Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Bence Kazen beyin de söylediği gibi , sigarayı bırakmayı niyeti yok . Bence esi birakmaya calisti , Kazen bey birakmiyor.

29 yaşında görünüyorsunuz 9 yaşından berimi içiyorsunuz

Tiryakilerin çektikleri eziyetin sigarasızlıkla ilgisi yoktur. Sigarasızlık gerçi bu eziyetin başlamasına neden olur ama asıl savaş insanın kafasında gerçekleşir ve buna kuşku ve kararsızlık yol açar. Tiryaki işe başından bir özveride bulunduğu inancıyla girdiği için bir süre sonra yoksunluk duygusuna kapılır bu da bir tür strese yol açar.

Ne zaman beyni “yak bir sigara” dese strese girer.

Sigarayı bırakır bırakmaz sigara içmeye gereksinim duymaya başlar. Fakat sigarayı bırakmış olduğu için içemez, bu durum onu iyicene depresyona sokar ve bu depresyon onu tekrar sigaraya iter.

Peki, ne zaman bırakacaksınız ? Yarın ? Önümüzdeki yıl ? Ondan sonraki yıl ?

NE YAPARSANIZ YAPIN, “ŞİMDİ DEĞİL, DAHA SONRA” DEMEK VE OLAYI ERTELEMEK HATASINA DÜŞMEYİN. KENDİNİZE BİR PLAN YAPIN VE DÖRT GÖZLE BU PLANI UYGULAMAYI BEKLEMEYE BAŞLAYIN.

Siz de bugün den itibaren bize yol gösterin sizde birakin ki , bizde topluca bırakalım .

Yapılan yorumlardan kimsenin bırakmaya niyeti yok gibi ?
Benim yorum okunmamış arada kaynamış:) tüm gün okudum internetten..paketim bitti marketi arayip istemedim..ki hep zula paketim olur bugün yok.kafaya koydum belki hemen basaramayacagim ama eninde sonunda bu fikir aklima düştüğüne göre olacak demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…