Ben de iftarda 1 kase çorba+1 tane tavuk incik 2 yemek kaşığı pirinç pilavı+ avuç içi dut ekmek yok denecek kadar az salata ve cacık sahurda da menemen yarım dilim tam buğday ekmeği bol salatalık su ve 1 bardak çay. Ben evliyim ve dün spor yapmadm.. Sence nasıl menüm? Bence sen spor da yapmışsın ve harika tutmuşsun menünü tebriklertamam bana uyar :) nişanlıyım ve yalnız yaşıyorum. tek olduğum için yeme içme konusunu kendime göre ayarlayabiliyorum.
evet oruç tutuyorum. dün iftarda patatesli tavuk yedim (3 baget 4 dilim patates) yanında da salata ve 1 dilim beyaz ekmek.
sahurda da çeyrek sucuk, 1 dilim beyaz ekmek, avuç içimden az lor peynir azıcık sana yağ.
3 lt de su içtim iftardan sahura kadar.
ve 1000 adet ip atladım.
sabah tartıldığımda 51,5 kilo geldim. iftardan önce bi daha tartılacağım.
sen neler yaptın dün ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilosu kiloma boyu boyuma arkadas ariyorum :P
- Konu Sahibi Aredhelar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
bence senin menünde gayet güzel. bol bol protein almışsın.Ben de iftarda 1 kase çorba+1 tane tavuk incik 2 yemek kaşığı pirinç pilavı+ avuç içi dut ekmek yok denecek kadar az salata ve cacık sahurda da menemen yarım dilim tam buğday ekmeği bol salatalık su ve 1 bardak çay. Ben evliyim ve dün spor yapmadm.. Sence nasıl menüm? Bence sen spor da yapmışsın ve harika tutmuşsun menünü tebrikler
aslında gece o sucuğu yemeseydim iyiydi.
çünkü dün sabahta 51,5 gelmiştim.
dün sabah ve bu sabah arasında hiç fark yok.
artık gece sucuk yemek yok. onun yerine haşlanmış yumurta yiyeceğim.
Olsun yeni başladın sanırım ilk günün günahı olmaz. Aslında boyuna göre lilom çok iyi diye de düşünmüyor değilim. Ama aldıkça da alıpr insan engellemek gerek haklısın.bence senin menünde gayet güzel. bol bol protein almışsın.
aslında gece o sucuğu yemeseydim iyiydi.
çünkü dün sabahta 51,5 gelmiştim.
dün sabah ve bu sabah arasında hiç fark yok.
artık gece sucuk yemek yok. onun yerine haşlanmış yumurta yiyeceğim.
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
Aynı ben valla ben de basenden alıorm.. Bacaklarım da kalınlaşıor. Akşama etli nıhut ve mercimek çorbal var. Yanına yoğurt ve salata da ilave ederim. Sen ne düşünüyorsuniyi aslında da armut tipi olduğum için basenlerim biraz geniş.
bir de sınırda olmayayım 47 kilo olursam canımın çektiğini rahat rahat (tabi abartmamak kaydıyla) yiyebilirim en azından diye düşünüyorum.
akşama ne yemek yapmayı düşünüyorsun ? fikir alalım birbirimizden :)
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
mezrom ne yazıkki yokevde mezronuz varsa ölçülerimizi de yazıp cm olarak ne kadar inceldiğimizi de görmüş oluruz 1 ayın sonunda.
dünden kalan baget var 4 adet. 2 tane iftarda 2 tane sahurda yesem bitirmiş olurum diye düşünüyorum. bi de yanına şehriye çorbası yapacağım o kadar.
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
neyse kısmet.mezrom ne yazıkki yok
ben ölçülerimi almıştım bakalım fark kaç cm olacak.
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
günaydın :)
dün iftardan önce 50.9 geldim. sen de benim gibi her gün tartılıyor musun ?
dün iftarda 1 tabak şehriye çorbası, 4 küçük baget yedim.
sahurda da 1 tabak şehriye çorbası 2 yemek kaşığı lor peynir ve yarım dilim çavdar ekmeği.
çorbanın şehriyeleri fazlaydı pişman oldum o kadar yediğime sonradan.
bundan sonra mümkün mertebe karbonhidrat alımımı çavdar veya tam buğday ekmeğinden alacağım. günde 2 dilimi geçmemek kaydıyla.
1.5 litre su içtim ve 1000 adette ip atladım.
sabah 51.4 geldim.
sahurda da 1 tabak şehriye çorbası 2 yemek kaşığı lor peynir ve yarım dilim çavdar ekmeği.
bundan sonra mümkün mertebe karbonhidrat alımımı çavdar veya tam buğday ekmeğinden alacağım. günde 2 dilimi geçmemek kaydıyla.
sabah 51.4 geldim.
