Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

slm kızlar 2 gundur giremıyodum en saon 2 kılo verıp rejımı bozmuştum ağzımda çıkan aftlardan dolayı şimdi geçti.. bugün rejıme yenıden başladım.......

Merhaba arkadaşlar bende 59.5 gördüm kaldım ama pazartesi tekrar elma sirkesine başlayacağım tabi dikkatte edeceğim inş..5 kilo daha gitse ne isterim

herkese kısa bir aradan sonra merhabaaa...diyete devam tam gaz. bugün alışveriş yaptım biraz. ama yine bedenime göre birşeyler bulmakta zorlandım. sarmısak çayına devam edıyom bıgun ara verdım dun.ama bu aksam yıne yapcam. cok kotu koktugu için aksamları yapıyorum.tadı fena degıl ama sonra agzınız sarmısak kokuyo. şimdilik bende bi değişiklik yok ama bakalım zaman ne gösterecek.

merhaba arkadaşlar, bazı yazdığım mesajlar görünmüyo neden anlamadım:KK43: görüşmeyeli ne alemdesiniz. betülcüm sen nasılsın nasıl gidiyor diyet...

merhaba arkadaşlar, bazı yazdığım mesajlar görünmüyo neden anlamadım:KK43: görüşmeyeli ne alemdesiniz. betülcüm sen nasılsın nasıl gidiyor diyet...

Canım annemler gelmstı memleketenn pek bakamadım buraya..

Geldım yenıden ben gıdınce oksuz kalmıs yav.. kaydirigubbakcemile3 Ayten de ugramamıs.. :eek:klava: Gercı yogun sanırım bu ara.. :teselli:

Annemler burdaydı 1 haftadır dun gıttıler kalablık olunca yemektı vs duzenım bozuldu bıraz ogunlerım saatlerı sastı bu yuzden son haftadan verım alamadım pek..
yarım kılo vermısım son hafta... Toplamda 4,5 kılo oldu yanı..

Bugun toparladım tekrar.. durmaksızın devam.. :eek:

Toplamda 4,5 kılo vermıs oldum arkadaslar.. hihoyyyt

Son haftamı yarım kıloyla kapamısım yukarı da anlattıgım gıbı... gamyoncuiremsu

Buna da sukur.. tam gaz devam sımdı vitesi 1 e aldık tekrar.. :eek:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,

malesefki ben sizler gibi o eşsiz mutluluğa erişemedim anne değilim evlide değilim ama eğer benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. çünkü en kısa sürede en hızlı şekilde kilo vermek istiyorum. kendimi mutsuz hissediyorum.

boyu : 1,58 cm
kilo : 55 senağlama
istediğim ideal kilo : 46 ( geçtiğimiz yazdan bu yana 9 kilo aldımda )

değerli önerilerinizi bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar bugün yine başladım dikkat etmeye sabahta elma sirkemi içtim..
Sabah 2 dilm ekmek peynir zeytin çikolata az,çay
öğle patlıcan dolması 3 adet
ara elma,1 tane şekerpare
akşam şimdiden yazayım kabak yemeği

merhaba arkadaşlar,

malesefki ben sizler gibi o eşsiz mutluluğa erişemedim anne değilim evlide değilim ama eğer benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. çünkü en kısa sürede en hızlı şekilde kilo vermek istiyorum. kendimi mutsuz hissediyorum.

Hoşgeldın aramıza canım.. :smiley-cool:

Fasulye olarak gelmiş oldun.. kaydirigubbakcemile3
9 kılo verılır.. benım onerılerımı bılıyorsun zaten :).. diğer arkadaslarında onerılerı olabılır belkı..
Gercı bıraz ılgısız kalmıs bu ara ama ben canlandırmasını bılırım dermısım.. kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar,

Hoşgeldin aramıza aslında kilon ideal gibi ama azmederek verirsin inş...Kolay gelsin

Bugunku mönmümü yazayım.. cokacimcoook

sabah; 1 has. yumurta, peynır, maydonoz, salatalık, 1 dil kıtır ekmek, sıkma nar-port.
1.Ara; irmik helvası (çok çok az sekerlı)
öğle; 2 kasık tavuk sote, 2 kasık pilav, 3 kasık yogurt..
2.Ara; muz
Aksam; Müsli (nesfit+süt)

zhr benım 2. dereceden teyze kızı olur arkadaslar tanıstırayım.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Zeynep canım toplamda kac verdın sen ne kadar zamandır yapıyordun ?

