Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Bide seyi hakli buldum alkolluyken vucut uyusuyor bende ilkten 2 paket sonralari 3 4 paket alkolle icerdim sabah cigerlerim acirdi . Yazik

Suan cektim bu resmi 13 tane sigaram kalmis ve ben artik icmeyecegim . Hadii bakalim :KK50:
Screenshot_2018-02-22-00-20-03.png

Yeni üye olmuşsunuz ,bu konu size uğur getirir ,işarettir size de ,inşallah bırakırsınız.Yeni üye olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz ,büyük harfle yazmak yasak ,bağırmak anlamına gelir.Ne parlamenti bilirim ne Marlborayı,benim düşüncem belki tadı farklıdır ama zararsa ikisi de zarar,daha pahalı diye daha zararsız olduğunu düşünmüyorum .

@bulutlarda uyuyan kedi ;Yeni üye olmuşsunuz ,bu konu size uğur getirir ,işarettir size de ,inşallah bırakırsınız.Yeni üye olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz ,büyük harfle yazmak yasak ,bağırmak anlamına gelir.Çoğu kişi sizin gibi bu bahaneye sığınıyor ,ucuzundan içiyorum ,az içiyorum vs.
Uyuyan Adamdan Nefret Uyuyan Adamdan Nefret Ne parlamenti bilirim ne Marlborayı,benim düşüncem belki tadı farklıdır ama zararsa ikisi de zarar,daha pahalı diye daha zararsız olduğunu düşünmüyorum .Kaliteli de olsa zehir zehirdir.:olamaz:
@COLIN Şimdi de Recep İvedik geldi mi aklına (uçak sahnesi)
Bilmeyene hepsi aynı ama içen tat aldığı için farkını farkedebiliyor :) ama zehir olduğu konusunda zaten hemfikiriz :)

23 senedir bir fiil sigara içtim. Dün tüp bebek transferi yapıldı icmemem gerekiyor biliyorum. Ama gece rüyamda sigara içerken gordum kendimi resmen. Hayır bebek isteği daha ağır basmalı diye düşünüyorum ama nasıl bir duygu anlatamam. Kafayı yemek üzereyim.

Suan cektim bu resmi 13 tane sigaram kalmis ve ben artik icmeyecegim . Hadii bakalim :KK50:Eki Görüntüle 2114470
Allah yardımcınız olsun.
Arka planda kedinizi görünce acaba kedilere de aynı şekilde pasif içicilik zarar veriyor mu diye merak ettim,insandan daha çok zarar veriyormuş :olamaz: Belki siz yanında içmiyorsunuzdur ama yanında içenler de vardır mutlaka.

Allah yardımcınız olsun.
Arka planda kedinizi görünce acaba kedilere de aynı şekilde pasif içicilik zarar veriyor mu diye merak ettim,insandan daha çok zarar veriyormuş :olamaz: Belki siz yanında içmiyorsunuzdur ama yanında içenler de vardır mutlaka.
Oncelikle merhaba evet yaninda iciyordum sanirim onlarda pasif oluyor yavrum sigara kokuyordu zaten genelde ikizim var oda icerdi benmle çünkü :KK45:

Valla 12 saate yakin gecti ama 8.30 da uyandim ve dünkü video beni nasil dejarz ettiyse o bosluk arada ortaya cikmaya calisiyor ama benim bi egom olustu bu konuda . İradame sahip biriyim modunda zerre canimi cektirmiyorum. Gidip bi kahve yapacagim simdi sade ve sadece kahve :KK66:

Sigarayı bırakanlar kalabilir, sağlık dışında hangi sebeple bıraktıklarını yazarsa sevinirim ... Bırakmayı istemeyenler çıksın lütfen : )
Öylesine...
İçimden geldi...
Ne kadar güçlü olduğumu test etmek istedim belki de.
1 yılı geçti,tek nefes bile almadım.
15,16 yıldır içiyordum,son 5 yıldır günde 2 paket içiyordum.

Bugün sigarasız ikinci günüm .Bir süredir ağır grip olduğum icin tek tük içebiliyordum.Bu yüzden ilk gün çok zorluk çekmedim ama bir çok defa aklıma geldi. Allen Carr ın kitabını okuyacağım daha önce ise yaramıştı.

X