- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.803
İbrahim saraçoğlunun önerilerini dikkate alırım genelde...onun önerdiği bir kür...Karabaşotu bırakmaya yardımcı mı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İbrahim saraçoğlunun önerilerini dikkate alırım genelde...onun önerdiği bir kür...Karabaşotu bırakmaya yardımcı mı oluyor
KİM GÜNDE 4 PAKET SİGARA İÇER Kİ?? BEN 2 GÜNDE 1 PAKET İÇİYORUM BAZEN 3 GÜNDE 1 OLDUĞU DA OLUYORVE BENİM SİGARAM 10TL AYLIK EN FAZLA 150 TL GİDİYOR. SARMA TÜTÜN OLDUĞUNU VAR SAYSAK PAKETİ 3 TL AYLIK 45 TL GİDİYOR. BU PARA HESABI KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR. BİR SİGARA TİRYAKİSİ GİDİPTE MARLBORA VEYA PARLİAMENT İÇMEZ. İÇİYORSA DA HAVADAN ZEVKTENDİR. TADI ÇOK İĞRENÇ ONLARIN..Türk milleti olarak huyumuz kurusun hesap yaparız ,başkası yaptı mı bilmem
Galiba 12 tl ,4 paket içilse günde yaklaşık 50,ayda 1500 TL
Size çok pahalı gelmez o ayrı ,ama asgari ücretle çalışıp geçinemeyen kişilerin bırakmak istememesini anlayamıyorum
Büyük harfle yazmak yasak... bide 150tl de az mı?? 150tlye kazak al desek bi çoğumız pahalı der..KİM GÜNDE 4 PAKET SİGARA İÇER Kİ?? BEN 2 GÜNDE 1 PAKET İÇİYORUM BAZEN 3 GÜNDE 1 OLDUĞU DA OLUYORVE BENİM SİGARAM 10TL AYLIK EN FAZLA 150 TL GİDİYOR. SARMA TÜTÜN OLDUĞUNU VAR SAYSAK PAKETİ 3 TL AYLIK 45 TL GİDİYOR. BU PARA HESABI KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR. BİR SİGARA TİRYAKİSİ GİDİPTE MARLBORA VEYA PARLİAMENT İÇMEZ. İÇİYORSA DA HAVADAN ZEVKTENDİR. TADI ÇOK İĞRENÇ ONLARIN..
KİM GÜNDE 4 PAKET SİGARA İÇER Kİ?? BEN 2 GÜNDE 1 PAKET İÇİYORUM BAZEN 3 GÜNDE 1 OLDUĞU DA OLUYORVE BENİM SİGARAM 10TL AYLIK EN FAZLA 150 TL GİDİYOR. SARMA TÜTÜN OLDUĞUNU VAR SAYSAK PAKETİ 3 TL AYLIK 45 TL GİDİYOR. BU PARA HESABI KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR. BİR SİGARA TİRYAKİSİ GİDİPTE MARLBORA VEYA PARLİAMENT İÇMEZ. İÇİYORSA DA HAVADAN ZEVKTENDİR. TADI ÇOK İĞRENÇ ONLARIN..
Bide sadece keyfine yaksa neyse kendi paranla kendini zehirliyorsun..
kim hangi sigaraya alışıksa onu içer önceden marlbora içiyordum sonra bıraktım tekrar içince başka markaya dönmüştüm kaçakkaçaktı kaçak sigaranın gelirinin nereye gittiği malum buna ortak olmamak adına bırakmıştım sonra davidof a başladım düşük nikotin li tekrar bırakmaya karar verdim bugün ilk günüm soğukta içemiyorumKİM GÜNDE 4 PAKET SİGARA İÇER Kİ?? BEN 2 GÜNDE 1 PAKET İÇİYORUM BAZEN 3 GÜNDE 1 OLDUĞU DA OLUYORVE BENİM SİGARAM 10TL AYLIK EN FAZLA 150 TL GİDİYOR. SARMA TÜTÜN OLDUĞUNU VAR SAYSAK PAKETİ 3 TL AYLIK 45 TL GİDİYOR. BU PARA HESABI KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR. BİR SİGARA TİRYAKİSİ GİDİPTE MARLBORA VEYA PARLİAMENT İÇMEZ. İÇİYORSA DA HAVADAN ZEVKTENDİR. TADI ÇOK İĞRENÇ ONLARIN..
benim sigaraya başlama anım bu hesaptan sonra oldu nasıl yani diyebilirsin
benim sigaraya başlama anım bu hesaptan sonra oldu nasıl yani diyebilirsin
eşim içiyordu hesap yaptım aylık şu kadar masraf diye bende kendim o kadar masraf yapıcaktım bıraksın diye uğraştım sonra bende içmeye başladım şaka gibi sonra o bıraktı ben bırakamamıştım
onun üstüne bıraktım 1 sene 1 falan içmedim geçen yıl mart gibi ufaktan başladım ama tiryaki olmadım dün paketim bitti almıycan bi daha dedim bakalım umarım almam bu arada ki sürede gizli içtim eşimin haberi yok arada küllük te unutunca arkadaşlar geldi onlar içti diye kıvırmışlığım var :))Şimdi sen birakmiyorsun diye eşin tekrar başlamasın
onun üstüne bıraktım 1 sene 1 falan içmedim geçen yıl mart gibi ufaktan başladım ama tiryaki olmadım dün paketim bitti almıycan bi daha dedim bakalım umarım almam bu arada ki sürede gizli içtim eşimin haberi yok arada küllük te unutunca arkadaşlar geldi onlar içti diye kıvırmışlığım var :))
ya biliyor tabi de açık açık kimse kimseye demiyor sonuçta sağlık için öncelikle içmemek lazımAman son olsun canım eşine yalan söyledigine bile degmez...
Onu içmek için işime ara veriyorum kafamı dağıtmak için birbahane sadeceNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Videoyu izlemek için tıklayın.