Kimin derdi yokki topiği?

kız işte dedim ya kıl payı kaptırıyordum adamı son anda döndü bana sarıldı ne kadar attımsa

ewet canım bu sözü sık sık hatırlamak lazım

senin derdin bunu mu unutamamk, sürekli hatırlamak peki?
sözü asla unutmayacağıma emin olabilirsin. akşamda sosyal medyada paylaşacağım :))

............................................................

Son düzenleme:
bu sayfaya koydum canm

ya canım sen ne kadar güzelmişsin ölee. maşallah canım benim. zayıfmışsın kıskandım hıhhhhh :) bende balık etliyim canım :) görüşelim en kısa zamandaa. yeni derdimiz en kısa zamanda görüşmek olsun :)

gofretto'm ya silmedin bak hala hatırlatayım dedim.

sağol canım benim o senin güzelliğin :) evlenmeden kısa bi süre önceki halim :)
bahtımız güzel olsun ne diyeyim yeşilimmm :)

yasadıgın yer neresi canım

kızlar topiğinizi görünce benim derdim yok diyesim geldi...

sonra düşündüm.. bu yıl evlenicem ev alınca eşya düzülcek.. bi yandan kpssye hazırlanıyorum acaba olcakmı, öğretmenim çalışmıyorum şuan vs...

sonra yine düşündüm... aslında dertleriniz siz dert olarak gördüğünüz için varlar... bu yukarıda saydıklarım aslında sıkıntılı süreçler... ama ben mutluyum ve bunları dert olarak görmüyorum... dertleri kendi kafamızda yaratıyoruz çoğu zaman sanırım...

öyle bir yazayım dedim.

sevgiler...

ewet canım

o söz okadar degildi tek o kısmını hatırladım o an :44:

ben bakar bulur hepsini okurum o halde. pc'm gelirse inşallah bikaç güne. inleticem kk'yı. her forumda beni okuyacaksınız :))

silindimi kuzum şimdi?
baya acemiyim ben bu işlerde :)

sağol canım benim o senin güzelliğin :) evlenmeden kısa bi süre önceki halim :)
bahtımız güzel olsun ne diyeyim yeşilimmm :)

yok yok süpersin ben konuya eklemeyi bilmiyorum bu arada hala ama bak söylüyormuyum hayır :)
amin canım hepimizin bahtı çok güzel olsun. Allah herkese gönlündeki gibi bir yaşam nasip etsin. çok duacı oldum bu aralar :)

bol bol dua et güzel kalpli melek :)

iyi yapmışsın canım yazmakla. Allahta dert vermesin diyelim o zaman bizde. bende herkesin derdi var sanırdım. meğerse derdi olmayan insanlarda varmış.maşallah sana. bende öğretmenlik yaptım 1 yıl ama sonra istifa ettim. çok vicdanlıyım ben:) hem kimseye kıyamıyorum hemde insan olmayı derslerden daha çok önemsiyorum. baktım dedim yok ya öğretmen olamam ben :) sözleşmeliydi zaten bakırköyde bi lisede şimdi mutluyum, huzurluyum :)

bol bol dua et güzel kalpli melek :)

ay valla çok güzel şeyler söylüyorsun hem utanıyorum, hemde ben böyle şeyler söylemeyi beceremiyorum mahcup oluyorum. kız çok utangacım ben söyleyemem öyle kimseye. ama seni tabiiki çok seviyorum, çok iyi biri olduğuna inanıyorum. ama bende böyleyim işte. deme bana utanırımmmmmm. başkasının duası daha tez kabul olurmuş. birbirimize dua edelim kendimizden çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…