Kimin derdi yokki topiği?

Dert biter mi kardeeeeş

Geçmişi saymayı sevmem
Güncel derdimden bahsedeyim ben şimdi

Sorun pinti patronumuz Ocak ayı zammı ile çerez paramızı aldık
2 senedır kurus zam almadan calısıyorum
diğerleri 3 senedır
fırma kurulalı 3 sene :S

ama unutmusutm ben bunu

bırde hıc koltuk sılmedım o sebbeten

2 senedır kurus zam almadan calısıyorum
diğerleri 3 senedır
fırma kurulalı 3 sene :S

ama unutmusutm ben bunu

Pardon yarana tuz bastım
Ama benim durumum farklı , ben burda yeniyim iyi bi maaşla da başlamadım
Performansa göre artar denildi

Ancak bilmem satışlar durgunmuş neymiş diyerekten bu sene herkese böyle diyerek zam bile denemiycem bi rakam koydular önümüze

Müdüre de dedim, biz böyle konuşmamıştık
Haklısınız dedi sizden çok memnunum patrona da iletmiş ama bu sene durgunluk olduğundan böyleymiş
Bi daha ki sene telafi etcekmiş miş miş

benim derdim artık beni hasta edecek çünkü kendımı bıtkın hıssetmeye başladım yaşadığım kötü anıları unutamıyorum sürekli aklımda oğlumla ilgilenırken temızlık yaparken sürekli beynımde kaset varmış gıbı dönuyor bian olsun unutup başka şeyler düşünemıyorum çünkü bana yapılan kötülüklerin cvbını veremedım yaşadığım haksızlıklar cezasız kaldı işte bu yüzdende hiç aklımdan çıkmıyorlar aradan yıllar geçti ama onlar hergun yenıden canlanıyor beynımde bılıyorum hiç ıyı bişi değil insanı hasta eder sanırım sonumda böyle olucak

beklemedıgımızı bı borç çıktı bebegımıze ve doğumum için ayırdıgımız parayı borca yatırmak zorunda kaldık... 1 kaç gün sonra evden çıkmamızı söyledı ev sahıbı... 2 gun sonrada eşimi işten çıkardılar ve bunlar 1 hatfa içinde olan şeylerr... çok bunaldım ruhen çok bıtkın hıssedıyorum kendımı....

Geçmiş için birşey yapamazsın
Ama yarın bugün içinde keşke deyip hüsran yaşamamak adına bugünü değerlendir
Eski hatalarını ( cevap verememek ) uygulama artık

Kim ne diyorsa, aynı şekilde cevap ver gitsin
Taviz tavizi doğurur ve sonrasında çıkmaza sürükler maalesef
Bundan sonra hiç keşken olmaz inşallah

Borç nereden nasıl çıktı bilemiyorum, inşallah bi daha çıkmaz
Ancak kira kontratı denen birşey var bu kışta hop diye birkaç güne çıkılmaz..

İş konusu da biraz nasip bol bol dua edin
bi kapıyı kapayan ötekini açar elbet..

tek hatam insanlaraa yardım etmek benı en çokta bu üzüyo kötü bir nıyetle yapılan bişi olsa allah cezamı verdı der otururdum ama ben üvey aileme butun altınlarımı verdım borç olarak 6 yıl geçti hala alamıyorum vermıycekler bu yuzdende kv.dle sorun yaşıyorum sankı onlardan habersız vermişim gibi bana her gunu haram edıyor unutmak imkansız

bebeğini düşün bence sadece bebeğini dışarıda kalmıycaksınızya mutlaka bulunur bı yolu ev sahıbı bu kışta kıyamette sızı ne dıye evden çıkmanız için zorluyorkı hemde hamılesınız bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alın inşallah gerısı teferruat

şubatta doluyo kontratımız canım adam kendı gelecekmış bı ay sure verdı işte... yapacak bışey yokk

Anladım
Zor bir durum elbette
Ama üvey olmalarından değil bazı öz aileler bile bunu yapıyo

Hayatta kimseye güvenmemek lazım bence
Ne kadar az güven, o kadar az hayal kırıklığı..

