Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

Vayy vayy vayy sen üçümüzun yerine de vermişsin 😍

Ödemlerin kralıcesi seni ilan ediyorum artık.😁

El verdim sana 🤭

Şaka bir yana canim 1.5 kilo ödem ise yine 1.5 kilo yağ yakmışsindir .

Tebrik ederim 🧿❤️🤗

Bizde Mikan Mikan sevgi ve ben az utanalim surda🤭
Bişey itiraf etmem lazım ama 🤭🤫

Ben doğuma 85 ile gittim ,sonra kaç günde bilmiyorum bir baktm 74.6 olmuşum.

O aralar hem süt derdi hem bazı sağlık problemleri hiç bakamadm kiloma ve çok yedim.

Sonra bir de baktm ki 78 küsur.

Yani tekrar verdiğimi almistm.

Şimdi onlar yerleşmeden dikkat etmeye başlayınca çabuk gitti galiba .

Bu vesileyle sana ,mikana ve grubumuza teşekkür etmem gerekir,iyi ki varsınız kızlar.

İyice kilo almadan tedbirimi almış oldum böylece 🤩✨

Tesbitim doğruymuş 🤭dedim yanlış topikteyiz kilo alma topigi olsa on numara kilo alırız her türlü taktik tüyo var 😂

Aysen012 Aysen012 @datlu_333 ve @sarahconnor dan umutluyum 😌

3 e 3 dengeleriz 😁
Balım 'kilomu koruyorum' yazacağına 'iştahımı koruyorum' yazsaydın hiçbir sıkıntı olmayacaktı 😂

Birkaç kabak detoksu, birkaç defa da 20 küsür binli adımları attık mı dengeler alt üst olur 😂

Ben de onlardan umutluyum, bizden daha çok umut var 😶

Balım 'kilomu koruyorum' yazacağına 'iştahımı koruyorum' yazsaydın hiçbir sıkıntı olmayacaktı 😂

Birkaç kabak detoksu, birkaç defa da 20 küsür binli adımları attık mı dengeler alt üst olur 😂

Ben de onlardan umutluyum, bizden daha çok umut var 😶
Ya senin zekana bayılıyorum nereden aklına böyle geliyor böyle komik şeyler haykırdım resmen gülerken 😂

Kızlar umudunuz Şaban geldi🤪 Şabaniye mi desem😅
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 75.2
Ödem attm doğum sonrası farkındayım 🤩kilo vermek sayılmaz,asıl bundan sonrası önemli🤤
Önümüzdeki haftaya en az bir kilo vermek istiyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar 🤩
Hoşgeldin Umudumuz 😊
Ödem de desen yinede çok güzel eksi, olduğun yerde de sayabilirdin 😍 Tebrik ederim canım 😍

Önümüzdeki hafta tüm acı gerçekler ortaya çıkacak gibi 😑
Çünkü benim de biraz ödem sorunum var, onu hemen atarsam gerçek kilom netleşir. Sonra hep birlikte neler verebiliyoruz görürüz 😍
Yeşil alana giriş yaptimmm vki de✨✨✨✨
Sen bu mesajı yazdığında beynim çevrimdışı mı neydi artık bildiğin akıl tutulması yaşadım :KK70:

O kadar düşündüm vki neydi acaba neydi, neydii diye, nerelere bağlayıp anlam çıkarmaya çalıştım bilemezsin, yeşil alan diyorsun bi de :olamaz:
Tam sorayım derken, wc de kafama dank etti, "haaa, vücut kitle indeksi demekti" didim, kendi kendime bi aydınlanma yaşadım :KK53:
Vayy vayy vayy sen üçümüzun yerine de vermişsin 😍

Ödemlerin kralıcesi seni ilan ediyorum artık.😁

El verdim sana 🤭

Şaka bir yana canim 1.5 kilo ödem ise yine 1.5 kilo yağ yakmışsindir .

Tebrik ederim 🧿❤️🤗

Bizde Mikan Mikan sevgi ve ben az utanalim surda🤭
El verdim diyo bi de, koptum :KK70: :KK70:

Hoşgeldin Umudumuz 😊
Ödem de desen yinede çok güzel eksi, olduğun yerde de sayabilirdin 😍 Tebrik ederim canım 😍

Çünkü benim de biraz ödem sorunum var, onu hemen atarsam gerçek kilom netleşir. Sonra hep birlikte neler verebiliyoruz görürüz 😍

Sen bu mesajı yazdığında beynim çevrimdışı mı neydi artık bildiğin akıl tutulması yaşadım :KK70:

O kadar düşündüm vki neydi acaba neydi, neydii diye, nerelere bağlayıp anlam çıkarmaya çalıştım bilemezsin, yeşil alan diyorsun bi de :olamaz:
Tam sorayım derken, wc de kafama dank etti, "haaa, vücut kitle indeksi demekti" didim, kendi kendime bi aydınlanma yaşadım :KK53:

Hep sen mi koparacan az da biz güldürelim 😂bir zamanlar eskiden çok eskiden bir haftada 3 kilodan fazla ödem atardım hani yani falan fıstık filan 🤪

Yediğim simitleri yakmak için bir saat yüzmüş olabilirim 😌
Bacaklarımı pek hissetmiyorum 🤪
Nasıl debelendiysem 😂
Ekonomi düşmanı seni 😂

Simitleri yakacaksın madem niye o kadar yedin, cık cık cıkk :KK12:

'Ama sende yiyosun' deme bozuşuruz bak 😂
Gidip bisikletimi süreyim de dünkü baklavaları yakayım :KK70:

(Not: Baklavalar hediye olup ekonomik değeri yoktur.)

Ekonomi düşmanı seni 😂

Simitleri yakacaksın madem niye o kadar yedin, cık cık cıkk :KK12:

'Ama sende yiyosun' deme bozuşuruz bak 😂
Gidip bisikletimi süreyim de dünkü baklavaları yakayım :KK70:

(Not: Baklavalar hediye olup ekonomik değeri yoktur.)
Ablam da hep der para verip yiyip içtik şimdi zayiflasak yazık olur diye😅😅😅

Hoşgeldin Umudumuz 😊

Tam sorayım derken, wc de kafama dank etti, "haaa, vücut kitle indeksi demekti" didim, kendi kendime bi Gaydınlanma yaşadım :KK53:

Hahahhh çok tatlısıniz yaa😅
Diyet tatlılarım benim😅😅

Hani derler ya birşey hatrlamak istiyorsan ya namaza dur ,ya tuvalete gir😅

Gelmeyecek yerde gelir akla😅😅

X