Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
ben ve eşim deli gibi sigara içiyorduk.hamileliğimi öğrenir öğrenmez ben bıraktım eşimde doğumdan bir ay önce bıraktı.benim için zor olmadı mide bulantım olduğu için.ama geçtikten sonra çok geldi aklıma beni engelleyen ise bebeğim oldu.aslında sigara içmenin pek nedeni yok.önce merakla başlıyor ama sonrasını insan çözemiyor.adı üstünde bağımlılık,aklına gelince krize giriyor insan.o an o insana neden sigara içiyorsunuz diye sorarsanız size cevap vermeyebilir zararını çok iyi biliyordur hatta ciğerleri artık o kadar rahatsız oluyordur ki,bile bile bunu içen bir insan pek de neden sigara içtiği hakkında fikre sahip değildir.(kendimi düşünerek cevapladım)

Eşi içmeyen kendisi içen hanımlar yazsın
Mesela benim eşim pasif iciciydi 5 6 senedir içmez banada bırakmam için bazen baskı yapar yinede içiyorum birakamadim

Özenmeyin arkadaşlar özenmeyin.içemeyenlerin canı çekeceği güzel bişey değil.tadını bilmeyeninde canı çekmez.hayatta hiç bir yerde sigaraya ve içene maruz! kalmamış gibi gelip burda bu nedir yeaaa tarzında konuşmalar çok saygısızca.rahatsız oluyorsanız okumazsınız ki defalarca kazen tarafından uyarıldı içmeyenler yorum yapmasın lütfen diye.sigara içenlerin büyük çoğunluğu psikolojik bağımlıdır.yani bundan keyif alır,mutlu olur,sever vs.yani öyle krize girip titreyerek canı nikotin filan istemez.dolayısıyla da keyifli yanından aldığı keyiften methederek bahseder

İki yıl önce bıraktım çok şükür.
Aslında tek bir sebebi var.
BAĞIMLILIK!

Belki de sigarayı hayattaki hissettiğimiz eksiklikler yerine koyuyor, tamamlayıcı olarak görüyoruz.
Ama şunu anladım ki;
Sigara, ne bir dost
Ne bir dert ortağı
Ne bir tamamlayıcı...
.....
Ne yerine koyuyorsak..
o değil.

Ve geçen yıl bu ay;
İki kişilik ailemize bir de evlat getirmek için tedaviye başladığımda, ani bir karar ile sigara içmeyi bıraktım.
25 Şubat'ta bir seneyi dolduracağım.
Olmasa da oluyorMUŞ

Evet gaz ver bana :))) yok birakacagim , yeni yildan beri iteliye iteliye buraya kadar geldik ... bu hafta sonu birakacaktim kendisini ama bu konu beni sevke getirdi :))
İnşallah bırakırsın. Valla bende bırakıyorum ama o beni bırakmıyor yıllardır çok çetrefilli ve heyecanlı bir ilişkimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…