Kimin derdi yokki topiği?

keisnlikle canımm mantık olarak o kadar bitirdimki bi yabancıya ondan daha fazla şans verebilirim ama ona inanamam artık. merhamet olduğunuda hiç düşünmemiştim ama çok doğru bir noktaya parmak basmışsın tam olarakta o. çünkü onun beni sevdiğine çok inanıyorum. ve kendine bişey yapmasından korkup konuştum ilk zamnlar. halada çok seviyor ben biliyorum. sürekli sorar param varmı diye yok dersem hemen verir zorla.
mesela arkadaşımın çocuğu olmuştu aysonuydu param yoktu. neden kıyafet alıyosun dedi. dedim ay başında alırım altın sıkışmayayım. o da olurmu öyle şey o snein çok smaimi arkadaşın mahcup olma dedi cebindeki son parayla ltın alıp bana getirip verdi gidene kadar. o kadar da iyi niyetli bir insan.. bi yere gider sana buradan şunu alıyorduk ihtiyacın varmı alayımmı diye hala sorar. bende seviyorum ama inanmıyorum. değişmiyor çünkü.

çok eğlenceli çok espirili ama çokta baskın işte. bende gelemem öyle eziklenmeye kuyruğu dik tutmayı severim o yüzden 2 cambaz aynı ipte yapamadık :KK14::KK14:

ben çok anlamamda böyle şeylerden en zor erkek ikizler erkeğiymiş dün burda konuşuyorlardı bunu iş yerinde yani

datlu cadı neden topiğe gelmiyorsun
siz yoksunuz ya çok canım sıkıldı yaa :KK43:

Son düzenleme:
bak çok eminsin kararlarından , o halde seni taciz etmesinin önüne geç. erkelre fırsat değerlendirmekten vazgeçmezler. fırsat verme ona .niye alıyosun altınını. madem bir karar verip ayrıldın katı ol. eski sevgili değilsiniz siz, eski eşsiniz , bir evliliği bitrmişsiniz bu çok öenmli bişey.

lanet olsun içimdeki insan sevgisine :KK9::KK9:

ben çok anlamamda böyle şeylerden en zor erkek ikizler erkeğiymiş dün burda konuşuyorlardı bunu iş yerinde yani

datlu cadı neden topiğe gelmiyorsun
siz yoksunuz ya çok canım sıkıldı yaa :KK43:

çok haklı. ikizlerle yaşam çok zor. ikizler erkeği bir daha mı tövbe yarabbim benden uzak tut nolursunn.

bende giremedim canım işlerim var ara ara yazabiliyorum bugün :KK6::KK6:

Hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz
Mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz
Kimi pulda parada aşkı arar kimimiz
Düşünür kara kara ağlar çaresiz

Ağlama arkadaş ağlama aşk için
Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin
Ağlama arkadaş ağlama aşk için
Bu günler geri gelmez gider gençliğin

Boş ver boş ver arkadaş başka bulursun
Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun
En kötü günlerimiz hep böyle olsun
Mutluluklar bizimle elem yok olsun

Kapılma hayallere bir gün dönecek diye
Haydi sil gözlerini bakma maziye
Sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere
Bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere

biter biter canım,
inşallah bitiririz.

Kayıt yenilettinmi
harç parası var bide
neyse akbilden yırtıyoruz :KK70:
inşallah yaa. 24 üniteden 2 tanesine çalıştım daha. kayıt yeniletim de paso vermediler. 7 yılı geçmişim halbuki geömedim. mail attım falan ama devletin hangi organı düzgün çalışıyorki bu da tırt geççtiniz diye mail geldi. dedim hangi yıllar öğrenebilir miyim cevap yok!!!
ben akbilden de yrtamadım anlayacağın:KK14:

senin kaç dersin var?

inşallah yaa. 24 üniteden 2 tanesine çalıştım daha. kayıt yeniletim de paso vermediler. 7 yılı geçmişim halbuki geömedim. mail attım falan ama devletin hangi organı düzgün çalışıyorki bu da tırt geççtiniz diye mail geldi. dedim hangi yıllar öğrenebilir miyim cevap yok!!!
ben akbilden de yrtamadım anlayacağın:KK14:

senin kaç dersin var?

bilmiorum ki henüz dersleri almadım canım
senşn son seneymiş biter inşallah tez zamanda

bilmiorum ki henüz dersleri almadım canım
senşn son seneymiş biter inşallah tez zamanda

kayıtlar bitmediki hala? birde ders-ekle sil işlemi para yatırmadan önce yapılıyordu zaten. şifren yokmu netten girip bakmak için?

X