- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Bende sabah 2 tane ictim kahveyle saat 9 du 4 kadar dayandim 4 de disari cikinca aldim. Ama varya tadi les gibi geliyor ve ben kent mentollu iciyorum sesim cok hiriltilaniyor ya sanirim birakicam ama bakalim.12 saatin ardından tekrar başladım
Dün akşam filmi izledim 90 dk...2 yerde sigara için dedi kendi sigaram bitmişti eşimin sigarasından içtim 2 tane..hatta 2. yi bitiremedim..
Bugün içmedim zorlanıyor muyum evet..,ama öyle aman aman değil..şu saate kadar 1.paketim bitmek üzere olurdu..gerginlik sinirlilik halim yok aksine bir durgunluk var üzerimde...sigarayı bırakıp kilo almamak için diyete de başladım eşzamanlı..bu lanet şeyden kokusundan vücuduma verdiği zararlardan kurtulmak için elimden geleni yapacağım..umarım başarırım..
Aktara gidip karabaşotu aldım 1 bardak suda demleyip süzdürdüm..Can'ım sigara istedikçe 1 yudum alıyorum..
Ama ben bırakıcam kazen göreceksin.
https://goo.gl/FDsX2b çalışıyor link ?
Seçim yapmama ragmen açamadim bende bi becereksizlik var galiba :)))https://goo.gl/FDsX2b çalışıyor link ?
Seçim yapmama ragmen açamadim bende bi becereksizlik var galiba :)))
Vip-2 yi seçmeme ragmen aynı uyarı cıktı
Tlf la giriş yapiyorum ondan mi acaba
Eki Görüntüle 2114437
Bi sigara tiryakisiyim ve diğerlerinin iğrençliğinden asla içmem. Parlementle başladım marlboro touch ile devam ettim.KİM GÜNDE 4 PAKET SİGARA İÇER Kİ?? BEN 2 GÜNDE 1 PAKET İÇİYORUM BAZEN 3 GÜNDE 1 OLDUĞU DA OLUYORVE BENİM SİGARAM 10TL AYLIK EN FAZLA 150 TL GİDİYOR. SARMA TÜTÜN OLDUĞUNU VAR SAYSAK PAKETİ 3 TL AYLIK 45 TL GİDİYOR. BU PARA HESABI KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR. BİR SİGARA TİRYAKİSİ GİDİPTE MARLBORA VEYA PARLİAMENT İÇMEZ. İÇİYORSA DA HAVADAN ZEVKTENDİR. TADI ÇOK İĞRENÇ ONLARIN..
Video için teşekkür ederim çok gaza geldim bu sefer inşallah bırakabilirim :)Olabilir : (
Vip-2 yi seçmeme ragmen aynı uyarı cıktı
Tlf la giriş yapiyorum ondan mi acaba
Eki Görüntüle 2114437
Yeni üye olmuşsunuz ,bu konu size uğur getirir ,işarettir size de ,inşallah bırakırsınız.Yeni üye olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz ,büyük harfle yazmak yasak ,bağırmak anlamına gelir.Ne parlamenti bilirim ne Marlborayı,benim düşüncem belki tadı farklıdır ama zararsa ikisi de zarar,daha pahalı diye daha zararsız olduğunu düşünmüyorum .KİM GÜNDE 4 PAKET SİGARA İÇER Kİ?? BEN 2 GÜNDE 1 PAKET İÇİYORUM BAZEN 3 GÜNDE 1 OLDUĞU DA OLUYORVE BENİM SİGARAM 10TL AYLIK EN FAZLA 150 TL GİDİYOR. SARMA TÜTÜN OLDUĞUNU VAR SAYSAK PAKETİ 3 TL AYLIK 45 TL GİDİYOR. BU PARA HESABI KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR. BİR SİGARA TİRYAKİSİ GİDİPTE MARLBORA VEYA PARLİAMENT İÇMEZ. İÇİYORSA DA HAVADAN ZEVKTENDİR. TADI ÇOK İĞRENÇ ONLARIN..
B bulutlarda uyuyan kedi ;Yeni üye olmuşsunuz ,bu konu size uğur getirir ,işarettir size de ,inşallah bırakırsınız.Yeni üye olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz ,büyük harfle yazmak yasak ,bağırmak anlamına gelir.Çoğu kişi sizin gibi bu bahaneye sığınıyor ,ucuzundan içiyorum ,az içiyorum vs.Bi sigara tiryakisiyim ve diğerlerinin iğrençliğinden asla içmem. Parlementle başladım marlboro touch ile devam ettim.
Siz içermiyorsunuz diye büyük harflerle İçmez yazınca tiryaki içmiyor olmuyor onları :)
Parası yüksekse vardır bi sebebi, çok satılıyorsa vardır bir nedeni. Zehirin bile kalitelisi var yani :)
Neyse velhasıl büyük harfle yazmak sitede ( genel olarak internet dilinde ) yasak bağırmak sayılıyor :)