Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Can sıkıntisında ve duygu degisikliklerinde daha cok iciyorum. Onun haricinde ac karnina asla icmem bazen gun 2 kez icerim sorun birakmiyorum aslinda doktor bana hormon ve igne verdgi ilk zmanlar sigaraya tahamulsuzlugum basladi bi firt cekip attigim zamanda oldu iste o an bırakmaliydm niyetim var hamile olsamda olmasamda onunuzdeki ay ilaclara basladgmda birakicam ins

Bugün 4 hafta oldu sigarayı bırakalı. İlk günlerde çok zorlandım ama şimdi biraz daha rahatım.

Biliyorum çok zararlı ama sigarayı seviyorum. Önceden annem babam sigara içtiğinde çok kötü kokuyorsunuz diyip kendimi öptürmezdim bile. Babamı ağlaya ağlaya ikna ettim sigarayı bırakması için hatta. Onlar bıraktı ben başladım. Bana çok keyif veriyor. Bırakmak istemiyorum hiç. Gerçekten hayatımın vazgeçilmez bi parçası şu an. Mesela her yemekten sonra, ders aralarında,kahve içerken,moralim bozulduğunda,arkadaş ortamlarında,canım sıkıldığında... bıraksam bu boşluğı ne doldurucak en çok onu bilmediğimden de bırakmak istemiyorum bi yandan. Hamile kalmaya karar verdiğim gün bırakıcam diye söz verdim kendime. O günahsız tertemiz bebeği zehirlemeye hakkım yok vicdanım da el vermez zaten. Sigarayı bıraktırabilecek tek şey bu olur diye düşünüyorum

Gunde 1paketten 3gunde 1pakete dusurdum tabi bebegimin katkisi cok insaallah tamamen brakabilirm. Alıskanlık diyelim

Benim daha 15 saat oldu ama çok zorlanıyorum içmek istediğiniz zamanlarda neler yaptınız nasıl durdurdunuz kendinizi

kirzler geldiğinde 30 sn sürüyor 30 sn sonra normale dönüyorsunuz. Kendinize 30 sn lik bir şeyler bulun. Misal sakız....

Hatta sakızı nikotin sakızı diye atın ağzınıza çok motive edici olacaktır....

Ergenlik :)

Şuan da içmiyorum 1 yıldır falan çok şükür ama ergenlikte arkadaş ortamında bir iki içerdim.

Idare o kadar önemli ki.

kirzler geldiğinde 30 sn sürüyor 30 sn sonra normale dönüyorsunuz. Kendinize 30 sn lik bir şeyler bulun. Misal sakız....

Hatta sakızı nikotin sakızı diye atın ağzınıza çok motive edici olacaktır....
Benimki 30 saniyeden fazla sürüyor sanki bana mı öyle geliyor acaba

8 yıl içtim bıraktm ama ara ara tek tük içiyordm şimdi onuda bıraktım hiç içmiyrm kokusuna tahammül edemyrm şu an

Bende Yena gibiyim. Yazmaya üşendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…