ay valla çok güzel şeyler söylüyorsun hem utanıyorum, hemde ben böyle şeyler söylemeyi beceremiyorum mahcup oluyorum. kız çok utangacım ben söyleyemem öyle kimseye. ama seni tabiiki çok seviyorum, çok iyi biri olduğuna inanıyorum. ama bende böyleyim işte. deme bana utanırımmmmmm. başkasının duası daha tez kabul olurmuş. birbirimize dua edelim kendimizden çok
sesli güldüm deli kız yaa :) yanaklarında pembeleştimi yoksa ? :)
edelim edelim. Bende seni seviorum valla burda bi kaç kişiye çok kanım kaynıyor sende öylesin işte.
*Büte kalan derslerimi verebilecek miyim?
*Bu yıl mezun olabilecek miyim?
*Mezun olabilirsem hemen iş bulabilecek miyim?
*Ales istediğim gibi geçmezse?
*Okul bitince sevgilim ya burda iş bulamayıp memleketine dönmek zorunda kalırsa?
*Ben neden küçük küçük şeyleri takıp, beynimde dev yapıyorum?
*Neden hep huzursuzum?
Benim de derdim yok ancak böyle minik bir yığın kaygım var. Beynim dolu, yüzüm asık.
Ama yine de şükretmeyi unutmuyorum. Allah'm beterlerinden korusun
İçimi mi okudun naptın:26:Aynı duygulardayızBitek siyah olan kısım benimki mezun oldu gitti askere
Benimki de askere gitse, temelli memleketine dönmesin 10 küsür saatlik yol burda kalabilir umarım uzaktan zor
Biz ikimiz aynı bölümde, aynı okuldayız aynı anda mezun olucaz sevdicekle kaygılar bi'ton nebiliyim
Hayırlısıyla dönsün inş askerin
Canım askerlik daha zor deme öyle:26:Bizde sınıf arkadaşıydık da ben tembelim okulu uzattım:)))İnş mezun olurum bu yıl diye ümit ediorum:26:
O sayılı gün ya nebiliyimAllah hayırlısını yaşatsın diyelim
Tembelim deme ya üniversite pek çalışkanlığa bakmıyo sağolsun
Siz ne kadardır birliktesiniz ?:116:
Sayılı gün ama stresi ağır canımumarım hakkınızda hayırlısı olur
Biz 4 yıl oldu..Allahım devamını getirsin inşallah
31 yaşındayım
sevmek sevilmek istiyoyorum
bütün arkadaşlarım evli ikişer üçer çocukları var
benim de derdim bu
koltuklarımı sılmem lazım
ve duvarlarımı
güncel derdim bu