- 15 Kasım 2017
- 83
- 156
AlışkanlıkNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Alışkanlık olsa gerek başka açıklamasi yok benceNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Ben.Bende sigarayı bırakacak irade yok diyenler kimler ?
Asabiyet bendede yapiyor ama baska seylerle oyalanmaya calisiyorum bazen orgu gibi stres aliyor .Ben.
Denedim, bir gün içmedim ama katil olmaya ramak kalmıştı.
Bir daha o dereceye gelmek istemediğimden cesaret edemiyorum.
Kocamin sigarasi yaa ondan birsey olmaz.öfff en nefret ettiğimtiryakinin sigarasına dadanmayın ya ya hiç içmeyin ya sigaranızı alın
işyerimizde ücretsiz yapıldı bu seanslar ve çok kişi katıldı ben katılmadım :) ama katılan 100 kişiyse 2 kişi filan bıraktı.bide adamlar sürekli arayıp içip içmediklerini soruyordu hepsi içmesine rağmen içmiyorum diyordu :)Allan carr merkezleri var, aslında randevu almıştım hamile kalınca iptal ettim, aile dostumuzun pek çok üyesi cok cok icerkyn bi anda bıraktı ve asla içmiyorlsr. Seminer 9 saat bu sürede sigaranın zararları vs asla anlatılmıyor hatta aralarda sigara molasına cıkıyorsunuz, bilinçaltı gibi düşünütorum cünkü deneyimleyenler nasıl olduğunu vs cok anımsamıyor sadece bidaha içmiyorlar onu biliuorım, adana İstanbul Ankara da bi araştırın bırskmak istiyorsanız
Kocamin sigarasi yaa ondan birsey olmaz.