Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Benimde bugun ilk günüm..benimki biraz mecburi oldu tabi..evde kar yüzünden mahsur kalma suretiyle sigarasizim:-))
Ama zaten bu hafta bir gun birakma kararı almistim.Ehh bugun olmasi birseyi degistirmez..
Ödülümüz yeşil elmami oluyor simdi yani?
Elmanın icine gizlice ceyrek altin koyacaksin galiba K Kazen ?
Hahaha hayaller,hayatlar...))
Hayırlı olsun canım , yarın da kar var çıkamayacaksın :-)ilk üç günü atlattın mı gerisi daha kolay . Bak yeşil elma madalyonun da olacak . Pes etme , edersen ben sana evden getiririm artık bir yeşil elma :KK70:

yeşil elmamı istiyorum bende :)) K Kazen bey
edit: bildirimlerden önce başlığa geldim teşekkürler :eek: birisi içmedikçe problem yok geçen arkadaşlar yanımda içti tuttum kendimi ama kahvaltı sonrası zorlanıyorum
Kahvaltı sonrası ve akşam yemeği sonrası bende çok zorlanıyorum. Ama olsun zorlana zorlana unutcaz. İlk gün nasıldık şu an nasılız :)

Hayırlı olsun canım , yarın da kar var çıkamayacaksın :-)ilk üç günü atlattın mı gerisi daha kolay . Bak yeşil elma madalyonun da olacak . Pes etme , edersen ben sana evden getiririm artık bir yeşil elma :KK70:
Aynen canim bugunu atlattik sayilir vay be bir yesil elma nelere kadirmis;-)
Ama kazen vermezse evden getirme sozunu unutayim deme kapına dayanirim ona gore:-))

uzun seneler içtim sonra bir azimle yaklaşık 1 senedir sigaradan uzak duruyorum. Artık kokusu bile cezbetmiyor.
Bir de fark ettiğim şu oldu sigarayı bıraktıktan sonra daha rahat nefes almaya başladım, kıyafetlerim daha temiz kokuyor,cildim gerçekten kendine geldi.

Azim önemli lütfen sağlığınızdan vazgeçmeyin.

Sigara iciyorumama sürekli kıyafet değişmekte saçımın sigara kokmasindan duş almaktan bıktım sırf bu yüzden bırakmayı çok istiyorum

Kahvaltı sonrası ve akşam yemeği sonrası bende çok zorlanıyorum. Ama olsun zorlana zorlana unutcaz. İlk gün nasıldık şu an nasılız :)
bu benim 2. bırakışım kendi isteğimle başladım çok canım sıkılıyordu sanırım ufak depresif halimdi sanırım. kilo aldın mı ben verdim niyeyse

bu benim 2. bırakışım kendi isteğimle başladım çok canım sıkılıyordu sanırım ufak depresif halimdi sanırım. kilo aldın mı ben verdim niyeyse
Şöyle bi kendime bakımda çok farkedemedim bir değişiklik :)
Ne kadar süre içmedin totalde ilk başladığın günle bu bıraktığın arasında kaç yıl var?

Şöyle bi kendime bakımda çok farkedemedim bir değişiklik :)
Ne kadar süre içmedin totalde ilk başladığın günle bu bıraktığın arasında kaç yıl var?
aslında lise djnemlerinde de içtim ama düzenli olarak 2012 de başlamıştım eşime bğraktırıcam diye bağımlı değilim diye takılıyordum 2015 yazında iyice artmıştı bağımlı olduğumu düşünmüyodum bi gün eşim bırakalım dedi tamam dedim ama o bıraktı ben bırakamadım bırakmam 5 ay sürdü nerdeyse yaklaşık 2 yıl içmemiştim son 1 yıldır yine içiyordum bağımlı olmadan ama yine artış yapmaya başladım dedim böyle olmayacak bırakmalıyım.
benim iştahım kapandı sanırım ondan bi de başım çok ağrıyo

Sağ ol canım , ben de seni tebrik ediyorum . Ben senin kullandığını bilmiyordum. Gerçi sen de benim kullandığımı bilmiyorsundur :) insallah bu defa kesin sonlandırırız .
Bu arada nasıl miyim ? Gayet iyi gidiyor . Eski alışkanlıklarımı bir süreliğine bıraktım. Sabah kalkar kalkmaz bir kahve yapar sigara içerdim . Kahve içmiyorum bir süredir . Sadece yürüyüş bandına çıkmadan önce bir tane Türk kahvesi içiyorum . Genellikle bitki çayı içiyorum çünkü onunla sigara içemezdim . Gün içinde 2-3 saat daha fazla artı zaman kazandım.Evdeysem ev islerine ve spora ağırlık veriyorum ki , bu sıralar hep kar buz dışarı çıkılmıyor.Nefesim ciğerlerim açıldı , sporda kondisyonum baya arttı. Hem sigarayı bırakıp hem de daha fit olacağım insallah :)

aslında lise djnemlerinde de içtim ama düzenli olarak 2012 de başlamıştım eşime bğraktırıcam diye bağımlı değilim diye takılıyordum 2015 yazında iyice artmıştı bağımlı olduğumu düşünmüyodum bi gün eşim bırakalım dedi tamam dedim ama o bıraktı ben bırakamadım bırakmam 5 ay sürdü nerdeyse yaklaşık 2 yıl içmemiştim son 1 yıldır yine içiyordum bağımlı olmadan ama yine artış yapmaya başladım dedim böyle olmayacak bırakmalıyım.
benim iştahım kapandı sanırım ondan bi de başım çok ağrıyo
5 ay nasıl sürdü azaltarak mı bırakmaya çalıştın? Yoksa bıraktın geri içtin geri bıraktın falan mı :)

Bende istesem bırakırım yeaaa diyodum ama bırakma kararı vermek bile beni çok üzdü, birini yüzüstü bıraktım veya hayatımda beni mutlu eden tek şeyi köşeye attım gibi :KK70:

İnşallah içmem canım istemez. Kendime mahcup olmak istemiyorum :)

X