Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Türk milleti olarak huyumuz kurusun hesap yaparız ,başkası yaptı mı bilmem :ıslık:
Galiba 12 tl ,4 paket içilse günde yaklaşık 50,ayda 1500 TL :skandal:
Size çok pahalı gelmez o ayrı ,ama asgari ücretle çalışıp geçinemeyen kişilerin bırakmak istememesini anlayamıyorum :olamaz:
KİM GÜNDE 4 PAKET SİGARA İÇER Kİ?? BEN 2 GÜNDE 1 PAKET İÇİYORUM BAZEN 3 GÜNDE 1 OLDUĞU DA OLUYORVE BENİM SİGARAM 10TL AYLIK EN FAZLA 150 TL GİDİYOR. SARMA TÜTÜN OLDUĞUNU VAR SAYSAK PAKETİ 3 TL AYLIK 45 TL GİDİYOR. BU PARA HESABI KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR. BİR SİGARA TİRYAKİSİ GİDİPTE MARLBORA VEYA PARLİAMENT İÇMEZ. İÇİYORSA DA HAVADAN ZEVKTENDİR. TADI ÇOK İĞRENÇ ONLARIN..

KİM GÜNDE 4 PAKET SİGARA İÇER Kİ?? BEN 2 GÜNDE 1 PAKET İÇİYORUM BAZEN 3 GÜNDE 1 OLDUĞU DA OLUYORVE BENİM SİGARAM 10TL AYLIK EN FAZLA 150 TL GİDİYOR. SARMA TÜTÜN OLDUĞUNU VAR SAYSAK PAKETİ 3 TL AYLIK 45 TL GİDİYOR. BU PARA HESABI KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR. BİR SİGARA TİRYAKİSİ GİDİPTE MARLBORA VEYA PARLİAMENT İÇMEZ. İÇİYORSA DA HAVADAN ZEVKTENDİR. TADI ÇOK İĞRENÇ ONLARIN..
Büyük harfle yazmak yasak... bide 150tl de az mı?? 150tlye kazak al desek bi çoğumız pahalı der..

K Kazen içtiğini söyledi :)

Ayrıca 150 TL yılda 1800 TL eder. Şurada karşınızda biri cantanizdan 1800 TL alıp yaksa ne yapıyorsun der kizarsınız ama siz o parayı zaten yakıyorsunuz bile isteye...

Ayrıca 150 TL yılda 1800 TL eder. Şurada karşınızda biri cantanizdan 1800 TL alıp yaksa ne yapıyorsun der kizarsınız ama siz o parayı zaten yakıyorsunuz bile isteye...
Bide sadece keyfine yaksa neyse kendi paranla kendini zehirliyorsun..

Stressli oldugum zaman sigaramin yanik oldugunu bile unutup ikinciyi yakiyorsam, demek ki heyecandan, stressten. Bir de muhabbet sirasinda sanki adetten olmus.. Bir dosttan telefon geldiginde bile.. Sakin iken tuketim yariya dusuyor. Isyeri ve cevresinde yasak ise daha da asagiya..
Cocuklarin beynini buyurlerken devamli yikadim hic baslamadilar bile.. Keske cocuklugumda benim de beynimi yikayan birileri olaydi..:KK66: Gerci yesilayci idim gencken ama sonra birden arkadas ayagina basladim gitti..:KK14:

kim hangi sigaraya alışıksa onu içer önceden marlbora içiyordum sonra bıraktım tekrar içince başka markaya dönmüştüm kaçakkaçaktı kaçak sigaranın gelirinin nereye gittiği malum buna ortak olmamak adına bırakmıştım sonra davidof a başladım düşük nikotin li tekrar bırakmaya karar verdim bugün ilk günüm soğukta içemiyorum :KK70:

benim sigaraya başlama anım bu hesaptan sonra oldu :KK70: nasıl yani diyebilirsin

eşim içiyordu hesap yaptım aylık şu kadar masraf diye bende kendim o kadar masraf yapıcaktım bıraksın diye uğraştım sonra bende içmeye başladım şaka gibi sonra o bıraktı ben bırakamamıştım

benim sigaraya başlama anım bu hesaptan sonra oldu :KK70: nasıl yani diyebilirsin

eşim içiyordu hesap yaptım aylık şu kadar masraf diye bende kendim o kadar masraf yapıcaktım bıraksın diye uğraştım sonra bende içmeye başladım şaka gibi sonra o bıraktı ben bırakamamıştım

Şimdi sen birakmiyorsun diye eşin tekrar başlamasın :KK70:

Şimdi sen birakmiyorsun diye eşin tekrar başlamasın :KK70:
onun üstüne bıraktım 1 sene 1 falan içmedim geçen yıl mart gibi ufaktan başladım ama tiryaki olmadım dün paketim bitti almıycan bi daha dedim bakalım umarım almam bu arada ki sürede gizli içtim eşimin haberi yok arada küllük te unutunca arkadaşlar geldi onlar içti diye kıvırmışlığım var :))

onun üstüne bıraktım 1 sene 1 falan içmedim geçen yıl mart gibi ufaktan başladım ama tiryaki olmadım dün paketim bitti almıycan bi daha dedim bakalım umarım almam bu arada ki sürede gizli içtim eşimin haberi yok arada küllük te unutunca arkadaşlar geldi onlar içti diye kıvırmışlığım var :))

Aman son olsun canım eşine yalan söyledigine bile degmez...

X