- 13 Şubat 2018
- 28
- 11
- 35
Sağol melan-kolık5 insallah hepimiz bırakırız . Önemli olan bırakmayı düşünmek ve adım atmak .. gerisi gelir .evet sağlığıma zararı var , maddi olarak da büyük yük .kendimi söyle soğutuyorum , çocuklarımı düşünüyorsam sağlığımı da düşünmeliyim . Benim saglıgıma birşey olursa .. onlar ne yapar? En basiti kötü kokuyorum onlara .Su an küçükler göz önünde içmiyoruz .yarın büyüdüklerinde , sen de içiyorsun ama diyerek bizleri örnek almamaları.İnşallah bırakırsın. Valla bende bırakıyorum ama o beni bırakmıyor yıllardır çok çetrefilli ve heyecanlı bir ilişkimiz var
nedenini hatırlamıyorum hiç ama yaşım küçüktü başladığım zamanki yaşımı söylemeyim örnek teşkil etmesin.artık o zamanki cahillik sanırım ama 3 4 yıl içime çekmedim ben.nedensiz bir heves içtiğimizde kendini bişey sanma olayı şimdi tiryaki yaptı maalesef.Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Bir cok sebebi var aslinda. Ama en birinci sebep sigara ile ilgili çocukluğumdan getirdiğim olumlu algı ve sigara içen bireye karsi atfettigim özelliklerin giderek bozulması. Yanı eskiden sigara arkadas ortamina girmemizi, muhabbet kurmamizi saglayan bir arac, iyi bir arkadaş iken; şimdi ise insanın vaktini, parasini, sağlığını çalan, leş gibi kokmasina sebep olan, insanı yalnizlastirip köle haline getiren bir prangaya dönüştü gözümde.Sigarayı bırakanlar kalabilir, sağlık dışında hangi sebeple bıraktıklarını yazarsa sevinirim ... Bırakmayı istemeyenler çıksın lütfen : )
ŞakaaaaBu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
öfff en nefret ettiğim2 tane iciyorum ama sebebi yok otlakciyim para veremem.
Hahaha sesli güldüm :)))Yav onun yerine misafirleri ara gelirken sana bi paket getirsinler. Ne yuruyup duruyon ordan oraya