- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Ben güncellersem geri kırmızı olabilir o yüzden hiç ellesmeyimYeşil alana giriş yaptimmm vki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben güncellersem geri kırmızı olabilir o yüzden hiç ellesmeyimYeşil alana giriş yaptimmm vki de
Bişey itiraf etmem lazım amaVayy vayy vayy sen üçümüzun yerine de vermişsin
Ödemlerin kralıcesi seni ilan ediyorum artık.
El verdim sana
Şaka bir yana canim 1.5 kilo ödem ise yine 1.5 kilo yağ yakmışsindir .
Tebrik ederim
Bizde Mikan sevgi ve ben az utanalim surda
Dur dur haftaya bence gidecek eminimBen güncellersem geri kırmızı olabilir o yüzden hiç ellesmeyim
Balım 'kilomu koruyorum' yazacağına 'iştahımı koruyorum' yazsaydın hiçbir sıkıntı olmayacaktıTesbitim doğruymuş dedim yanlış topikteyiz kilo alma topigi olsa on numara kilo alırız her türlü taktik tüyo var
Aysen012 @datlu_333 ve @sarahconnor dan umutluyum
3 e 3 dengeleriz
Ya senin zekana bayılıyorum nereden aklına böyle geliyor böyle komik şeyler haykırdım resmen gülerkenBalım 'kilomu koruyorum' yazacağına 'iştahımı koruyorum' yazsaydın hiçbir sıkıntı olmayacaktı
Birkaç kabak detoksu, birkaç defa da 20 küsür binli adımları attık mı dengeler alt üst olur
Ben de onlardan umutluyum, bizden daha çok umut var
Hoşgeldin UmudumuzKızlar umudunuz Şaban geldi Şabaniye mi desem
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 75.2
Ödem attm doğum sonrası farkındayım kilo vermek sayılmaz,asıl bundan sonrası önemli
Önümüzdeki haftaya en az bir kilo vermek istiyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Sen bu mesajı yazdığında beynim çevrimdışı mı neydi artık bildiğin akıl tutulması yaşadımYeşil alana giriş yaptimmm vki de
El verdim diyo bi de, koptumVayy vayy vayy sen üçümüzun yerine de vermişsin
Ödemlerin kralıcesi seni ilan ediyorum artık.
El verdim sana
Şaka bir yana canim 1.5 kilo ödem ise yine 1.5 kilo yağ yakmışsindir .
Tebrik ederim
Bizde Mikan sevgi ve ben az utanalim surda
Hep sen mi koparacan az da biz güldürelim bir zamanlar eskiden çok eskiden bir haftada 3 kilodan fazla ödem atardım hani yani falan fıstık filanHoşgeldin Umudumuz
Ödem de desen yinede çok güzel eksi, olduğun yerde de sayabilirdin Tebrik ederim canım
Önümüzdeki hafta tüm acı gerçekler ortaya çıkacak gibi
Çünkü benim de biraz ödem sorunum var, onu hemen atarsam gerçek kilom netleşir. Sonra hep birlikte neler verebiliyoruz görürüz
Sen bu mesajı yazdığında beynim çevrimdışı mı neydi artık bildiğin akıl tutulması yaşadım
O kadar düşündüm vki neydi acaba neydi, neydii diye, nerelere bağlayıp anlam çıkarmaya çalıştım bilemezsin, yeşil alan diyorsun bi de
Tam sorayım derken, wc de kafama dank etti, "haaa, vücut kitle indeksi demekti" didim, kendi kendime bi aydınlanma yaşadım
El verdim diyo bi de, koptum
Senin kafa WC de niye bu kadar güzel çalışıyor yaderken, wc de kafama dank etti, "haaa, vücut kitle indeksi demekti" didim, kendi
Yani olduğu yerde sayabilir bizim gibi alabilir di de o ihtimali gözden kaçırmayalimÖdem de desen yinede çok güzel eksi, olduğun yerde de sayabilirdin Tebrik
Ekonomi düşmanı seniYediğim simitleri yakmak için bir saat yüzmüş olabilirim
Bacaklarımı pek hissetmiyorum
Nasıl debelendiysem
Ayyy bi de marketin önündeyim diyooEnerjiye ihtiyacım var ne yesem şu an marketin önündeyim aceba neye saldırsam
İnşaallah umutlarımızı soldurmamAysen012 tebrikler umut oldun bize
Ablam da hep der para verip yiyip içtik şimdi zayiflasak yazık olur diyeEkonomi düşmanı seni
Simitleri yakacaksın madem niye o kadar yedin, cık cık cıkk
'Ama sende yiyosun' deme bozuşuruz bak
Gidip bisikletimi süreyim de dünkü baklavaları yakayım
(Not: Baklavalar hediye olup ekonomik değeri yoktur.)
Hahahhh çok tatlısıniz yaaHoşgeldin Umudumuz
Ödem de desen yinede çok güzel eksi, olduğun yerde de sayabilirdin Tebrik ederim canım
Önümüzdeki hafta tüm acı gerçekler ortaya çıkacak gibi
Çünkü benim de biraz ödem sorunum var, onu hemen atarsam gerçek kilom netleşir. Sonra hep birlikte neler verebiliyoruz görürüz
Sen bu mesajı yazdığında beynim çevrimdışı mı neydi artık bildiğin akıl tutulması yaşadım
O kadar düşündüm vki neydi acaba neydi, neydii diye, nerelere bağlayıp anlam çıkarmaya çalıştım bilemezsin, yeşil alan diyorsun bi de
Tam sorayım derken, wc de kafama dank etti, "haaa, vücut kitle indeksi demekti" didim, kendi kendime bi Gaydınlanma yaşadım
El verdim diyo bi de, koptum
Çok da şey etmeseydin biz senin yerine de yerdikKızlar bugün ödülü hakettim diye düşünüyorum bugün diyete ara yarın devam