Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

hadi canım ! Ciddisiniz siz ?

Iyi geliyor bırakmayı çok kez denedim olmadı ...

Bi sigara tiryakisiyim ve diğerlerinin iğrençliğinden asla içmem. Parlementle başladım marlboro touch ile devam ettim.

Siz içermiyorsunuz diye büyük harflerle İçmez yazınca tiryaki içmiyor olmuyor onları :)

Parası yüksekse vardır bi sebebi, çok satılıyorsa vardır bir nedeni. Zehirin bile kalitelisi var yani :)

Neyse velhasıl büyük harfle yazmak sitede ( genel olarak internet dilinde ) yasak bağırmak sayılıyor :)

Ha dün gece bir video izledim yanlış videoymuş.

Sigarayı çok seviyorum aslında ama izleyince denemeye değer dedim ve bırakmaya karar verdim.

Sabah anksiyete krizim tuttu ama dayandım. Bir kaç gün ve birkaç haftayı atlatırsam kurtulurum inşallah.

Yeni üye olmuşsunuz ,bu konu size uğur getirir ,işarettir size de ,inşallah bırakırsınız.Yeni üye olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz ,büyük harfle yazmak yasak ,bağırmak anlamına gelir.Ne parlamenti bilirim ne Marlborayı,benim düşüncem belki tadı farklıdır ama zararsa ikisi de zarar,daha pahalı diye daha zararsız olduğunu düşünmüyorum .

B bulutlarda uyuyan kedi ;Yeni üye olmuşsunuz ,bu konu size uğur getirir ,işarettir size de ,inşallah bırakırsınız.Yeni üye olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz ,büyük harfle yazmak yasak ,bağırmak anlamına gelir.Çoğu kişi sizin gibi bu bahaneye sığınıyor ,ucuzundan içiyorum ,az içiyorum vs.
Uyuyan Adamdan Nefret Ne parlamenti bilirim ne Marlborayı,benim düşüncem belki tadı farklıdır ama zararsa ikisi de zarar,daha pahalı diye daha zararsız olduğunu düşünmüyorum .Kaliteli de olsa zehir zehirdir.
COLIN Şimdi de Recep İvedik geldi mi aklına (uçak sahnesi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…