- 24 Ekim 2015
- 442
- 840
- 41
Dert ortağıNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dert ortağıNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Sen içiyor muydun yaalışkanlık
Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Bekarken ve üniversite sırasında 3-5 içmişliğim var ama hamilelikten sonra hepsini saysam 1 paket etmemiştir. herhalde ki kızım 3,5 yaşında.. Siz çok içiyormuşsunuz. Sizin yerinizde olsam bende içerdim deniz kenarında çok güzel gidiyor sigara.Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
10 yıl içtim . çok gereksiz bi şeymiş ama . gerçekten . sürekli faranjit oluyordum . daha çok hasta olduğumu hatırlıyorum .Sen içiyor muydun ya
Maalesef tecrübe ile sabit benBende sigarayı bırakacak irade yok diyenler kimler ?
BenBende sigarayı bırakacak irade yok diyenler kimler ?
verdiğim para sigaranın kendisine gitmiyor ki. örneği yanlış mı anladım yoksa?
hem ben onu kullanıyorum esas ben kötü bir arkadaşım.
hep konuşuyorum ağlarken gülerken kahveyle arada çok nadir de olsa içkiyle hep o var yanımda.
bi' de böyle tiryaki tiryaki konuştuğuma bakma abi, 27 yaşındayım 14 yaşımdan beri içiyorum. ama gün içinde 1 paket bitirdiğim nadirdir. 10 adeti geçmez sohbet ortamında değilsem.
Dert ortağı