Hala size baklava mi geliyor bunlar dost değil düşman diyeceğim de keşke bize de getiren olsaEkonomi düşmanı seni
Simitleri yakacaksın madem niye o kadar yedin, cık cık cıkk
'Ama sende yiyosun' deme bozuşuruz bak
Gidip bisikletimi süreyim de dünkü baklavaları yakayım
(Not: Baklavalar hediye olup ekonomik değeri yoktur.)
Bizde umutlar sönmez Allah'ın izniyleİnşaallah umutlarımızı soldurmam
Doğumdan sonra o kadar çok yedim kiHala size baklava mi geliyor bunlar dost değil düşman diyeceğim de keşke bize de getiren olsaanca çiğ köfte filan
Kesin bir de Antep fıstıklı baklavadir.
Geçen yaz abim çok alıyordu habire yiyoduk da bu sene ne zaman yedim hatırlamıyorum o derece
Baklava yemeden böyleyim bi de yesem ne olur aceba
Hızımı alamadım üç markete birden girdimEkonomi düşmanı seni
Kayni baklavacı olup kendi Hatayli olunca bir insan özel i (special i)Doğumdan sonra o kadar çok yedim kibi de şu küçük olan özel baklava tek lokmalık çerez niyetine
Yok benim enerjim ahanda burdaoradan kaççç, senin enerjin burada
Ha haAblam da hep der para verip yiyip içtik şimdi zayiflasak yazık olur diye
Aceba misafir hangi çeşit baklava getirecekya misafir gelecekmiş, gidiyim de hazırlanayım
Kaynım kadayıfçıHızımı alamadım üç markete birden girdim
Karpuzaldım sonunda bakalım ham mi cikacak olgun mu.
Kayni baklavacı olup kendi Hatayli olunca bir insan özel i (special i)ingilzceci sen tabi her bir çeşit bilinir itinayla yenilir yani
Uyanık ya bir yandan kilo aldırıp bir yandan verdiriyorKaynım kadayıfçıama şimdi diyetisyen bürosunu açtı artık kim yapacak kadayıfları bilmem
Bir orta pizza ve içecek itina ile gömülmüştürÇok da şey etmeseydin biz senin yerine de yerdik
Annem diyo bana da yüzün çökmüş kilo al ,onu çöktürmek için az aç kalmadik anneegggHa habu çok iyiymiş güzel teselli ben de ablamlara söyleyim
Ama diyet öğünleri daha pahalı üzülmesine
Benim ablam bana ne diyor
Kilo verince yüzüm düştü diyom kilo al geri diyo yüzün toplasin diyo
Zeka fışkırıyor yani
Ay o küçük baklavalara nasıl bayılırım yaaaa offffffDoğumdan sonra o kadar çok yedim kibi de şu küçük olan özel baklava tek lokmalık çerez niyetine
Ooo sefan olsunBir orta pizza ve içecek itina ile gömülmüştür
He ya benim 5-5.5 ay sürmüştüAnnem diyo bana da yüzün çökmüş kilo al ,onu çöktürmek için az aç kalmadik anneeggg
Bugünden afiyet olsunAy o küçük baklavalara nasıl bayılırım yaaaa offffff
Haftaya cuma ödülüm baklava+dondurma olsun madem ehhhehehh
Böyle düşününce ne güzelmiş ya huOoo sefan olsun
3000gram tabi az mı 6 küçük pet şişe su kadar yağ ödem attın
Almak ne ki 5 dkHe ya benim 5-5.5 ay sürmüştü
Almak o kadar sürmedi sanki
Kızlar itiraf ediyorum, Aysen'in ablası benimAblam da hep der para verip yiyip içtik şimdi zayiflasak yazık olur diye