- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
aslında bu ay yeme düzenimiz değişti ya belki ondan regl günün gecikmiştir ? bilemedim ki öyle aklıma geldi ama yine emin olmak için test yapman lazım tabi ki.Kızlar sağolun ama bu ayda hayallerim başla bahara kalabilir. Bu yüzden az öz ve sağlıklı yiceklerle beslenmeliyim uoksa gidişatım ii değil.. Kilolar alıcak başıngidicek gibi gelior
Regl oldm bile :)aslında bu ay yeme düzenimiz değişti ya belki ondan regl günün gecikmiştir ? bilemedim ki öyle aklıma geldi ama yine emin olmak için test yapman lazım tabi ki.
gözün aydın diyelim :)Regl oldm bile :)
Kızlar sabah 1 haşlanmış yumurta 5-6 antep fıstığı 3 burçak biskuvi öğlen 2 burçak biskuvi ve meyveli 3 top dodnrumagözün aydın diyelim :)
diyete son gaz devam o zaman :)
Dondurma masum napalım:) inşallah akşam göğsümüzü gererek abartmadan çıkabiliriz nefsimizle olan savaştanregl dönemi dondurmaları götürüyoruz ikimizde :)
dünkü menüm
sabah 3 kayısı
öğlen 1 porsiyon fırında köfte patates
akşam 1 porsiyon yoğurtlu kabak salatası, 1 dilim baklava, 2 adet dondurma
30 dakika pilates
125 ip atlama
bugünkü menülerimi yarın yazacağım. ben de iftara davetliyim bugün umarım çok abartmam.
regl dönemi dondurmaları götürüyoruz ikimizde :)
dünkü menüm
sabah 3 kayısı
öğlen 1 porsiyon fırında köfte patates
akşam 1 porsiyon yoğurtlu kabak salatası, 1 dilim baklava, 2 adet dondurma
30 dakika pilates
125 ip atlama
bugünkü menülerimi yarın yazacağım. ben de iftara davetliyim bugün umarım çok abartmam.
hayır benim vücudum alışkın olduğu için terletmiyor. ama sizdeki etkisi nasıl olur deneyip görmek lazım125 ip atlama terletiyor mu. yani duşa girecek kadar ter attırıyor mu acaba?
hayır benim vücudum alışkın olduğu için terletmiyor. ama sizdeki etkisi nasıl olur deneyip görmek lazım
sıkılaşma sağlıyor tabi. bir kaç hafta düzenli atlayınca hemen fark ediyorsunuz zaten.sıkılaşma sağlıyor mu acaba? size faydaları nelerdir?
sıkılaşma sağlıyor tabi. bir kaç hafta düzenli atlayınca hemen fark ediyorsunuz zaten.
siz de benim gibi basen ve kalçadan şikayetçiyseniz, ben bir kaç gündür ebru şallının skinny jeans dvd'sini yapıyorum. ısınma ve soğumalar hariç 30 dakika sürüyor ve ip atlamadan çok daha iyi sonuç aldığımı söyleyebilirim.
anladım. umarım kurtulursunuz bir an öncebenim sorun hafif göbek ve yanlardaki fazlalık.fazla vaktimde yok o yüzden pratik bişeyelr araştırıyorumda
Wape sende de dengeler şaşmış ben kötü olan menülerimi yazmadm biledünkü menüm
sabah 5 adet yaprak sarma
öğle 1 porsiyon pirinç lapası ve yoğurt
bu hafta sonu sırf pirinç yemişim puff hemen olaya el atıp denge kurmam lazım.
ve dün yine 1 saat pilates yaptım.
sahurda
yulaf ezmeli omlet ve çeyrekten az sucuk.
sahurdan sonra regl oldum yine. o yüzden bugün oruç değilim. gece yediklerimi sabah kahvaltısına saydım ve sabah 2 erik yedim sadece.
1-2 gündür girmeyince anladım zaten, kesin yiyordur dedim.Wape sende de dengeler şaşmış ben kötü olan menülerimi yazmadm bile
Harikasın. Bnm durumum sabah kahbaltı yok öğlen kaşarlı tost akşam kavurma ve kuskusdünkü menüm
iftar
1 kuru incir, 2 kuru kayısı
1 tabak tavuk kızartması
sahur
1 üçgen peynir
1 yumurta ile sahanda yumurta
3 lt su
1 saat pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?