Zeynep canım toplamda kac verdın sen ne kadar zamandır yapıyordun ?

Betül canım bir ay olmuş walla 63 ile başladım şimdi 59 oldum toplamda 4 kilo gitti ama çok çok dikkat edemiyorum tatlılarla başım belada 2 haftadır bırakdım ama bugün yine başladım 4 kilo daha versem bana yeter zaten 58 ile hamile kalmıştım

Betül canım bir ay olmuş walla 63 ile başladım şimdi 59 oldum toplamda 4 kilo gitti ama çok çok dikkat edemiyorum tatlılarla başım belada 2 haftadır bırakdım ama bugün yine başladım 4 kilo daha versem bana yeter zaten 58 ile hamile kalmıştım

verırsın canım yolun yarısını gecmıssın demek aynısından 1 ay daha 4 kıloda gıder ıste ıns..

merhaba arkadaşlar,

hoşgeldin aramıza canım, benim adım elif. bence kilolu değilsin ama sen bilirsin tabiki herkesin kendini iyi hissettiği bir kilosu var. bence sen alternatıf olarak spor yaparak verbılırsın kıloyu zaten fazla kilon yok o nedenle başka şeyler deneme bence . denemek istiyorsanda ben elma sirkesini öneririrm işe yarıyor. kendim sarmısak cayı ıçıyorum ama tadı kötü ben mecburum 20 kilo vermem lazım:KK43:bıraz dıkkat edıp spor yaparsan verırsın merak etmeeee.

Canım annemler gelmstı memleketenn pek bakamadım buraya..

Geldım yenıden ben gıdınce oksuz kalmıs yav.. kaydirigubbakcemile3 Ayten de ugramamıs.. :eek:klava: Gercı yogun sanırım bu ara.. :teselli:

Annemler burdaydı 1 haftadır dun gıttıler kalablık olunca yemektı vs duzenım bozuldu bıraz ogunlerım saatlerı sastı bu yuzden son haftadan verım alamadım pek..
yarım kılo vermısım son hafta... Toplamda 4,5 kılo oldu yanı..

Bugun toparladım tekrar.. durmaksızın devam.. :eek:

evde misafir olunca diyet pek yapılmıyor canım haklısın. ama yazada az kaldı. ben haftasonu kıyafet alırken bır beden ınceldıgımı farkettım. nasıl mutlu oldum anlatamam. insan kendini cok ıyı hıssedıyo. bu ara hiç spor yapmıyoprum kendıme cok kızıyorum ama.

yaaa kızlar ben şuuuuuuuuuuuu lahana çorbası diyetini 1 gün yapabildim çünkü çorba 2. kaseden sonra ızdırap veriyor.

normal 6 öğünlü diyetime geri döndüm ama dünden beri sabah akşam olmak üzere 1 er bardak lahana suyu içiyorumm. kilom 56 da saplandı kaldı yaa halbuki diyetteyimmm yaklaşık 10 gün den bu yana ben 55,5 -- 56 kiloda gidip geliyorum ne zaman düzelir bu durum yani ne zaman tekrar kilo vermeye başlarım.

Elif evet canım spor cok onemlı acayıp destek zayıflamaya... bende yapamıyorum malesef ah bı yapabılsem daha hızlı gıdecek...

Ayten sen bu sekılde bıraaz daha devam et bak kaldıgı yerden devam edeceksın vermeye vucut dınlenme surecıne gırmıs olabılır kısa bı sure.. bozma yeterkı..

X