- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Üye | Boy (cm) | Hedef Kilo | Başlangıç Kilo | 27 Temmuz | 5 Ağustos | Haftalık Fark | |||
| 171 | 68 | 75.2 | 72.7 | 74.2 | +1.5 | |||
| 164 | 58 | 75 | 69 | 69.6 | +0.6 | |||
| 175 | 69 | 80 | 78.2 | 75.2 | -3 | |||
| 174 | 73 | 95.4 | 94 | |||||
| 160 | 65 | 75.2 | 75.2 | 75.9 | +0.7 | |||
S sarahconnor | 172 | 54 | 58 | 58 | |||||
Tabloya bak, sınav kağıdı gibi, 3 yanlış, 1 doğru, 2 boş
Üye Boy
(cm)Hedef
KiloBaşlangıç
Kilo27 Temmuz 5
AğustosHaftalık
Farksudem34 171 68 75.2 72.7 74.2 +1.5 Mikan 164 58 75 69 69.6 +0.6 Aysen012 175 69 80 78.2 75.2 -3 Lotus1234 174 73 95.4 94 enerji_kusagi 160 65 75.2 75.2 75.9 +0.7 S sarahconnor 172 54 58 58 Lotus1234 ve S sarahconnor kızlar bugün sabah aç karnına kilonuzu yazarsanız listeye eklerim.
Hayatımız olmuş sınavTabloya bak, sınav kağıdı gibi, 3 yanlış, 1 doğru, 2 boş
Hemen doğruluğunu kanıtlayalımAlmak ne ki 5 dk
Covidde tuvalet yalayan çocuk geldi aklıma covid olmuştu ya salakHemen doğruluğunu kanıtlayalım
Geçenlerde Asyalı birisinin videosu mevzu olmuştu, kalıp tereyağını pane sosa bulayıp yağda kızartmış, bi de yemiş, trend olacam diye, öggh yazarken bile içim kalktı
Yaa çok iyi demişsin koptumMikan dün iki kişi bana abla dedi
Hem de peş peşe dediler
Biri kamptan gelen genç görevlilerden biri
Neyse aradan on beş yirmi dakika geçti ordan çıkarken
Orda araç kullanan biri ben geri park yaparken abla abla dedi
Dedim ben yaşlı mi görünüyorum neden abla dediniz
Gülerek dedim ama içim kan ağlayarakYaa çok iyi demişsin koptum
Balım, yaşlanıyor muyuz yoksa, ben de hazır değilimGülerek dedim ama içim kan ağlayarak
Bugün piknikte 20 üstü bir genç kız da bana abla dedi ya
Ama ben abla olmaya hazır miyim bakalım
Ablaları kadar başlarına taş düşse de olmaz düşmesin tabi
Algida seçicilik mi ne bilmiyorum gıcık oldukça sanki daha çok kişi söylüyor gibi
Belki eskiden daha çok kişi söylüyordu dikkat etmiyordum.
Ben bozulduğumu hemen belli ederim yaBalım, yaşlanıyor muyuz yoksa, ben de hazır değilim
Tahminimce 24-25 i geçince abla moduna doğru evriliyoruz. Arada bana da abla diyenler oluyor, saçını başını yolasım geliyor bazen. Senin yaşın kaç ki abla diyosun diye dalasım geliyor
Yani yüzümde kırışık falanda hiç yok, belki azcık gıdı, bir kaç tel beyaz, biraz göbekSaçının %80i beyaz gençler var, saç ölçü değil ki. Ayy hiç kabullenemiyorum
Yine geçenlerde birisi de bana abla dedi, benden de 12 yaş büyük bir hemcinsim
Hiçbir şey demedim, bozuntuya da vermedim.
Sonra vicdanı sızladı galiba, "yaşını bilmiyorum belki benden küçüksündür, abla diyorum ama dedi..."
Olsun ben bunlara hiç takılmam, nasıl hitap etmek istiyorsan öyle edebilirsin, hiç önemli değil rahat ol dedim ( tabi içim gidiyor bi taraftan),
Sonra dedi ki, saygıdan öyle deme gereği hissediyormuş, valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Bazen de ağır davranınca direkt abla oluyorsun, yaştan bağımsız.
20 yaş üstü de demesin abla falan ya yoksa 20 yaş altına teyze demek kalırGülerek dedim ama içim kan ağlayarak
Bugün piknikte 20 üstü bir genç kız da bana abla dedi ya
Ama ben abla olmaya hazır miyim bakalım
Ablaları kadar başlarına taş düşse de olmaz düşmesin tabi
Algida seçicilik mi ne bilmiyorum gıcık oldukça sanki daha çok kişi söylüyor gibi
Belki eskiden daha çok kişi söylüyordu dikkat etmiyordum.
Ayy ben teyzeyi hiç düşünmedim20 yaş üstü de demesin abla falan ya yoksa 20 yaş altına teyze demek kalır
Ayy küçük çocuklar abla deyince ben kendimi genç hissediyorum ama bir iki teyze diyen oldu o zaman yaşlı hissettiriyorAyy ben teyzeyi hiç düşünmedim
Daha ablaya alışmadan bir de teyze sendromu mu nau nau
Bana genelde yenge ve ablasırada teyze var diyosun
Ayy ben daha yeni evliyken karşı komşunun oğlu üniversite sınavına çalışiyordu annesi bana oğluyla ilgili bir cümlede teyze muhabbeti yapardişimdi aklıma geldi.
Ama ben çok küçük olduğum için o zaman takılmazdim.
Kız Dünya sağlık örgütü bile 55 e kadar genç sayıyor biziAyy küçük çocuklar abla deyince ben kendimi genç hissediyorum ama bir iki teyze diyen oldu o zaman yaşlı hissettiriyor
Orta yaş sendromuna mı giriyoruz sudem yoksa
O zaman ben de 12 sayılırımKız Dünya sağlık örgütü bile 55 e kadar genç sayıyor bizine orta yaşı Allah'ım yarabbim
Ben daha küçüğüm ya
Teomanin daha on yedi ,on yedi,on yedisi gibi daha otuz yediyim ya