Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

Bişey itiraf etmem lazım ama

Ben doğuma 85 ile gittim ,sonra kaç günde bilmiyorum bir baktm 74.6 olmuşum.

O aralar hem süt derdi hem bazı sağlık problemleri hiç bakamadm kiloma ve çok yedim.

Sonra bir de baktm ki 78 küsur.

Yani tekrar verdiğimi almistm.

Şimdi onlar yerleşmeden dikkat etmeye başlayınca çabuk gitti galiba .

Bu vesileyle sana ,mikana ve grubumuza teşekkür etmem gerekir,iyi ki varsınız kızlar.

İyice kilo almadan tedbirimi almış oldum böylece

Tesbitim doğruymuş dedim yanlış topikteyiz kilo alma topigi olsa on numara kilo alırız her türlü taktik tüyo var

Aysen012 @datlu_333 ve @sarahconnor dan umutluyum

3 e 3 dengeleriz
Balım 'kilomu koruyorum' yazacağına 'iştahımı koruyorum' yazsaydın hiçbir sıkıntı olmayacaktı

Birkaç kabak detoksu, birkaç defa da 20 küsür binli adımları attık mı dengeler alt üst olur

Ben de onlardan umutluyum, bizden daha çok umut var

Ya senin zekana bayılıyorum nereden aklına böyle geliyor böyle komik şeyler haykırdım resmen gülerken

Hoşgeldin Umudumuz
Ödem de desen yinede çok güzel eksi, olduğun yerde de sayabilirdin Tebrik ederim canım

Önümüzdeki hafta tüm acı gerçekler ortaya çıkacak gibi
Çünkü benim de biraz ödem sorunum var, onu hemen atarsam gerçek kilom netleşir. Sonra hep birlikte neler verebiliyoruz görürüz
Yeşil alana giriş yaptimmm vki de
Sen bu mesajı yazdığında beynim çevrimdışı mı neydi artık bildiğin akıl tutulması yaşadım

O kadar düşündüm vki neydi acaba neydi, neydii diye, nerelere bağlayıp anlam çıkarmaya çalıştım bilemezsin, yeşil alan diyorsun bi de
Tam sorayım derken, wc de kafama dank etti, "haaa, vücut kitle indeksi demekti" didim, kendi kendime bi aydınlanma yaşadım
El verdim diyo bi de, koptum

Hep sen mi koparacan az da biz güldürelim bir zamanlar eskiden çok eskiden bir haftada 3 kilodan fazla ödem atardım hani yani falan fıstık filan

Yediğim simitleri yakmak için bir saat yüzmüş olabilirim
Bacaklarımı pek hissetmiyorum
Nasıl debelendiysem
Ekonomi düşmanı seni

Simitleri yakacaksın madem niye o kadar yedin, cık cık cıkk

'Ama sende yiyosun' deme bozuşuruz bak
Gidip bisikletimi süreyim de dünkü baklavaları yakayım

(Not: Baklavalar hediye olup ekonomik değeri yoktur.)

Ablam da hep der para verip yiyip içtik şimdi zayiflasak yazık olur diye

Hahahhh çok tatlısıniz yaa
Diyet tatlılarım benim

Hani derler ya birşey hatrlamak istiyorsan ya namaza dur ,ya tuvalete gir

Gelmeyecek yerde gelir akla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…