Geçenlerde uzunca süre görüşmediğimiz arkadaşlarla görüştük çok kilo almşsm dediler inanlmaz bozuldum. Hayatımda ilk kez duyuyorum bu sözleri.. Ağrıma gitmeye başladı. Kısa olduğum için hemen farkedilşor 1-2 kilo bile . Ayrıca yuvarlak hatlıyım hemen yüzümden belli oluorBenim tartım haftaya çarşamba olcak sanrm :/ o zamana kadar 51,5 olur muyum bakalımmmm:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilosu kiloma boyu boyuma arkadas ariyorum :P
- Konu Sahibi Aredhelar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
ben sana güveniyorum iyi gidiyorsun :) merakla bekliyorum sonuçlarınıBenim tartım haftaya çarşamba olcak sanrm :/ o zamana kadar 51,5 olur muyum bakalımmmm:)
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
en azından erkenden farkına varmışsın önlemini almışsınGeçenlerde uzunca süre görüşmediğimiz arkadaşlarla görüştük çok kilo almşsm dediler inanlmaz bozuldum. Hayatımda ilk kez duyuyorum bu sözleri.. Ağrıma gitmeye başladı. Kısa olduğum için hemen farkedilşor 1-2 kilo bile . Ayrıca yuvarlak hatlıyım hemen yüzümden belli oluor
Benim 8 haziran iftar menümkarbonhidrattan uzak dur, gerisine aban :))
bol da su içersen sıkıntı olmaz
1 tavuk but
1 kase tarhana
1 patatesli börek ve creme ole ama misafirlikteydik malesef hesapladım yediklerimşn ttoplamıb700 kcal
Sahurda
1 haşlanmş yumrta 1 salatalık 2 zeytin yarım dilim tam bupday ekmeği ve çeyrek susamlı kaşarlı poğaça total kalori 263
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
yine az yemişsin biliyor musun. ben olsam daha fazla yerdim emin ol :) sen iradelisin valla tebrik ederim.Benim 8 haziran iftar menüm
1 tavuk but
1 kase tarhana
1 patatesli börek ve creme ole ama misafirlikteydik malesef hesapladım yediklerimşn ttoplamıb700 kcal
Sahurda
1 haşlanmş yumrta 1 salatalık 2 zeytin yarım dilim tam bupday ekmeği ve çeyrek susamlı kaşarlı poğaça total kalori 263
ben de yazayım menümü. evde patlıcan kalmamıştı közleyemedim o yüzden. onun yerine ;
1 kase şehriye çorbası
4 yemek kaşığı helva yedim.
250 ip atlama.
1,5 lt su.
sahurda 1 porsiyon yoğurtlu kabak salatası
0,75 sucuk
1,5 dilim tam buğday ekmeği.
sucuk bitsin almayacağım uzun süre, kendimi tutamıyorum yoksa :)
Bir kangalbsucuğun 4te 3 ünü mü yedinnnnyine az yemişsin biliyor musun. ben olsam daha fazla yerdim emin ol :) sen iradelisin valla tebrik ederim.
ben de yazayım menümü. evde patlıcan kalmamıştı közleyemedim o yüzden. onun yerine ;
1 kase şehriye çorbası
4 yemek kaşığı helva yedim.
250 ip atlama.
1,5 lt su.
sahurda 1 porsiyon yoğurtlu kabak salatası
0,75 sucuk
1,5 dilim tam buğday ekmeği.
sucuk bitsin almayacağım uzun süre, kendimi tutamıyorum yoksa :)
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
yoookk yanlış anlatmışım o cümleyi yarısının 4te 3ünü :)))Bir kangalbsucuğun 4te 3 ünü mü yedinnnn
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
kabak salatasına bayıldım yalnız biliyor musun. ilk kez yaptım ve çok hoşuma gitti. kesin biliyorsundur ama nasıl yaptığımı tarif edeyim. kabağı rendeleyip az sıvı yağ ile soteledim 15-20 dakika kadar kısık ateşte. daha sonra yoğurt ile karıştırdım. çok hafif oldu. uzun süre her yemeğin yanına yaparım ben bunu :)
bugünkü yapacağım menüyü de yazayım
fırında patates köfte
yoğurtlu kabak salata
sen ne yapacağına karar verdin mi ?
