Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Tamda paket bitmişken Bi kez daha denicem bu yazınızla.. şu andan itibaren bırakıyorum..

umarım bu konuyla bi çok arkadaşnda bırakmasına vesile olursunuz .

Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.

Sayin yonetici..
Bence birakmanizi oneririm.
Ben de iciyodum biraktim.
Hersey sigaradan ibaret degil

Bir video yüklemeye çalışıyorum. 3 saat oldu hala yüklenmedi ama az kaldı... Siz gidin bir paket sigara alın rahat rahat için.

Bırakmaya karar verdiğinizde bu videoyu yarım paket ile izleyin.

Bir video yüklemeye çalışıyorum. 3 saat oldu hala yüklenmedi ama az kaldı... Siz gidin bir paket sigara alın rahat rahat için.

Bırakmaya karar verdiğinizde bu videoyu yarım paket ile izleyin.
Videoyu izledikten sonra karar verecegim paket alip almamaya :))) #direndaydream

Bu arada bugün bunu neden yazıyorum ? Bugün tam 1 ay oldu zaten rejimdeydim kilo almadım tam tersine kilo vererek gidiyorum. Günde 3 paketten bir anda kesiverdim. Çok rahatım, yatağa uzandığımda hırıltımdan uyuyamamaktan, nefesimin tıkanmasından .... Bunlar asla züğürt tesellisi değil. Yeterince sigara içtiğimi düşünüyorum ve bence bana yetti.

10 yıllık tiryakiydim şimdi hamileyim borbardıman olmasın diye belirteyim, hamileliği öğrenir öğrenmez “Bıraktım”

Rahatlatıyordu(?)

Videoyu izledikten sonra karar verecegim paket alip almamaya :))) #direndaydream

Videoyu izlerken sigara için mutlaka.... Video bitti adam bir tane daha yak dedi baktım paket bitmiş kültablada bir tane yarım buldum onu da bir güzel çektim ve nokta dedim.

3 paket net çoğu zamanda 4 paket sigara içiyordum.

Ne kilo aldım, ne nikotin krizine girdim....

Sigarayı bıraktığı için depresyona giren birini ömrümde duymadım desem?
Can sıkıntısı olarak tezahür ediyor şahsen bende. Hamilelik ve takibindeki 2-2 buçuk sene boyunca bıraktım. 16 yaşımdan beri içen ve "Kesinlikle bırakamam, içim sıkılıyor" diyen ben, kendim için değil, bir başka canın sorumluluğu için, onun bedeninden çalmamak adına bıraktım. Ne zaman ki süt işimiz bitti ve ben geri başladım.
Kronik depresyonum var ve hatta daha fazlası, doktorum "Sen zorlama, günde 4-5 tane onelardan içebilirsin" demişti, içmedim. Depresyona girmedim o süreçte.

Ki sporla yerini doldurdum, inanılmaz vakit arttırdım, aldığım kiloları verdim, kmlerce tıkanmadan koşabildim.
Öfke sorunu yaşamadım, gerilmedim, hiçbir şeyi sigaranın bahanesi etmedim. Ve hatta "Sigarasız beynim çalışmıyor" diyordum başlarda, o ilk ayı atlattıktan sonra dimağım yeniden açıldı. Sadece ilk bir ay kadar açıkçası aptala bağlamıştım. Bu sanırım arınma süreci ile ilgili bir etki.

Sonuç olarak başladım.
Çünkü bir gün yine canım çok sıkılıyordu. Çok.
Belki o an yürüyüşe çıksam, birkaç arkadaş ile buluşup sadece çay içip iki muhabbet etsem başlamayacaktım. Ve fakat en yakın markete gidip, bir paket sigara almayı tercih ettim. İç sıkıntısı, bir boşluk doldurmaca hali bence totalde.
Bu yüzden her şeye tutunabiliyor, stres oluyor, öfke oluyor, rahatlama oluyor, alışkanlık haline geliyor, seviliyor, belki depresyona da giriliyor...
Sıkıntıdan hep.

Ve yeniden bırakmayı düşünüyorum, ne zaman hayata geçiririm bilmiyorum ama sigarasız zamanımın enerjisini ve cilt rengini geri istiyorum.

İşte ilk altın kural asla 1 sigara kuralı !

5yıldır içiciyim, lanet olsun başladığım güne, günde 1paketi geçiyo, bırakmak için hiç çabam olmadı çünkü beynimde bitiremiyorum bu işi.

en iyisi ‘ kilo vermek , sigarayi birakmak spor yapmak “
Bıraktım 1 ay oldu 1 ay geçmesini bekledim paylaşmak için ...
En iyisini yaptiniz. ben de yarin birakiyorum bu illeti hepimiz birbirimize ornek olalim

İşte ilk altın kural asla 1 sigara kuralı !

Aynen öyle.
"Bu paketin ardından bir daha paket almayacağım ilk ve son" dedim 2 buçuk sene sonra, 2 haftada içtim o paketi.
Ve sonrasında kaç paket aldım da 2 günde bitti hesap edemiyorum. Şimdi de günde tekrar bir paket sabitlendi. Eskisi gibi...
Bir daha bırakırsam, bu altın kural kulağıma küpedir artık.

Tamda paket bitmişken Bi kez daha denicem bu yazınızla.. şu andan itibaren bırakıyorum..

umarım bu konuyla bi çok arkadaşnda bırakmasına vesile olursunuz .

paket bitti diye değilde aklınızda bittiyse bırakın bence. Acele etmeyin az kaldı şu videoyu bir kez izleyin ne demek istediğimi anlayacaksnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…