- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
Hahaha vallahi ne desem bilemedimm cışmuşsun canımmm:)bugün telafi isteriz :) ama sahur iyi dengelemiş yediklerini:)ahh başımı nerelere vursam nerelere gitsem.. dünyaları yedim dünyaları..çok pişmanımm
dün iftarda
3 hurma
1 kasa mantar çorbası
yarım porsiyon mantı
4 adet ızgara, 1 adet çöp şiş, 1 kaşık pilav
2 adet antep fıstıklı sarma tatlısı
2 adet kurabiye
1 dilim bisküvili pasta
500 ip atlama
sahurda
yoğurtlu kabak salata
Hahaha vallahi ne desem bilemedimm cışmuşsun canımmm:)bugün telafi isteriz :) ama sahur iyi dengelemiş yediklerini:)
senin menülerde gayet güzel olmuş.Bendün oruç tutmadım o yüzden sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin ... Öğlen 5 kaşık nohut ekmeksiz ve yoğurt akşam sahan köfte salata herse az meyve
Kiloda bir fark olıştu mu sende ? Benm 800 gr gştmişti ctesi tartıma göresenin menülerde gayet güzel olmuş.
ne yapalım 1-2 gün az yiyip dengelerim artık :)
anlık kilo artışı mühim değil vanm olsun aradabolur:)dün iftara doğru tartıldığımda 50.3 kiloydum
1.2 kg vermiştim 1 haftada yani.
kaçını geri aldım bilemiyorum ama :)
aynen öyle ya napim yani sefam olsunAnlı
anlık kilo artışı mühim değil vanm olsun aradabolur:)
Dünü telafi etmişsin canımmm tebrikler :)günaydıın :)
dünkü iftar menüm
2 kuru kayısı, 1 kuru incir
yarım porsiyon fırında köfte patates
yarım porsiyon yoğurtlu kabak salatası
250 ip atlama
2,5 lt su
1 adet küçük dondurma
sahurda da
1 porsiyon yoğurtlu kabak salatası
evet telafi ettim. bugünü de hafif geçiştireceğim :)Dünü telafi etmişsin canımmm tebrikler :)
Ben dün sabah kahvaltıda 1 haşlanmş yumurta 1 dilim ekmek peynir yedim
Öğlen domates kebabı ve az lavaş+ ayran
Akşam 1 kase yoğurt çorbası+ bi tabak makarna köftenptates yemeğinin ptayaeslrirndem yedim limomata içtim dondurma yedim ben abarttm anlayacağınmm
Bravo sana canm.. Ben 3-4 gündür ii girmiorm nedeni ise belki bebeğim olablir bu ay. Ben oruö tutmuyorum ve beslenmeme sikkat etmem gerekior. Her ihtimale karşı besleniorö. Reglim gecikti dedün iftarda
1 porsiyondan biraz az fırında köfte patates
3 kayısı
3 lt su
sahur yok regl oldum.
aa hayırlısı olur umarım. tabi senin 2 kat dikkatli olman lazım artık. sen bize bakma :) yumurtanı ye sütünü iç güzel güzel :)Bravo sana canm.. Ben 3-4 gündür ii girmiorm nedeni ise belki bebeğim olablir bu ay. Ben oruö tutmuyorum ve beslenmeme sikkat etmem gerekior. Her ihtimale karşı besleniorö. Reglim gecikti de
Merhaba hoşgeldin :) açıkcası ben de 3-4 gündür saldm kendmi . Öğünlerimi azaltmam gerek. Akşamdan tezi yok başlamalıyım. Sınavların masıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?