- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende telefondan izledim acti ama.Eki Görüntüle 2114465 bende çalıştı
Eki Görüntüle 2114465 bende çalıştı
Bilmeyene hepsi aynı ama içen tat aldığı için farkını farkedebiliyor :) ama zehir olduğu konusunda zaten hemfikiriz :)Yeni üye olmuşsunuz ,bu konu size uğur getirir ,işarettir size de ,inşallah bırakırsınız.Yeni üye olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz ,büyük harfle yazmak yasak ,bağırmak anlamına gelir.Ne parlamenti bilirim ne Marlborayı,benim düşüncem belki tadı farklıdır ama zararsa ikisi de zarar,daha pahalı diye daha zararsız olduğunu düşünmüyorum .
@bulutlarda uyuyan kedi ;Yeni üye olmuşsunuz ,bu konu size uğur getirir ,işarettir size de ,inşallah bırakırsınız.Yeni üye olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz ,büyük harfle yazmak yasak ,bağırmak anlamına gelir.Çoğu kişi sizin gibi bu bahaneye sığınıyor ,ucuzundan içiyorum ,az içiyorum vs.
Uyuyan Adamdan Nefret Ne parlamenti bilirim ne Marlborayı,benim düşüncem belki tadı farklıdır ama zararsa ikisi de zarar,daha pahalı diye daha zararsız olduğunu düşünmüyorum .Kaliteli de olsa zehir zehirdir.
@COLIN Şimdi de Recep İvedik geldi mi aklına (uçak sahnesi)
Bende 9 gibi son sigaramı içtim inşallah bırakırız :)Suan cektim bu resmi 13 tane sigaram kalmis ve ben artik icmeyecegim . Hadii bakalim Eki Görüntüle 2114470
Sigara kullanıyorum evet bu yıl başladım üstelik.. slim sigara lar hoşuma gittiği için daha az zararlı olduğunu düşünüyorum normal sigaralara göre.Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Videoyu izlemek için tıklayın.
okey görüşürüz bugün ilk günümaz laf çok iş ... : )
Allah yardımcınız olsun.Suan cektim bu resmi 13 tane sigaram kalmis ve ben artik icmeyecegim . Hadii bakalim Eki Görüntüle 2114470
Oncelikle merhaba evet yaninda iciyordum sanirim onlarda pasif oluyor yavrum sigara kokuyordu zaten genelde ikizim var oda icerdi benmle çünküAllah yardımcınız olsun.
Arka planda kedinizi görünce acaba kedilere de aynı şekilde pasif içicilik zarar veriyor mu diye merak ettim,insandan daha çok zarar veriyormuş Belki siz yanında içmiyorsunuzdur ama yanında içenler de vardır mutlaka.
Öylesine...Sigarayı bırakanlar kalabilir, sağlık dışında hangi sebeple bıraktıklarını yazarsa sevinirim ... Bırakmayı istemeyenler çıksın lütfen : )