• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilosu kiloma boyu boyuma arkadas ariyorum :P

tamam bana uyar :) nişanlıyım ve yalnız yaşıyorum. tek olduğum için yeme içme konusunu kendime göre ayarlayabiliyorum.
evet oruç tutuyorum. dün iftarda patatesli tavuk yedim (3 baget 4 dilim patates) yanında da salata ve 1 dilim beyaz ekmek.
sahurda da çeyrek sucuk, 1 dilim beyaz ekmek, avuç içimden az lor peynir azıcık sana yağ.
3 lt de su içtim iftardan sahura kadar.
ve 1000 adet ip atladım.
sabah tartıldığımda 51,5 kilo geldim. iftardan önce bi daha tartılacağım.
sen neler yaptın dün ?
Ben de iftarda 1 kase çorba+1 tane tavuk incik 2 yemek kaşığı pirinç pilavı+ avuç içi dut ekmek yok denecek kadar az salata ve cacık sahurda da menemen yarım dilim tam buğday ekmeği bol salatalık su ve 1 bardak çay. Ben evliyim ve dün spor yapmadm.. Sence nasıl menüm? Bence sen spor da yapmışsın ve harika tutmuşsun menünü tebrikler:KK49:

Ben de iftarda 1 kase çorba+1 tane tavuk incik 2 yemek kaşığı pirinç pilavı+ avuç içi dut ekmek yok denecek kadar az salata ve cacık sahurda da menemen yarım dilim tam buğday ekmeği bol salatalık su ve 1 bardak çay. Ben evliyim ve dün spor yapmadm.. Sence nasıl menüm? Bence sen spor da yapmışsın ve harika tutmuşsun menünü tebrikler:KK49:
bence senin menünde gayet güzel. bol bol protein almışsın.
aslında gece o sucuğu yemeseydim iyiydi.
çünkü dün sabahta 51,5 gelmiştim.
dün sabah ve bu sabah arasında hiç fark yok.
artık gece sucuk yemek yok. onun yerine haşlanmış yumurta yiyeceğim.

bence senin menünde gayet güzel. bol bol protein almışsın.
aslında gece o sucuğu yemeseydim iyiydi.
çünkü dün sabahta 51,5 gelmiştim.
dün sabah ve bu sabah arasında hiç fark yok.
artık gece sucuk yemek yok. onun yerine haşlanmış yumurta yiyeceğim.
Olsun yeni başladın sanırım ilk günün günahı olmaz. Aslında boyuna göre lilom çok iyi diye de düşünmüyor değilim. Ama aldıkça da alıpr insan engellemek gerek haklısın.

iyi aslında da armut tipi olduğum için basenlerim biraz geniş.
bir de sınırda olmayayım 47 kilo olursam canımın çektiğini rahat rahat (tabi abartmamak kaydıyla) yiyebilirim en azından diye düşünüyorum.
akşama ne yemek yapmayı düşünüyorsun ? fikir alalım birbirimizden :)

iyi aslında da armut tipi olduğum için basenlerim biraz geniş.
bir de sınırda olmayayım 47 kilo olursam canımın çektiğini rahat rahat (tabi abartmamak kaydıyla) yiyebilirim en azından diye düşünüyorum.
akşama ne yemek yapmayı düşünüyorsun ? fikir alalım birbirimizden :)
Aynı ben valla ben de basenden alıorm.. Bacaklarım da kalınlaşıor. Akşama etli nıhut ve mercimek çorbal var. Yanına yoğurt ve salata da ilave ederim. Sen ne düşünüyorsun:kk77:

evde mezronuz varsa ölçülerimizi de yazıp cm olarak ne kadar inceldiğimizi de görmüş oluruz 1 ayın sonunda.
dünden kalan baget var 4 adet. 2 tane iftarda 2 tane sahurda yesem bitirmiş olurum diye düşünüyorum. bi de yanına şehriye çorbası yapacağım o kadar.

evde mezronuz varsa ölçülerimizi de yazıp cm olarak ne kadar inceldiğimizi de görmüş oluruz 1 ayın sonunda.
dünden kalan baget var 4 adet. 2 tane iftarda 2 tane sahurda yesem bitirmiş olurum diye düşünüyorum. bi de yanına şehriye çorbası yapacağım o kadar.
mezrom ne yazıkki yok:olamaz:

günaydın :)
dün iftardan önce 50.9 geldim. sen de benim gibi her gün tartılıyor musun ?
dün iftarda 1 tabak şehriye çorbası, 4 küçük baget yedim.
sahurda da 1 tabak şehriye çorbası 2 yemek kaşığı lor peynir ve yarım dilim çavdar ekmeği.
çorbanın şehriyeleri fazlaydı pişman oldum o kadar yediğime sonradan.
bundan sonra mümkün mertebe karbonhidrat alımımı çavdar veya tam buğday ekmeğinden alacağım. günde 2 dilimi geçmemek kaydıyla.
1.5 litre su içtim ve 1000 adette ip atladım.
sabah 51.4 geldim.

