- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
ben her bıraktığımda kilo veriyorum yaa herkes kilo aldığını söylerkenbıraktığımda kilo alır mıyım ?
Bence Kazen beyin de söylediği gibi , sigarayı bırakmayı niyeti yok . Bence esi birakmaya calisti , Kazen bey birakmiyor.
29 yaşında görünüyorsunuz 9 yaşından berimi içiyorsunuzGözümü açar açmaz sigara içerim.20 yıldır hiç değişmedi. Ev otel hastane postane farketmez. Sinemaya nadiren giderim çünkü mola çok kısa ve sigara odaları çok uzak gerilmeye gerek yok. Öyle eşim çocuğum torunum pis kokuyorsun sarılamıyorum dese umursamam kendi bilir. Yaşıtlarıma kıyasla çizgilerim daha az sesim kalın falan değil. Adliye havalimanı falan tanımam cüzdanıma bakarım yasak parası çıkışıyorsa anında yakarım. Orucu sigara ve kahveyle açarım bikbik yapankarı uzak tutarım.bi kere 7 ay bıraktım dünyam karardı depresyona girdim hayattan soğudum hiç öyle enerjik olup ışıl ışıl parlamadım. İnanılmaz kilo almakta cabası. Niye bırakayım ki mutluyumm
29 yaşında görünüyorsunuz 9 yaşından berimi içiyorsunuz
Ben anliyorum sizi :) esiniz sigarayi birakti . Siz birakamiyorsunuzKimin niyeti yok ?
Ben anliyorum sizi :) esiniz sigarayi birakti . Siz birakamiyorsunuz
Ben sigarayi biraktigimda , esim bana cok kotu kokuyordu . Sizin Esinizede oyle olmus olabilir mi ?ben kafama koyduğumu yaparım ama ben bırakmak istemiyorum : )))
Oyle olmuyor , kimse kafasını koyduğunu yapamıyor :) bizlerden “eşlerden dolayı “ben kafama koyduğumu yaparım ama ben bırakmak istemiyorum : )))
evet böyle olunca çok sinirleniyorum.tamam özel bilgileri saklasınlarda yaş doğru olsun ya analiz yaparken zorlanıyorumgenelde profil bilgileri çok doğru değil ...
Benim yorum okunmamış arada kaynamış:) tüm gün okudum internetten..paketim bitti marketi arayip istemedim..ki hep zula paketim olur bugün yok.kafaya koydum belki hemen basaramayacagim ama eninde sonunda bu fikir aklima düştüğüne göre olacak demektir...Yapılan yorumlardan kimsenin bırakmaya niyeti yok gibi ?