Kimin derdi yokki topiği?

piyonist

çokta umrumda..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
6.823
758
Hepimizin dertleri var. Buraya her derdimizi yazalım her birine de çözüm bulalım inşallah.

Benim derdim ayakta kalma mücadelesi işte. Nasıl yapıcam, nasıl devam edicem hayatıma? İnsanların mahalle baskısı, ayıpları.. Sizinkiler nedir?

dertsiz insan var mı canım benim.
Büyük , küçük, az çok , var yok herkesin kendine göre bir derdi var.
Bak mesela 8 yaşındaki oğlumun en büyük derdi geçen sefer canıma okuyan en kuduruk arkadaşına ir şans daha verip eve
Playstation oynamaya gelmesine izin vermem:)))
Benim derdim bu aralar sigarayı bırakmaya niyetlenip bir türlü beceremem.
Eşimin sık sık seyahatte olması.
Samimiyetsiz insanların içimde bıraktıkları hayalkırıklıkları v.s.
Yinede hayat güzel , yaşamaya değer.
Sende silkinip hayata "" ben geldim ve başaracağım diyeceksin".
Herkese ve herşeye rağmen.

Son düzenleme:
benim sorunumda eşimin sevgisine ne yaparsa yapsın emin olamamak bazen sevgi dolu bakar sever okşar tamam derim sabah olur yok yine i emin olmama tabi bana yaşattıkları kötü şeylerden olsa gerekki emin olamamak gibi bir sorunum var:44::44:

offf off hangi birini anlatayım eski kocamımı eski kaynanamımı eşimden ayrıldım 1.5 sene oldu hala onlarla uğraşıyorum çirkef insanlar allahım ben bu insanlardan böyle insanlardan uzak eylesin fırsat vermesin inş. sizede...

Benim bu aralar derdimde derslerim sınava 2 ay kadar az bi zaman kaldı ve eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum...

ev aldım deli gibi borca girdim, ödeyebiliyorum çok şükür ama sırtımda yük gibi işte, baskısı bile yetiyor :18::18::18:
ders çalışmam gerek ama ben çalışamıyorum, çünkü işyerinde çok yoruluyorum sanırım biraz ara vermeye ihtiyacım var
ha bir de şu prolaktin hormonum hiç rahat durmuyor bu da beni çok stresli biri yapıyor

Benim derdim de annemin hastalığı. Babamın maddi yardım beklemesi. Eşimin işten ayrılması. Benim iş değiştirmem ve taşınmamız, Ve bankalara olan 15000 tl borcum. Çok dedim varmış..

herkesin derdi kendine yetiyor galiba kimse kimsenin derdine yorum yapmıyor :)
allah beterlerinden korusun bizleri inşallah

şu an tek sıkıntım arabamızın olmaması..
yanı araba varda yok..
görümcemgile verdik. ihtiyacları vardı..
ama sabahları işe gelirken cok üşüyorum..
yaşadıgımız yer cok kucuk ve acayıp sıkıcı..
esımle cay ıcmeye bıle gıdebılecegım bıryer yok..
devamlı evde olmaktan cok sıkıldım..
araba olmayınca gidemiyoruz şehir dışına..
bu şehir beni içine yutuyor sanki..
burda kımseyı tanımıyorum bırde..
baska bır memlekete gelın gıttım...
baska memlekete gelın gıdıcekler..olacakları evlenmeden kabul etseler ıyı olur..
kayınwalıdem var bıtek..
oda olmasa kafayı yerım herhalde..tek dayanagım kayınwalıdem bayan olarak...

Benim derdim de annemin hastalığı. Babamın maddi yardım beklemesi. Eşimin işten ayrılması. Benim iş değiştirmem ve taşınmamız, Ve bankalara olan 15000 tl borcum. Çok dedim varmış..

hepsinin çözümü var belkı ama işte sağlık...
allahım sağlıgımızı bozmasında hersey hallolur gider cnm be..

nişanlımla ayrı sehırlerdeyız
5 ay sonra dugunumuz var ve ben onun yasadıgı sehre gıdıcem...burdakı ısımden ıstıfa edıp orda ıs bakıcam (olurmu olmazmı bılemem
bır yandan ceyız duzuyorum bır yandan borc oduyorum
ama herseyden once tum bunlardan çok sıkıldım kafam bır dunya....

aynen öyle başaracağım demek çok önemli.
benden günü sözü olsun, eski kocama, tüm boşananlara gelsin:

Gafil avladın beni, esaretim oldun! Geçte olsa kurtuldum duvarlarından, kırdım zincirlerimi, fırlatıp attım kelepçelerimi. Şimdi derimde senden kalan çiziklar, yara bere içinde tüm bedenim. İzlerin bana daha da güç veriyor her baktığımda! Mavi düşlerimin hepsi için bir çelme taktım sana...

Seni, senin silahın ile vurdum! Sonunda başardım, şimdi üzerinden geçerek aydınlık dünyama doğru koşuyorum. Şuurum açık, yüreğim umut dolu ve ben kuşlar kadar hürüm...

nerden nereye gidiyorsun? mesleğin ne? belkide biz sana yardımcı oluruz dert edecek bişeyin kalmaz:)

gerçi illa herkesin vardır bu mümkün değil ama yinede en azından birinden kurtulmuş olursun

ya hala ne dertleri varki sneinle uğraşıyorlar? bende boşanıyorum. ama hiç umursamıyorum arada msj falan atıyor ama kendi haline bıraktım. daha fazla sinirlerimi bozamayacak. süslü sözleriyle beni kandıramayacak. yalnızlık zor evet ama eminmi mutsuzluktan daha kötü değil. yalnızlığın çaresi var. arkadaş bulunur, sevgili bulunur, meşgale bulunur ama mutsuzluğun yok!!

o bende de vardı canım ama şimdi hepsi bitti. tek başıma çok mutlu ve huzurluyum. eğer benimle mutşluluğu paylaşmak yerine mutsuz ediyorsa kap sağ tarafta canım. binerse soldan indiririm sağdan...

Aile içi huzurumuz yok, abim kronik psikolojik hasta, diğer abim boşandı, ben okulu bitirdim ama iş bulamıyorum dertten çok ne var ama herkesin derdi kendine büyük derler. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bugünlerimizi aratmasın inşallah.

ağzına sağlık, beni benden aldın şair ruhlu seni.

bende tam olarak araba kullanamadığım için kafama takmış durumdayım öğrenmem gerekiyor çünkü çalışıyorum kızımı sabah anneme bırakıp akşam alıyoruz.

ağzına sağlık, beni benden aldın şair ruhlu seni.

ay canım teşekkür etmek iterdim ama bi kitaptan alıntı. ben yazmadım. ama yazı da yazı yani. benide benden almıştı. bu güzl duyguları paylaşayım dedim benide tanımlıyor hani bilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…