günaydın :)
dün iftardan önce 50.9 geldim. sen de benim gibi her gün tartılıyor musun ?
dün iftarda 1 tabak şehriye çorbası, 4 küçük baget yedim.
sahurda da 1 tabak şehriye çorbası 2 yemek kaşığı lor peynir ve yarım dilim çavdar ekmeği.
çorbanın şehriyeleri fazlaydı pişman oldum o kadar yediğime sonradan.
bundan sonra mümkün mertebe karbonhidrat alımımı çavdar veya tam buğday ekmeğinden alacağım. günde 2 dilimi geçmemek kaydıyla.
1.5 litre su içtim ve 1000 adette ip atladım.
sabah 51.4 geldim.
Günaydın canım :) öğünlerin az az güzel ama akşamları protein almanı öneririm . Ben kahvaltıda 1.5?dilim tam buğday ekmek ve zaytin peynir salatalık vs yedim. İftarda 1 tabak mercimek çorbası ve 5 kaşık nohut yedim salata ve yoğurdum her daim var. 1 dilim tam buğday ekmek yedim. Benm tartımın pili bitti normalde hergün tartılırım. Bugün yarn pilini alıcam o zaman yazarm:)

Günaydın canım :) öğünlerin az az güzel ama akşamları protein almanı öneririm . Ben kahvaltıda 1.5?dilim tam buğday ekmek ve zaytin peynir salatalık vs yedim. İftarda 1 tabak mercimek çorbası ve 5 kaşık nohut yedim salata ve yoğurdum her daim var. 1 dilim tam buğday ekmek yedim. Benm tartımın pili bitti normalde hergün tartılırım. Bugün yarn pilini alıcam o zaman yazarm:)
kesinlikle bundan sonra öyle yapacağım.
senin menülerin de gayet güzel. bakliyat yemekte güzel kilo verdiriyor.

bugün iftarda fırında patlıcan közlemeyi düşünüyorum. üzerine yoğurt döküp yerim. ya da soğan ve domatesle hazırlarım.
sahurda da kahvaltı yapmayı düşünüyorum.
senin programın ne ?

böyle bakınca protein yine eksik kalmış. bu menüye ek olarak fırında köfte de yapabilirim. 2 tane falan yerim en azından.

Benim dünden kalan nohutum var şimdi canım çekti belki ben de közde kırmızı biber yaparımm?yopurtluu:)

evde yeşil mercimeğim yok çarşıya çıktığımda alayım madem.
yap tabi kırmızı biber üzerine sarımsaklı yoğurt hem hafif hem sağlıklı daha ne olsun :)
Biz bu akşam iftara davet edildik. Menüde ne var bilmiyorum:) ama aşırıya kaçmadan azar azar yiyeceğiiimmm:) söz:KK22:

karbonhidrattan uzak dur, gerisine aban :))
bol da su içersen sıkıntı olmaz
Tamam şekerim yediklerimden de az az yiyim ya o kadar günüm boşa gitmesin. Ramazan başından beri baya iyiyim. Günde 1700 kalori ve sağlıksız besinlerle besleniordm abur cubur.. Ramazan geldi geleli hem sağlıklı ev yemeği hem de 1000 kalori anca yiyorum çok mutluyummmmm :KK52:

Tamam şekerim yediklerimden de az az yiyim ya o kadar günüm boşa gitmesin. Ramazan başından beri baya iyiyim. Günde 1700 kalori ve sağlıksız besinlerle besleniordm abur cubur.. Ramazan geldi geleli hem sağlıklı ev yemeği hem de 1000 kalori anca yiyorum çok mutluyummmmm :KK52:
ramazan ayı benim için de kilo verme bakımından çok iyi oluyor.
tabi amaç oruç tutmak ama bir kaç kilo verince insan hantallığından kurtuluyor iyi oluyor.
o yüzden bende elimden geldiğince en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum bu ayı.
kendime hafta hafta hedef koydum. mesela bu hafta pazartesi sabahına kadar 49,5 görmek istiyorum tartıda. sonraki haftalara da bakacağım bir şekilde :)

ramazan ayı benim için de kilo verme bakımından çok iyi oluyor.
tabi amaç oruç tutmak ama bir kaç kilo verince insan hantallığından kurtuluyor iyi oluyor.
o yüzden bende elimden geldiğince en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum bu ayı.
kendime hafta hafta hedef koydum. mesela bu hafta pazartesi sabahına kadar 49,5 görmek istiyorum tartıda. sonraki haftalara da bakacağım bir şekilde :)
Benim tartım haftaya çarşamba olcak sanrm :/ o zamana kadar 51,5 olur muyum bakalımmmm:)

Back