Kilosu kiloma boyu boyuma arkadas ariyorum :P

ahh başımı nerelere vursam nerelere gitsem.. dünyaları yedim dünyaları..çok pişmanımm

dün iftarda
3 hurma
1 kasa mantar çorbası
yarım porsiyon mantı
4 adet ızgara, 1 adet çöp şiş, 1 kaşık pilav
2 adet antep fıstıklı sarma tatlısı
2 adet kurabiye
1 dilim bisküvili pasta

500 ip atlama

sahurda
yoğurtlu kabak salata

Hahaha vallahi ne desem bilemedimm cışmuşsun canımmm:)bugün telafi isteriz :) ama sahur iyi dengelemiş yediklerini:)

Bendün oruç tutmadım o yüzden sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin ... Öğlen 5 kaşık nohut ekmeksiz ve yoğurt akşam sahan köfte salata herse az meyve

Hahaha vallahi ne desem bilemedimm cışmuşsun canımmm:)bugün telafi isteriz :) ama sahur iyi dengelemiş yediklerini:)

Bendün oruç tutmadım o yüzden sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin ... Öğlen 5 kaşık nohut ekmeksiz ve yoğurt akşam sahan köfte salata herse az meyve
senin menülerde gayet güzel olmuş.
ne yapalım 1-2 gün az yiyip dengelerim artık :)

dün iftara doğru tartıldığımda 50.3 kiloydum
1.2 kg vermiştim 1 haftada yani.

kaçını geri aldım bilemiyorum ama :)

günaydıın :)

dünkü iftar menüm
2 kuru kayısı, 1 kuru incir
yarım porsiyon fırında köfte patates
yarım porsiyon yoğurtlu kabak salatası

250 ip atlama
2,5 lt su
1 adet küçük dondurma

sahurda da
1 porsiyon yoğurtlu kabak salatası

Dünü telafi etmişsin canımmm tebrikler :)
Ben dün sabah kahvaltıda 1 haşlanmş yumurta 1 dilim ekmek peynir yedim
Öğlen domates kebabı ve az lavaş+ ayran
Akşam 1 kase yoğurt çorbası+ bi tabak makarna köftenptates yemeğinin ptayaeslrirndem yedim limomata içtim dondurma yedim ben abarttm anlayacağınmm

evet telafi ettim. bugünü de hafif geçiştireceğim :)
evet dün de sen birazcık abartmışsın. akşama kadar sıkıntı yokmuş aslında akşam olan olmuş. bugün biraz dikkat edersen toparlarsın. kaçamaklar oluyor ne yapalım insanız.
bugün menümde taze fasulye var. ekmek özellikle almıyorum eve. yoğurt ve taze fasulye yiyeceğim.

dün iftarda
1,5 porsiyon taze fasulye ve yoğurt

4 kayısı
2,5 lt su

sahurda
yulaf ezmeli sucuklu yumurta

dün iftarda
2 kuru kayısı 1 kuru incir
yarım tabak tavuk kızartma
salata

3 lt su
125 ip atlama

sahurda
yarım tabak tavuk kızartma
salata

dün iftarda
1 porsiyondan biraz az fırında köfte patates

3 kayısı
3 lt su

sahur yok regl oldum.

dün iftarda
1 porsiyondan biraz az fırında köfte patates

3 kayısı
3 lt su

sahur yok regl oldum.
Bravo sana canm.. Ben 3-4 gündür ii girmiorm nedeni ise belki bebeğim olablir bu ay. Ben oruö tutmuyorum ve beslenmeme sikkat etmem gerekior. Her ihtimale karşı besleniorö. Reglim gecikti de

Merhaba kızlar, ben ne zamandır giremedim sınavlardan vb

Ay ne güzel bir sürü kişi olmuşsunuz ^_^

Ben şuan 55 kiloyum malesef, ikinci dönem iyice kilo aldım. Hedef 48- 50!
Oruç tutmuyorum ama intermittent fasting yapıyorum, zaman aralığım 12-8 şeklinde. Bugün ikinci günüm.

İlk öğünüm: 1 kase mercimekli tavuk çorbası
1 dilin tavuk pirzola ve 5-6 dilim fırın patates

Ara öğün olarak yoğurt + meyve düşünüyorum. Akşamı da görücez

Merhaba hoşgeldin :) açıkcası ben de 3-4 gündür saldm kendmi . Öğünlerimi azaltmam gerek. Akşamdan tezi yok başlamalıyım. Sınavların masıl geçti

Bravo sana canm.. Ben 3-4 gündür ii girmiorm nedeni ise belki bebeğim olablir bu ay. Ben oruö tutmuyorum ve beslenmeme sikkat etmem gerekior. Her ihtimale karşı besleniorö. Reglim gecikti de
aa hayırlısı olur umarım. tabi senin 2 kat dikkatli olman lazım artık. sen bize bakma :) yumurtanı ye sütünü iç güzel güzel :)

Merhaba hoşgeldin :) açıkcası ben de 3-4 gündür saldm kendmi . Öğünlerimi azaltmam gerek. Akşamdan tezi yok başlamalıyım. Sınavların masıl geçti

Bu dönemim çok güzel geçti, sınavlar da öyle. Çok teşekkürler ^^
Bekle bakalım bebek olacaksa, sağlıksız şeyler dışında yediklerini azaltma ki vücudun strese girmesin hiç boş yere ^^

Kızlar sağolun ama bu ayda hayallerim başla bahara kalabilir. Bu yüzden az öz ve sağlıklı yiceklerle beslenmeliyim uoksa gidişatım ii değil.. Kilolar alıcak başıngidicek gibi gelior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…