Günaydın canım :) öğünlerin az az güzel ama akşamları protein almanı öneririm . Ben kahvaltıda 1.5?dilim tam buğday ekmek ve zaytin peynir salatalık vs yedim. İftarda 1 tabak mercimek çorbası ve 5 kaşık nohut yedim salata ve yoğurdum her daim var. 1 dilim tam buğday ekmek yedim. Benm tartımın pili bitti normalde hergün tartılırım. Bugün yarn pilini alıcam o zaman yazarm:)günaydın :)
sabah 51.4 geldim.
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
kesinlikle bundan sonra öyle yapacağım.Günaydın canım :) öğünlerin az az güzel ama akşamları protein almanı öneririm . Ben kahvaltıda 1.5?dilim tam buğday ekmek ve zaytin peynir salatalık vs yedim. İftarda 1 tabak mercimek çorbası ve 5 kaşık nohut yedim salata ve yoğurdum her daim var. 1 dilim tam buğday ekmek yedim. Benm tartımın pili bitti normalde hergün tartılırım. Bugün yarn pilini alıcam o zaman yazarm:)
senin menülerin de gayet güzel. bakliyat yemekte güzel kilo verdiriyor.
bugün iftarda fırında patlıcan közlemeyi düşünüyorum. üzerine yoğurt döküp yerim. ya da soğan ve domatesle hazırlarım.
sahurda da kahvaltı yapmayı düşünüyorum.
senin programın ne ?
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
Baklagil de protein istersen teşil mercimek çorbası da yapabilirsinböyle bakınca protein yine eksik kalmış. bu menüye ek olarak fırında köfte de yapabilirim. 2 tane falan yerim en azından.
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
evde yeşil mercimeğim yok çarşıya çıktığımda alayım madem.Baklagil de protein istersen teşil mercimek çorbası da yapabilirsin
yap tabi kırmızı biber üzerine sarımsaklı yoğurt hem hafif hem sağlıklı daha ne olsun :)
Biz bu akşam iftara davet edildik. Menüde ne var bilmiyorum:) ama aşırıya kaçmadan azar azar yiyeceğiiimmm:) sözevde yeşil mercimeğim yok çarşıya çıktığımda alayım madem.
yap tabi kırmızı biber üzerine sarımsaklı yoğurt hem hafif hem sağlıklı daha ne olsun :)
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
karbonhidrattan uzak dur, gerisine aban :))Biz bu akşam iftara davet edildik. Menüde ne var bilmiyorum:) ama aşırıya kaçmadan azar azar yiyeceğiiimmm:) söz
bol da su içersen sıkıntı olmaz
Tamam şekerim yediklerimden de az az yiyim ya o kadar günüm boşa gitmesin. Ramazan başından beri baya iyiyim. Günde 1700 kalori ve sağlıksız besinlerle besleniordm abur cubur.. Ramazan geldi geleli hem sağlıklı ev yemeği hem de 1000 kalori anca yiyorum çok mutluyummmmmkarbonhidrattan uzak dur, gerisine aban :))
bol da su içersen sıkıntı olmaz
- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
ramazan ayı benim için de kilo verme bakımından çok iyi oluyor.Tamam şekerim yediklerimden de az az yiyim ya o kadar günüm boşa gitmesin. Ramazan başından beri baya iyiyim. Günde 1700 kalori ve sağlıksız besinlerle besleniordm abur cubur.. Ramazan geldi geleli hem sağlıklı ev yemeği hem de 1000 kalori anca yiyorum çok mutluyummmmm
tabi amaç oruç tutmak ama bir kaç kilo verince insan hantallığından kurtuluyor iyi oluyor.
o yüzden bende elimden geldiğince en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum bu ayı.
kendime hafta hafta hedef koydum. mesela bu hafta pazartesi sabahına kadar 49,5 görmek istiyorum tartıda. sonraki haftalara da bakacağım bir şekilde :)
Benim tartım haftaya çarşamba olcak sanrm :/ o zamana kadar 51,5 olur muyum bakalımmmm:)ramazan ayı benim için de kilo verme bakımından çok iyi oluyor.
tabi amaç oruç tutmak ama bir kaç kilo verince insan hantallığından kurtuluyor iyi oluyor.
o yüzden bende elimden geldiğince en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum bu ayı.
kendime hafta hafta hedef koydum. mesela bu hafta pazartesi sabahına kadar 49,5 görmek istiyorum tartıda. sonraki haftalara da bakacağım bir şekilde :)