Kiloyla yaprak sarması yaptırmak istiyorum?

2 hafta önce yarım kilo yaprağı 1 buçuk saatte motor takmış gibi sardım oğlum öğlen uykusundan uyanmadan bitireyim diye. Hızlı değilimdir zaten bu konuda..

İçini hazırlarken soğanı doğraması eziyet bana.
Bu fiyata yapanı bulsam yaptırırım valla.
Misafir için süper bir şey

Keske banada sarsa... bence uygun zaten dolmanım harcı falan degıl olay sarmak gecen yaptım heryerım tutuldu 110 ya da 115 tane cıktı bide cok uzun surdu
O an bırı gelse bırak 50 lıra ver dede verırdım vallahı

Ya kadin 3 liraya neden sariyor soyleyin daha fazlaya yapsın millette 3 liradan aliyor emeği 2 ekmek 2.5 kira cok uzuldum

Kadın yakınsa 13 kilo birden neden sardırıyorsunuz ? 1,2 kilo alıp taze taze tüketin .

İzmir’de temiz ve lezzetli yaprak saran varsa lütfen bana mesaj atsun.

Benim görümcemde sarıyo kg sunu 10 tl hakkımı değil tabi sarma sarmak zor iş ama mantıklı sardırmak ;)

Kızlar yaprak benden içinin harcı benden kilosunu 10 liraya bir arkadaşa sardiracagim. 5 kilo yaprak içiyle beraber 13 kilo falan olacak. Sizce mantıklı mı? 1 günde sarıyor ama hepsini... Ve bildiğim temiz birisi.. Ben 1 kiloyu bile 1 günde saramam her yerim tutuluyor hamileyim bide bebeğim var.

10 lira ucuz değil mi bilemedim ama internetten baktım 40-45-50 arası gördüm fiyatları eğer fiyat konusunu soruyorsanız 10 lira ucuz olur hiç olmazsa 20-25 olsa daha mantıklı iç harcı ve diğer malzemeler sizden ise.

3 liradan mı sarıyor bence arkadaşınıza söyleyin fiyatlar böyle böyle diye emeğinin karşılığını alsın.

Back
X