fırında patates köfte
yoğurtlu kabak salata
Yaa iyi sevndmmm:)yoookk yanlış anlatmışım o cümleyi yarısının 4te 3ünü :)))
Ah canm içimi okumuşsun.. Ben de sana sorcaktmmm tarifini:) hafif ve bağırsakları çalştrır ne güzell hatta ceviz fln da katılablir beseleyici olur :) ben de denicem:) bu akşam yemeğim geçen günden kalan nohur. Dün iftardaydık yanyiyemedşk bugün yicez kısmetse:)kabak salatasına bayıldım yalnız biliyor musun. ilk kez yaptım ve çok hoşuma gitti. kesin biliyorsundur ama nasıl yaptığımı tarif edeyim. kabağı rendeleyip az sıvı yağ ile soteledim 15-20 dakika kadar kısık ateşte. daha sonra yoğurt ile karıştırdım. çok hafif oldu. uzun süre her yemeğin yanına yaparım ben bunu :)
fırında patates köfte
yoğurtlu kabak salata
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
çok hoşuna gideceğine eminim hem de kalorisi çok düşük. tariflerde içine ceviz ve mayonez de koyan vardı. mayonez olmazda cevizi denemek lazım :)Ah canm içimi okumuşsun.. Ben de sana sorcaktmmm tarifini:) hafif ve bağırsakları çalştrır ne güzell hatta ceviz fln da katılablir beseleyici olur :) ben de denicem:) bu akşam yemeğim geçen günden kalan nohur. Dün iftardaydık yanyiyemedşk bugün yicez kısmetse:)
çarşıya çıktığım da ben de nohut alayım da bende yapayım nohut yemeği.
Günaydııınnnn:)
İftar menüm
5 yk nohut
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yarım dilim ekmek
Ayçekirdeği
4-5 ruffles
4 kiraz
5 fındık
4 antep fıstığı
3 top dondurma
Total kalıri 767 kcal
Sahur
2 dili kepek ekmeği
1 haşlanmş yumrta
3 zeytin
2 kibrt kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı salça
Total 408 kcal
Abarttım ruffles çekirdek falan .. Neefsimi körlemek için yedimmm napimm. Bi daha yapmam inşallah:)
İftar menüm
5 yk nohut
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yarım dilim ekmek
Ayçekirdeği
4-5 ruffles
4 kiraz
5 fındık
4 antep fıstığı
3 top dondurma
Total kalıri 767 kcal
Sahur
2 dili kepek ekmeği
1 haşlanmş yumrta
3 zeytin
2 kibrt kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı salça
Total 408 kcal
Abarttım ruffles çekirdek falan .. Neefsimi körlemek için yedimmm napimm. Bi daha yapmam inşallah:)
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
günaydın :))
boş ver arada olur öyle kaçamaklar, genel olarak sağlıklı şeyler yemişsin en azından.
ben de iftarda
5 orta boy köfte
salata
yoğurtlu kabak salatası yedim.
250 ip atlama.
0,75 su.
2 bardak süt ( 1 bardağı salepli )
sahurda da
yarım dilim çavdar ekmeği
1 adet üçgen peynir
ben de bayağı karıştırmışım :)
boş ver arada olur öyle kaçamaklar, genel olarak sağlıklı şeyler yemişsin en azından.
ben de iftarda
5 orta boy köfte
salata
250 ip atlama.
0,75 su.
sahurda da
1 adet üçgen peynir
Senin sahur yok sayılır:) bence sahurda da bi yumurta fln almalıydın. Günlük enerji ihtiyacının çokçoknaltına düşersen vücut kilo veremior biliyorsun canm..günaydın :))
ben de iftarda
5 orta boy köfte
salata
250 ip atlama.
0,75 su.
sahurda da
1 adet üçgen peynir
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
ben süt içince şişkinlik oluyor. şu anda bile şişkinlik var ve beni rahatsız ediyor yani öyle söyleyeyim. bi de insan gibi içmedim :)) 2 bardak senin neyine :) o yüzden canım hiç bir şey istemedi. peynir ve ekmeği de yemeyecektim de iyice halsiz düşerim diye ağzıma attım öyle.Senin sahur yok sayılır:) bence sahurda da bi yumurta fln almalıydın. Günlük enerji ihtiyacının çokçoknaltına düşersen vücut kilo veremior biliyorsun canm..
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
Dünkü sahur menüm 1 haşalanmış yuöurta zeytin prynir salatalık 1 kepekli ekmek. Akşam menüm yarım kase ezogelin az makarna böreği tavuk but soteli. 1 adet sarma patates böreği yarım 1 şeker pare 3 top dondurma evet biliorm akşam kaçırdmmm...
olsun dengelersin bugün :)Dün tartılduğımda 53 ten 52.2 ye düştüğümü görünce yedim sanrm:) iftardan önce tartılmştm
ben de bugün iftara davetliyim fazla abartmamaya çalışacağım umarım başarırım