Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

hadi itiraf edin içenler tadı çok güzel değil mi bir kaç saat ara verince vucut sigara diye ağlıyor. o Yüzden içmeyenler sakın başlamayın.

Ayy ümidimi kirdin resmen. Simdi videoyu izlemeden insanlarda "demekki ise yaramiyor" algisi olusacak.
Hayır hayır, bu tamamen benimle alakalı , arkasına saklananileceğim bir bahanem vardı.
bir de neden içtiniz ? Evde yedek paket mi vardı ?
evde yedek değil 1 tam 1 yarım paketim vardı. Çünkü dün geceye kadar böyle bir niyetim yoktu. Sadece gözümün önünden kaldırmıştm.
Bahanem ise şu, eşim çok sigara içer. Yanımda içmese bile kokusunu alırım , sigara içmeye gittiğini bilmek bile yeter vs.
En büyük ve asıl bahanem ise bir kaç ay sonra bir operasyon geçireceğim ve sigara içmem zaten mümkün değil. Daha önce aynı sebepten 20 gün kadar içmeyip tekrar keyfiyen başlamıştım bu sefer başlamam ne olacak ki dedim ve yaktım

Nr kadar dogru bilemem ama boyle birsey okudum biraz once. Ve sabahtan beri 2 tane sigara ictim bitti almiyorum ama kasinmaya basladim o yuzden sakiza yonelicem.

Düşünüyorum düşünüyorum en kapsamlı kelimele galiba "alışkanlık"...
Neden alıştım, nasıl alıştım bilmiyorum...
Günde 3-5 tane içerim. Evdeysem illaki icerim dışarıda pek aramam...
Ayrıca psikolojik olarak sıkıntılı biri olsam gerek ki moralim bozukken kendime zarar vermiş olmak için içiyorum galiba...

vücudun ağlaması nikotin diye ağlaması sadece 1 gün sürüyor.... ama gerçekten süper bir tad
İnan ki tadına dayanamıyorum ben 1 paketten 5-6 taneye düşürdüm yarın hedef 2 kısmetse böyle bırakılır mı bilmiyorum ama

Stresten içiyordum
Ya da bahane ediyordum bilmiyorum.

3 ay oldu içmiyorum. Pat diye bıraktım.
Azaltmak hikaye bana göre

4 kilo aldım fekat

Sebebsiz 10 yıl içtim.
11 ay önce tek seferde kendim istediğim için bıraktım.
Bıraktığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Dün akşam filmi izledim 90 dk...2 yerde sigara için dedi kendi sigaram bitmişti eşimin sigarasından içtim 2 tane..hatta 2. yi bitiremedim..

Bugün içmedim zorlanıyor muyum evet..,ama öyle aman aman değil..şu saate kadar 1.paketim bitmek üzere olurdu..gerginlik sinirlilik halim yok aksine bir durgunluk var üzerimde...sigarayı bırakıp kilo almamak için diyete de başladım eşzamanlı..bu lanet şeyden kokusundan vücuduma verdiği zararlardan kurtulmak için elimden geleni yapacağım..umarım başarırım..

Aktara gidip karabaşotu aldım 1 bardak suda demleyip süzdürdüm..Can'ım sigara istedikçe 1 yudum alıyorum..

10 yıl oldu bıraktım. yediğim ve içtiğim her şeyin tadı daha güzel ve çok şükür sağlıklıyım

Karabaşotu bırakmaya yardımcı mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…