Nasıl yapılır bilemiyorum, baban abin artık he rkim orta yolu bulacaksa bi güzel konuşun
Ben size güvendim altınlarımı verdim siz şimdi eşimin ailesine beni mahcup ediyorsunuz gibisinden
Büyük ihtimal kar etmez , çünkü borcuna sadık olmayan bir insan bu lafları ninni gibi dinler sadece
Ama en azından tavrınızı bilsinler, bundan sonra da sizden hem maddi hem manevi bişey beklemesinler

Hatta kayınvalidenize de açıkça söyleyin
Ben güvenrek ve sizden gizli olmadan verdim, böyle olacağını bilsem elbette vermezdim
Ama insanoğluyuz yanılıyoruz işte, sürekli yüzüme vurmanızın anlamıyo yok deyin

insanı ister istemez bunaltıyo böyle şeyler... ayrıca teşekkr ederım amiinnn inş....

Bir an önce ev baksanız iyi olur
Aileleriniz nasıllar yakınlar mı bilemiyorum ama el birliği ile taşınabilirsiniz 1 ay içinde

yakındalar şükürr... o konuda sıkıntım olmazz şüküürr.. ne bilim öylee paylaşmak ıstedım allah daha buyuk dertler vermesınn...

aynı söyledığın gıbı gıttım eşimle konuşmaya evde yoklarmış gerı geldim sonra aradılar benı ben neden evlerıne gıdıp onları rahatsız edıyormuşum dıye duymadığım hakaret kalmadı okadar aşmışlar bazı şeylerı onlarla yaşadığım zaman hiç böyle gelmıyorlardı gözüme oysakı ben sadece kapılarını çaldım yengem çıkıp yok dedi bende konuşmam lazım onlarla böyle olmaz dedim işte bukadar bu sözlere karşılık duymadığım hakaret kalmadı uvey annem sen benım gelinimden ne istıyorsun dıye bır başladı sonu yok oysakı benı 6 aylıken almış buyutmuş hiçmi sevmemiş anlamadım veen son bana senı buyuttuğumun karşılığını öde ancak öyle alırsın dedı daha öncede çocuğum olmuyordu 8 yıl sonra oldu çocuğum yokkende çocuğun olsun 10 yasına gırsın öyle verırım dıyordu normalde konuşsan anarmolde konuşsan durum değişmiyor kvdeme gelince bır gun eve geldım kvdemle uvey annem oturmuş konuşuyorlardı kvdem annenlere borç verırmısın bılezıklerını bak sıkışıklarmış dedı yanı borç vermemi kvdem söyledı benım hiç bi hatam olmadığını ıyı bılıyor ama yınede sinirini benden alıyor yetimsin sen yetim dıyerek bana hakaret ettiğini sanıyor ve bunlar bana çok ağır geliyor başım sıkışsa çalabıleceğimtek bır kapı yok oda bunu çok ıyı bıldığınden elinden gelenı ardına koymuyor birden kendı dert topiğim gıbı oldu ama içim acıyo artık bı sonu olsun bunun

yakındalar şükürr... o konuda sıkıntım olmazz şüküürr.. ne bilim öylee paylaşmak ıstedım allah daha buyuk dertler vermesınn...

Amin inşallah, hallolur sen dert etme
Herşey yoluna girer Allah'ın izniyle çocuğunu da sağ sağlim kucağına alırsın

Çok şaşırdım
İkisi de insanlık nedir bilmiyo

Bence hiç açıklama yapma
Sen söyledin ben verdim de, kayınvalidene
Aynı kafadanlar ya ondan iyi anlaşmışlar herhalde

Çok üzüldüm, bunlar insansa biz neyiz acaba ?
Kendisinin hiç mi bi yakını ölmemiş, annesi babası dedesi hep sağ mı ?
Saçma sapan konuşuyorlar..

Sen boşver onları, eşin de inşallah destekçindir
Giden altın belki geri gelmeyecek ama böyle insanlar da dialoga girip sinirini de bozma artık

öyle deme pıyonıst ne kadar zor sılınır koltukk
duvarda zaman alır

ay şekerim çalışıyorsun harcama zanını temizlikle falan. mutluluğun tadını çıkart. al evine bi kadın yapıversin. hem sen rahat et hem o para kazansın. hemde mutluluğun sana kalsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…