- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Peki, ne zaman bırakacaksınız ? Yarın ? Önümüzdeki yıl ? Ondan sonraki yıl ?
NE YAPARSANIZ YAPIN, “ŞİMDİ DEĞİL, DAHA SONRA” DEMEK VE OLAYI ERTELEMEK HATASINA DÜŞMEYİN. KENDİNİZE BİR PLAN YAPIN VE DÖRT GÖZLE BU PLANI UYGULAMAYI BEKLEMEYE BAŞLAYIN.
O zaman ne yapalım , sigara içmeyelim kazen bey hep beraber
Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
Benim yorum okunmamış arada kaynamış:) tüm gün okudum internetten..paketim bitti marketi arayip istemedim..ki hep zula paketim olur bugün yok.kafaya koydum belki hemen basaramayacagim ama eninde sonunda bu fikir aklima düştüğüne göre olacak demektir...
Bırakamazsınız çünkü. :)ben kafama koyduğumu yaparım ama ben bırakmak istemiyorum : )))
hep beraber o yuregi gosterebiliz degil mi ?eee kem küm nasıl derler....
sigarayı bırakmak heh yürek ister .... varsa yürekli birileri ....
Videoyu izledikten sonra karar verecegim paket alip almamaya :))) #direndaydreamBir video yüklemeye çalışıyorum. 3 saat oldu hala yüklenmedi ama az kaldı... Siz gidin bir paket sigara alın rahat rahat için.
Bırakmaya karar verdiğinizde bu videoyu yarım paket ile izleyin.
Videoyu izledikten sonra karar verecegim paket alip almamaya :))) #direndaydream
Tiryakilerin çektikleri eziyetin sigarasızlıkla ilgisi yoktur. Sigarasızlık gerçi bu eziyetin başlamasına neden olur ama asıl savaş insanın kafasında gerçekleşir ve buna kuşku ve kararsızlık yol açar. Tiryaki işe başından bir özveride bulunduğu inancıyla girdiği için bir süre sonra yoksunluk duygusuna kapılır bu da bir tür strese yol açar.
Ne zaman beyni “yak bir sigara” dese strese girer.
Sigarayı bırakır bırakmaz sigara içmeye gereksinim duymaya başlar. Fakat sigarayı bırakmış olduğu için içemez, bu durum onu iyicene depresyona sokar ve bu depresyon onu tekrar sigaraya iter.
bence kazen bey sigarayi birakacak ) cunku dayanamiyacak ; esi birakti cunku sigarayi
Sonuç olarak başladım.
Çünkü bir gün yine canım çok sıkılıyordu. Çok.
Belki o an yürüyüşe çıksam, birkaç arkadaş ile buluşup sadece çay içip iki muhabbet etsem başlamayacaktım. Ve fakat en yakın markete gidip, bir paket sigara almayı tercih ettim. İç sıkıntısı, bir boşluk doldurmaca hali bence totalde.
Bu yüzden her şeye tutunabiliyor, stres oluyor, öfke oluyor, rahatlama oluyor, alışkanlık haline geliyor, seviliyor...
Sıkıntı hep.
Süper.Bıraktım 1 ay oldu 1 ay geçmesini bekledim paylaşmak için ...
en iyisi ‘ kilo vermek , sigarayi birakmak spor yapmak “Bu arada bugün bunu neden yazıyorum ? Bugün tam 1 ay oldu zaten rejimdeydim kilo almadım tam tersine kilo vererek gidiyorum. Günde 3 paketten bir anda kesiverdim. Çok rahatım, yatağa uzandığımda hırıltımdan uyuyamamaktan, nefesimin tıkanmasından .... Bunlar asla züğürt tesellisi değil. Yeterince sigara içtiğimi düşünüyorum ve bence bana yetti.
En iyisini yaptiniz. ben de yarin birakiyorum bu illeti hepimiz birbirimize ornek olalimBıraktım 1 ay oldu 1 ay geçmesini bekledim paylaşmak için ...
İşte ilk altın kural asla 1 sigara kuralı !
Tamda paket bitmişken Bi kez daha denicem bu yazınızla.. şu andan itibaren bırakıyorum..
umarım bu konuyla bi çok arkadaşnda bırakmasına vesile olursunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?