- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun.Kızlar bir de durumumu yazmak istiyorum ne oldu ,ne kadar mesafe katettim.
Doğuma 85 küsur kilo ile girdim.
68 kilo ile hamile kalmıştım ama bu bol yemeli içmeli bir yaz tatil dönüşü normalden fazla bı kiloydu benim için.İdeal kilom 62-63.
5.5 ayda 85 ten 70 e indim.
Çok sıkı diyetler yapmadım hatta krizlerimi de doğru yonetemedm ama hiç pes etmeden bir hun yediysem 2 gün detoks gibi hafif beslendim.
Şimdi hedefim 60 a düşmek ama yeni yıla kadar 63-64 olsa çok güzel olur.
30 günlük diyet+spor programına başladım bugün .
Burda geri sayım yapmak istiyorum ve bu ay içinde her zamanki krizlere taviz vermeden yani büyük kacamaklqr yapmadan tamamlamak istiyorum.
Bugün 30 dan geri sayacagim umarım tamamlandığında hedefime çok yaklaşmış olurum
Fotoğrafli menü muHadi hayırlı olsun.
Fotograflı menü paylaş.
Eksik olursa yorumlarız.
Lotus1234 da sıkı bir programa başladı.
Beraber yaparsınız şahane olur.
1400 -1200 kalori arası beslenin tavsiyem .
Vücut düşük kaloriye alışmasın ki koruması kolay olsun.
Sen emzirdiğin için Lotus1234 da yavaş yavaş vereceği için kalıcı olsun.
Kesinlikle çok iyi olur motive edelim birbirimizi.Evet dikkat etmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeye çabalıyorum gereksiz kaloriler ve fastfoodlar hamurişleri hiçte sağlıklı değil en iyisi hafiflemek yürürken hem çok yoruluyorum hemen kesiliyorum bu yüzden benim için sağlıklı beslenmeye dönmek elzem oldu.
Hayırlı olsun menüleri durumları paylaşalım Aysen012 .!.. birbirimizi motive eder kontrol ederiz
Geçmiş olsun canım.Bugün deprem olmuş gece ben rüya sanmışım ama çok bunaltıcı hissettiğimi uykuda hatırlıyorumuyandıktan sonra öğrenince farke ttim ben rüyada çök kpan tutun mu yapsam diye söylediğimi aaa deprem mi oluyor yok ya değildir dediğimi kendi kendime uyku halinde uyanınca hatırldım ama çok sinir bozucu çaresiz hissettim kendimi Allahım beterinden saklasın kahvaltı hazırladım ama yapamadım kaşarlı tost ayran yedim
Öğleyinde kahvaltı hazırladm standart yumurtalı dünden yemeğim var bakliyat salata yoğurt tüketmeyi planlıyorum akşam geç olmadan yediklerimi bir uygulamaya kaydedip kalori hesabıda yapmaya başladım dönüştede yarım saatlik bir yürüyüş yaptım
Süslemene gerek yok canımFotoğrafli menü mu
Ah sudem iki küçük çocukla o levele gelemedim ya
Başlıkta zaten korumak yani ömür boyu sürecek bir süreç.Kesinlikle çok iyi olur motive edelim birbirimizi.
Kilo vermek çok zor dolayısıyla en kısa zamanda kilo verip tekrar almamaya gayret etmeliyiz.
Regl ya da ovulasyon dönemi olabilirKızlaaar ben bu ara deli gibi tatlı yiyorum yani öyle ki bazen midem bulanıyor ama yine de yiyorum.. bu yüzden tartılmıyorum da kilo kontrolü benim için çok önemi, sağlık anlamında, o sebeple yarın tartılacağım çok kilo almışsam yine yulaflı tatlılar yerim eN azından
Ya sanırım yorgunluk.. bence öyle.. regl olayım karışık çünkü biraz bu ara.. yulaflı tatlı yaptım valla akşam onu yiyecegim. Taze fasulye, bulgur, cacık var yemek olarak. Bulgurdan da az alırım. Ben tartıldım bu arada 55 çıktım.. ama yarın ya tartı günü yarın da tartılayım belki farklı çıkarımRegl ya da ovulasyon dönemi olabilir
Veya işe başladın yorgunluktan enerji ihtiyacı muhtemelen.
Unuttum
Günaydın canım biz de bugün hasta uyandık dün de regl oldm uzun bı aradan sonra.
Ya geçmiş olsun.. hem hastalık hem regl valla Allah kolaylık versin..Günaydın canım biz de bugün hasta uyandık dün de regl oldm uzun bı aradan sonra.
Kiloma bakamadm hem hastalık hem regl .
Bir kaç güne bir toparlanip geleceğim inşallah