- 24 Aralık 2009
- 7.047
- 18
keisnlikle canımm mantık olarak o kadar bitirdimki bi yabancıya ondan daha fazla şans verebilirim ama ona inanamam artık. merhamet olduğunuda hiç düşünmemiştim ama çok doğru bir noktaya parmak basmışsın tam olarakta o. çünkü onun beni sevdiğine çok inanıyorum. ve kendine bişey yapmasından korkup konuştum ilk zamnlar. halada çok seviyor ben biliyorum. sürekli sorar param varmı diye yok dersem hemen verir zorla.
mesela arkadaşımın çocuğu olmuştu aysonuydu param yoktu. neden kıyafet alıyosun dedi. dedim ay başında alırım altın sıkışmayayım. o da olurmu öyle şey o snein çok smaimi arkadaşın mahcup olma dedi cebindeki son parayla ltın alıp bana getirip verdi gidene kadar. o kadar da iyi niyetli bir insan.. bi yere gider sana buradan şunu alıyorduk ihtiyacın varmı alayımmı diye hala sorar. bende seviyorum ama inanmıyorum. değişmiyor çünkü.
çok eğlenceli çok espirili ama çokta baskın işte. bende gelemem öyle eziklenmeye kuyruğu dik tutmayı severim o yüzden 2 cambaz aynı ipte yapamadık
ben çok anlamamda böyle şeylerden en zor erkek ikizler erkeğiymiş dün burda konuşuyorlardı bunu iş yerinde yani
datlu cadı neden topiğe gelmiyorsun
siz yoksunuz ya çok canım sıkıldı yaa
Son düzenleme: