Tartıldım canım✌Kızlaar bu cuma da ben hatırlatayım
sudem34
Mikan
Aysen012
@sarah conor
@datlu_333
Ben 55.70 çıktım20 gram ne yaa olsun ama regliyim
21 Kasım | 25 Kasım | 2 Aralık | |||||||
| 56 | 55.7 | |||||||
| 70.1 | 68.6 | |||||||
| 73.7 | 72.6 | 73.5 | ||||||
Bence almadm da vermedim de aynıyımŞekersiz tebrik ederim canım o kiloda 300 gram az bir rakam değil
21 Kasım 25 Kasım 2 Aralık sekersizcikolata 56 55.7 Aysen012 70.1 68.6 sudem34 73.7 72.6 73.5
Ayşen kilo alman önemli değil.
İstersen başlangıç kilonda ol.
Bak ben başa sardım rahat ol yani.
İlk ödem gidiyor zaten. Yiyince hop geri geliyor. Benim de regl son günleri.
Ben yoğunluktan unuttum zaten mutlu edecek bir rakam da değildir ama alışkanlık için gerekli idi tabi.Kızlar selam, ben dün tartıldım 56.1
Seni çok iyi anlıyorum, çünkü aynı hisleri yaşıyorum...Ben yoğunluktan unuttum zaten mutlu edecek bir rakam da değildir ama alışkanlık için gerekli idi tabi.
Değişik bir yıl değişik günler geçiriyorum.
Ya evet.. Ama sağlıklı kilo vermek de önemli Mikan.. Şimdi yeni yılda yeni güzel kararlarla sağlıklı olarak gitsin kilolarGünaydın
Bugün tartıldım 65,1
Stres nasıl kilo verdiriyor dimi
Geçmedi mi stresin?Günaydın
Bugün tartıldım 65,1
Stres nasıl kilo verdiriyor dimi
Geçti geçti ama giden de gittiGeçmedi mi stresin?
Yani geçsin bir zahmetGeçti geçti ama giden de gittineyse giden kilo olsun
Off canım ya o sıkışmışlık hissini o kadar iyi anladım kiKızlar hepimiz mi saldık bu kilo işinibı bakayım dedim ,benim misafirlerim var ya çok şey pişiyor evde yiyorum maalesef kilomu bilmiyorum ama yeni yıla girerken ki hedefim tutsun diye bugün itibariyle dikkat etmek istiyorum.
Hayatım kontrolümden çıkmış durumda ,hiç bir şeyi yonetemiyorum beni anladığınızı düşünüyorum durumumu bildiğiniz içinhiç bir şey de yapamıyorum zamana bıraktım sanirim 2.5 ay daha bu şekilde olacak.neyse oralara fazla girmeyeyim patlamak üzere olan bir bomba gibiyim
en azından kilomu kontrol edeyim istiyorum.
Şisko ve sinirli olursam daha kötü patlarim
Sizde durumlar nasıl
İnanır Msn bebiş bile sürekli çığlık çığlığa, uyumuyor emmiyorOff canım ya o sıkışmışlık hissini o kadar iyi anladım ki
Boşver anda kal planları düşünme eminim sonra çok güzel toparlayacaksın
Yaa kesinlikle çok zor bir durum hele ki sorumluluğun paylaşılmaması..sen bu sefer elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bi dahaki sefere hayır deme hakkın varİnanır Msn bebiş bile sürekli çığlık çığlığa, uyumuyor emmiyor
Benim tüm huzursuzlugum geçiyor demekki.
Allah kolaylastrsn bu sefer de razı oldum ama bundan sonra başkası sorumluluk alsn.
Tüm vücudum sızlıyor yoruldum kimse anlamıyor.
Bu sefer de çok uzun sürecek gibi 2-3 kaç ay belli değil
İse başlayacağım nerdeyse ya maddi olarak da zor yani ne bileyim.
Neyse çok şikayet etmek istemiyorum.
Kendimle ilgili bir kaç şeye yönelip kafamı dağıtmak zorundayım böyle zaman geçmiyor
Ayşen ben sana 4 kilo da yeter demiştim.Kızlar hepimiz mi saldık bu kilo işinibı bakayım dedim ,benim misafirlerim var ya çok şey pişiyor evde yiyorum maalesef kilomu bilmiyorum ama yeni yıla girerken ki hedefim tutsun diye bugün itibariyle dikkat etmek istiyorum.
Hayatım kontrolümden çıkmış durumda ,hiç bir şeyi yonetemiyorum beni anladığınızı düşünüyorum durumumu bildiğiniz içinhiç bir şey de yapamıyorum zamana bıraktım sanirim 2.5 ay daha bu şekilde olacak.neyse oralara fazla girmeyeyim patlamak üzere olan bir bomba gibiyim
en azından kilomu kontrol edeyim istiyorum.
Şisko ve sinirli olursam daha kötü patlarim
Sizde durumlar nasıl
Kimse takdir etmeyecek bunu unutma. Zaten ceptesin o yapar gözüyle bakılıyor. Yoruldum demeyi bil. Abartma iş güç işini. Yorulunca uyu. Çocuğu emzirme uyutma bahanesine.İnanır Msn bebiş bile sürekli çığlık çığlığa, uyumuyor emmiyor
Benim tüm huzursuzlugum geçiyor demekki.
Allah kolaylastrsn bu sefer de razı oldum ama bundan sonra başkası sorumluluk alsn.
Tüm vücudum sızlıyor yoruldum kimse anlamıyor.
Bu sefer de çok uzun sürecek gibi 2-3 kaç ay belli değil
İse başlayacağım nerdeyse ya maddi olarak da zor yani ne bileyim.
Neyse çok şikayet etmek istemiyorum.
Kendimle ilgili bir kaç şeye yönelip kafamı dağıtmak zorundayım böyle zaman geçmiyor
Evet inşallah sağlıklı olurlar da bir dahaki sefere kimseye ihtiyaç olmazYaa kesinlikle çok zor bir durum hele ki sorumluluğun paylaşılmaması..sen bu sefer elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bi dahaki sefere hayır deme hakkın var