Kimin derdi yokki topiği?

derdimiz olsunda dermanıda olsun inş..
şu anki derdim işlerin yoğunluğu
temizlik, bulaşık, yemek

ay canım teşekkür etmek iterdim ama bi kitaptan alıntı. ben yazmadım. ama yazı da yazı yani. benide benden almıştı. bu güzl duyguları paylaşayım dedim benide tanımlıyor hani bilirsin :)

çok güzel ama iyiki paylaştın balım :)

derdimiz olsunda dermanıda olsun inş..
şu anki derdim işlerin yoğunluğu
temizlik, bulaşık, yemek

amaaann tek derdin bunlar olsun be canım. alırsın birini yapıveririr günde 80-100 tl ye sende ayakalrını uzatır keyif yaparsın :)

çocuğum var benim 5.5 yaşında velayeti bende kalkmışlar şimdi velayet davası açmışlar çocuğunun doğumuna gelmeyen baba kalkmş velayet davası açıyo hassas yerimden vuruyoo...

şuan tek sıkıntım evimden ayırlıcaam ve sevdiğimin insanın evlenince değişmesinden çok korkuyorum çevrede okadar çokki buna örnek...

bu arada mahallenin ayıbını osunu busunu salla gitsin... genelde mahallede boşananlar olunca yada gençler okuyanlar hemen bişiler yakıştırırlar bunlara kulak asmayı bileceksin yoksa çok üzülürsün... Ve ayakta duramam diyen nice insanlar şuan nerelere gelmişlerken sende bunu tabii olarak basarabilirsin

Dert mi o kadar çok varki

1. oğlum evde ben işte . . oğluma kendim bakmak istiyorum
2. ev kredimiz var. . onun haricinde elden borçlarmız . .
3. akşamları işten sonra kursa gidiyorum . . zamanım hiç birşeye kalmıyor. . evime de kendimede evladımada tam anlamıyla yetemiyorum. . .
4. 2 hafta sonra aöf sınavlarım var. . zaman geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum her bildiğim bilgi iç içe giriyo sanki . .
5. Büyük aşkla bağlandığım eşim bazı konularda hayal kırıklığına uğrattı. .
6. İşe giderken sıkış tıkış otobüslerde gitmekten bıktım usandım. .
7. hayallerime uzak olduğumu düşünüyorummmmmm artıkk

offf bitmiyo dert. . saydıkça sayar insan. . .

çocuğum var benim 5.5 yaşında velayeti bende kalkmışlar şimdi velayet davası açmışlar çocuğunun doğumuna gelmeyen baba kalkmş velayet davası açıyo hassas yerimden vuruyoo...

benim çocuğum yok snei anlayamayabilirim. ama orada olmasa bile o onunda çocuğu. velayet davası açmasıçok ayıp tabii küçük yaştaki çocuğun öncelikle anneye ihtiyacı vardır, anne şevkatine. sende belliki çocuğunu, sorumlulukalrını bilen birisin. üzülme ve sinirlenme. zaten sana vereceklerdir. o baba! da avucunu yalayacaktır. ama sen yinede doğumuna gelmedi diye ekndini doldurma, üzme. Allah herşeyi bilir.

kızlarrrr allahım ölüm derdi vermesin,

dermansız dert derdi vermesinnn,

ben bir nevi benim ölüm acısını yaşadım

aldatıldım öldüm dirildim şimdi küllerimden dogurmaya çalışıyoruz beni anlayın :)

allahım böyle dertler vermesinnnn

aminnnnnnn:18:

mevlana ne demiş

SENDEKİ DERDİ NİMET SAYAN VAR unutmayalım

bendeki arsız gülüşü güülüşüme takmayın

Son düzenleme:

Çok doğru söylemişin bu hayatta ölümden başka her şey yalan aslında bu kadar üzülüp kafamıza takmamamız lazım fakat yapamıyoruz şükretmeyi bilmiyoruz bazen...

şu anki derdim albüme resim atıp sana göstermek ama beceremiyorum
yardım ??

dermansız dert vermesin rabbim.

:)) akıllı kadınsın valla :) senden almamız gereken çok şey var galiba at kız :)))))) ceserete geldim akşam adamı atasım tuttu hahaha

yok estafurullah canım benim şımartıyorsun beni :)) atma kız adamını. iyi biriyse kapıverirler vallaa. sakla sar sen onu :)

ya canım ne kadar güzel yazmışsın çok beğendim. Allah yüzünü güldürsün. bende kk ya takılmaya başladığımdan beri hergün halime şükreder oldum zaten. SENDEKİ DERDİ NİMET SAYAN VAR ben bunu çok beğendim.. işte bu söze kulak verelim hepimiz.

yok estafurullah canım benim şımartıyorsun beni :)) atma kız adamını. iyi biriyse kapıverirler vallaa. sakla sar sen onu :)

kız işte dedim ya kıl payı kaptırıyordum adamı son anda döndü bana sarıldı ne kadar attımsa

ewet canım bu sözü sık sık hatırlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…