Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

İçmek istemiyorum ama bırakmak ta istemiyorum. Her sigaradan sonra pişmanlık duyuyorum. Hergün son paketimi alıyorum. Tiryaki değilim içmemem gerektiği zaman içmeden durabiliyorum. Niye içiyorum onu da bilmiyorum, hiç tat almıyorum. Kısır döngüye girdim çıkamıyorum.

Ülke ekonomisine katkıda bulunduğum için seviyorum. Köylü ektiği tütünü satıp kazanıyor tekel işçileri kazanıyor nakliyeci kazanıyor bayi kazanıyor devlet kazanıyor vs..

Alkolle aliskanlin edindim bu mereti... hosuma gidiyordu o masada ama zamanla icmeye basladim. Tatile gittigimde 1 hafta icmem bazen almaya usenirim evden cikmam ogun icmem ama nedensiz iciyorum 1 sene oldu icmeye baslayali... birakacagim cok az kaldi

Hic bir zaman icme sebbeimi bilmiyorum zaten sosyal iciciyim. Kendime kendime iken ya da icen yoksa yanimda keyif almiyorum.

işyerimizde ücretsiz yapıldı bu seanslar ve çok kişi katıldı ben katılmadım :) ama katılan 100 kişiyse 2 kişi filan bıraktı.bide adamlar sürekli arayıp içip içmediklerini soruyordu hepsi içmesine rağmen içmiyorum diyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…