacam ama bulamıyorum her halde alışkanlık ekmek gibi su gibi

İlk başlarda hoşuma gidiyordu . Fakat şuan herhangi bir sebebi yok sürekli bırakmayı düşünüyorum

Yarın tam 1 hafta olacak ağzıma sürmedimmm. Hem de diyete devam edip kilo da verdim. :KK9:

Amaa, sabahları ağzımdaki çamur tadı hala geçmedi. Ha deyince geçmez tabi de,ne zaman geçecek ey bırakan arkadaşlar? :KK43:

X