- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
İyi fikir, sigarayı hatırlatacak şeyler yapmayın bir kaç gün
Bugünden sonra azar azar gider inşallah.
İnşallahhh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi fikir, sigarayı hatırlatacak şeyler yapmayın bir kaç gün
Bugünden sonra azar azar gider inşallah.
Hayırlı olsun canım , yarın da kar var çıkamayacaksın ilk üç günü atlattın mı gerisi daha kolay . Bak yeşil elma madalyonun da olacak . Pes etme , edersen ben sana evden getiririm artık bir yeşil elmaBenimde bugun ilk günüm..benimki biraz mecburi oldu tabi..evde kar yüzünden mahsur kalma suretiyle sigarasizim)
Ama zaten bu hafta bir gun birakma kararı almistim.Ehh bugun olmasi birseyi degistirmez..
Ödülümüz yeşil elmami oluyor simdi yani?
Elmanın icine gizlice ceyrek altin koyacaksin galiba K Kazen ?
Hahaha hayaller,hayatlar...))
Kahvaltı sonrası ve akşam yemeği sonrası bende çok zorlanıyorum. Ama olsun zorlana zorlana unutcaz. İlk gün nasıldık şu an nasılız :)
Canimsin bugun 1 ay oldu
Aynen canim bugunu atlattik sayilir vay be bir yesil elma nelere kadirmis;-)Hayırlı olsun canım , yarın da kar var çıkamayacaksın ilk üç günü atlattın mı gerisi daha kolay . Bak yeşil elma madalyonun da olacak . Pes etme , edersen ben sana evden getiririm artık bir yeşil elma
bu benim 2. bırakışım kendi isteğimle başladım çok canım sıkılıyordu sanırım ufak depresif halimdi sanırım. kilo aldın mı ben verdim niyeyseKahvaltı sonrası ve akşam yemeği sonrası bende çok zorlanıyorum. Ama olsun zorlana zorlana unutcaz. İlk gün nasıldık şu an nasılız :)
Şöyle bi kendime bakımda çok farkedemedim bir değişiklik :)bu benim 2. bırakışım kendi isteğimle başladım çok canım sıkılıyordu sanırım ufak depresif halimdi sanırım. kilo aldın mı ben verdim niyeyse
aslında lise djnemlerinde de içtim ama düzenli olarak 2012 de başlamıştım eşime bğraktırıcam diye bağımlı değilim diye takılıyordum 2015 yazında iyice artmıştı bağımlı olduğumu düşünmüyodum bi gün eşim bırakalım dedi tamam dedim ama o bıraktı ben bırakamadım bırakmam 5 ay sürdü nerdeyse yaklaşık 2 yıl içmemiştim son 1 yıldır yine içiyordum bağımlı olmadan ama yine artış yapmaya başladım dedim böyle olmayacak bırakmalıyım.Şöyle bi kendime bakımda çok farkedemedim bir değişiklik :)
Ne kadar süre içmedin totalde ilk başladığın günle bu bıraktığın arasında kaç yıl var?
Sağ ol canım , ben de seni tebrik ediyorum . Ben senin kullandığını bilmiyordum. Gerçi sen de benim kullandığımı bilmiyorsundur :) insallah bu defa kesin sonlandırırız .beratti canım nasılsın tebrik ederim bende seni
Bu arada nasıl miyim ? Gayet iyi gidiyor . Eski alışkanlıklarımı bir süreliğine bıraktım. Sabah kalkar kalkmaz bir kahve yapar sigara içerdim . Kahve içmiyorum bir süredir . Sadece yürüyüş bandına çıkmadan önce bir tane Türk kahvesi içiyorum . Genellikle bitki çayı içiyorum çünkü onunla sigara içemezdim . Gün içinde 2-3 saat daha fazla artı zaman kazandım.Evdeysem ev islerine ve spora ağırlık veriyorum ki , bu sıralar hep kar buz dışarı çıkılmıyor.Nefesim ciğerlerim açıldı , sporda kondisyonum baya arttı. Hem sigarayı bırakıp hem de daha fit olacağım insallah :)Sağ ol canım , ben de seni tebrik ediyorum . Ben senin kullandığını bilmiyordum. Gerçi sen de benim kullandığımı bilmiyorsundur :) insallah bu defa kesin sonlandırırız .
5 ay nasıl sürdü azaltarak mı bırakmaya çalıştın? Yoksa bıraktın geri içtin geri bıraktın falan mı :)aslında lise djnemlerinde de içtim ama düzenli olarak 2012 de başlamıştım eşime bğraktırıcam diye bağımlı değilim diye takılıyordum 2015 yazında iyice artmıştı bağımlı olduğumu düşünmüyodum bi gün eşim bırakalım dedi tamam dedim ama o bıraktı ben bırakamadım bırakmam 5 ay sürdü nerdeyse yaklaşık 2 yıl içmemiştim son 1 yıldır yine içiyordum bağımlı olmadan ama yine artış yapmaya başladım dedim böyle olmayacak bırakmalıyım.
benim iştahım kapandı sanırım ondan bi de başım çok ağrıyo