he he indir kız
ay canım teşekkür etmek iterdim ama bi kitaptan alıntı. ben yazmadım. ama yazı da yazı yani. benide benden almıştı. bu güzl duyguları paylaşayım dedim benide tanımlıyor hani bilirsin :)
derdimiz olsunda dermanıda olsun inş..
şu anki derdim işlerin yoğunluğu
temizlik, bulaşık, yemek
çok güzel ama iyiki paylaştın balım :)
ya hala ne dertleri varki sneinle uğraşıyorlar? bende boşanıyorum. ama hiç umursamıyorum arada msj falan atıyor ama kendi haline bıraktım. daha fazla sinirlerimi bozamayacak. süslü sözleriyle beni kandıramayacak. yalnızlık zor evet ama eminmi mutsuzluktan daha kötü değil. yalnızlığın çaresi var. arkadaş bulunur, sevgili bulunur, meşgale bulunur ama mutsuzluğun yok!!
çocuğum var benim 5.5 yaşında velayeti bende kalkmışlar şimdi velayet davası açmışlar çocuğunun doğumuna gelmeyen baba kalkmş velayet davası açıyo hassas yerimden vuruyoo...
indirmezmiyim gülüm. gerekirse camdan atarım :))
kızlarrrr allahım ölüm derdi vermesin,
dermansız dert derdi vermesinnn,
ben bir nevi benim ölüm acısını yaşadım
aldatıldım öldüm dirildim şimdi küllerimden dogurmaya çalışıyoruz beni anlayın :)
allahım böyle dertler vermesinnnn
aminnnnnnn:18:
mevlana ne demiş
SENDEKİ DERDİ NİMET BİLEN VAR unutmayalım
bendeki arsız gülüşü güülüşüme takmayın
şu anki derdim albüme resim atıp sana göstermek ama beceremiyorum
yardım ??
dermansız dert vermesin rabbim.
:)) akıllı kadınsın valla :) senden almamız gereken çok şey var galiba at kız :)))))) ceserete geldim akşam adamı atasım tuttu hahaha
kızlarrrr allahım ölüm derdi vermesin,
dermansız dert derdi vermesinnn,
ben bir nevi benim ölüm acısını yaşadım
aldatıldım öldüm dirildim şimdi küllerimden dogurmaya çalışıyoruz beni anlayın :)
allahım böyle dertler vermesinnnn
aminnnnnnn:18:
mevlana ne demiş
SENDEKİ DERDİ NİMET SAYAN VAR unutmayalım
bendeki arsız gülüşü güülüşüme takmayın
şu anki derdim albüme resim atıp sana göstermek ama beceremiyorum
yardım ??
dermansız dert vermesin rabbim.
kız sen benim canımsın. bi face açta görelim yüzünü ya :) derr ortağım, sırdaşım benim.
yükledimm
bak hadi kaldırmadan :)
yok estafurullah canım benim şımartıyorsun beni :)) atma kız adamını. iyi biriyse kapıverirler vallaa. sakla sar sen onu :)
ya canım ne kadar güzel yazmışsın çok beğendim. Allah yüzünü güldürsün. bende kk ya takılmaya başladığımdan beri hergün halime şükreder oldum zaten. SENDEKİ DERDİ NİMET SAYAN VAR ben bunu çok beğendim.. işte bu söze kulak verelim hepimiz.