Kilosu kiloma boyu boyuma arkadas ariyorum :P

Kızlar sağolun ama bu ayda hayallerim başla bahara kalabilir. Bu yüzden az öz ve sağlıklı yiceklerle beslenmeliyim uoksa gidişatım ii değil.. Kilolar alıcak başıngidicek gibi gelior
aslında bu ay yeme düzenimiz değişti ya belki ondan regl günün gecikmiştir ? bilemedim ki öyle aklıma geldi ama yine emin olmak için test yapman lazım tabi ki.

gözün aydın diyelim :)
diyete son gaz devam o zaman :)
Kızlar sabah 1 haşlanmış yumurta 5-6 antep fıstığı 3 burçak biskuvi öğlen 2 burçak biskuvi ve meyveli 3 top dodnruma
Akşama misafirlikteyiz nasıl menü var bilmiorm bakıcaz artk:) dün akşam yemek yemedim bu arada sadcee dondırma yedim

regl dönemi dondurmaları götürüyoruz ikimizde :)

dünkü menüm
sabah 3 kayısı
öğlen 1 porsiyon fırında köfte patates
akşam 1 porsiyon yoğurtlu kabak salatası, 1 dilim baklava, 2 adet dondurma

30 dakika pilates
125 ip atlama

bugünkü menülerimi yarın yazacağım. ben de iftara davetliyim bugün umarım çok abartmam.

Dondurma masum napalım:) inşallah akşam göğsümüzü gererek abartmadan çıkabiliriz nefsimizle olan savaştan

dün yediklerim
sabah 2 kayısı ve 1 dondurma

akşam iftara davetliydim
yarım kase çorba
4 sarma, 1 küçük dolma, 1 küçük biber
1 servis kaşığı mantı
çeyrek karnıyarık
1 yemek kaşığı pilav
6-7 adet kiraz
2 adet baklava

neyse ki 3 lt su ve 1 saat pilates yaparak azıcıkta olsa dengeledim :)

dünkü menüm
sabah 5 adet yaprak sarma
öğle 1 porsiyon pirinç lapası ve yoğurt

bu hafta sonu sırf pirinç yemişim puff hemen olaya el atıp denge kurmam lazım.
ve dün yine 1 saat pilates yaptım.

sahurda
yulaf ezmeli omlet ve çeyrekten az sucuk.

sahurdan sonra regl oldum yine. o yüzden bugün oruç değilim. gece yediklerimi sabah kahvaltısına saydım ve sabah 2 erik yedim sadece.

125 ip atlama terletiyor mu. yani duşa girecek kadar ter attırıyor mu acaba?

sıkılaşma sağlıyor mu acaba? size faydaları nelerdir?
sıkılaşma sağlıyor tabi. bir kaç hafta düzenli atlayınca hemen fark ediyorsunuz zaten.

siz de benim gibi basen ve kalçadan şikayetçiyseniz, ben bir kaç gündür ebru şallının skinny jeans dvd'sini yapıyorum. ısınma ve soğumalar hariç 30 dakika sürüyor ve ip atlamadan çok daha iyi sonuç aldığımı söyleyebilirim.

benim sorun hafif göbek ve yanlardaki fazlalık.fazla vaktimde yok o yüzden pratik bişeyelr araştırıyorumda

dün yediklerim
sabah 2 erik
öğlen 4 köfte büyüklüğünde sucuk içi
akşam yoğurtlu kabak salatası

1 saat pilates
3 lt su

sahurda
1 sahanda yumurta, 1 üçgen peynir

kızlar pilates diyorum başka bir şey demiyorum. geçen haftada 50 kiloydum bu haftada 50 kiloyum ama arada o kadar fark var ki. acayip bir sıkılaşma söz konusu bacaklarımda.

Wape sende de dengeler şaşmış ben kötü olan menülerimi yazmadm bile

Wape sende de dengeler şaşmış ben kötü olan menülerimi yazmadm bile
1-2 gündür girmeyince anladım zaten, kesin yiyordur dedim.
off hiç sorma yavaştan sıkılmaya da başladım artık ama ramazan sonuna kadar sabret diye avutuyorum kendimi. bi sıcak pide yemedim 2 haftadır. canım deli gibi tatlı üstü dondurma istiyor onu da yemedim. şu an hayatımı sorguluyorum :)
yarın iftara davetliyim abartmasam bari.

dünkü menüm
iftar
1 kuru incir, 2 kuru kayısı
1 tabak tavuk kızartması

sahur
1 üçgen peynir
1 yumurta ile sahanda yumurta

3 lt su
1 saat pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…