Benim derdim de annemin hastalığı. Babamın maddi yardım beklemesi. Eşimin işten ayrılması. Benim iş değiştirmem ve taşınmamız, Ve bankalara olan 15000 tl borcum. Çok dedim varmış..
dertsiz insan var mı canım benim.
Büyük , küçük, az çok , var yok herkesin kendine göre bir derdi var.
Bak mesela 8 yaşındaki oğlumun en büyük derdi geçen sefer canıma okuyan en kuduruk arkadaşına ir şans daha verip eve
Playstation oynamaya gelmesine izin vermem:)))
Benim derdim bu aralar sigarayı bırakmaya niyetlenip bir türlü beceremem.
Eşimin sık sık seyahatte olması.
Samimiyetsiz insanların içimde bıraktıkları hayalkırıklıkları v.s.
Yinede hayat güzel , yaşamaya değer.
Sende silkinip hayata "" ben geldim ve başaracağım diyeceksin".
Herkese ve herşeye rağmen.
nişanlımla ayrı sehırlerdeyız
5 ay sonra dugunumuz var ve ben onun yasadıgı sehre gıdıcem...burdakı ısımden ıstıfa edıp orda ıs bakıcam (olurmu olmazmı bılemem
bır yandan ceyız duzuyorum bır yandan borc oduyorum
ama herseyden once tum bunlardan çok sıkıldım kafam bır dunya....
offf off hangi birini anlatayım eski kocamımı eski kaynanamımı eşimden ayrıldım 1.5 sene oldu hala onlarla uğraşıyorum çirkef insanlar allahım ben bu insanlardan böyle insanlardan uzak eylesin fırsat vermesin inş. sizede...
benim sorunumda eşimin sevgisine ne yaparsa yapsın emin olamamak bazen sevgi dolu bakar sever okşar tamam derim sabah olur yok yine i emin olmama tabi bana yaşattıkları kötü şeylerden olsa gerekki emin olamamak gibi bir sorunum var:44::44:
aynen öyle başaracağım demek çok önemli.
benden günü sözü olsun, eski kocama, tüm boşananlara gelsin:
Gafil avladın beni, esaretim oldun! Geçte olsa kurtuldum duvarlarından, kırdım zincirlerimi, fırlatıp attım kelepçelerimi. Şimdi derimde senden kalan çiziklar, yara bere içinde tüm bedenim. İzlerin bana daha da güç veriyor her baktığımda! Mavi düşlerimin hepsi için bir çelme taktım sana...
Seni, senin silahın ile vurdum! Sonunda başardım, şimdi üzerinden geçerek aydınlık dünyama doğru koşuyorum. Şuurum açık, yüreğim umut dolu ve ben kuşlar kadar hürüm...
o bende de vardı canım ama şimdi hepsi bitti. tek başıma çok mutlu ve huzurluyum. eğer benimle mutşluluğu paylaşmak yerine mutsuz ediyorsa kap sağ tarafta canım. binerse soldan indiririm sağdan...
ağzına sağlık, beni benden aldın şair ruhlu seni.