Canım kilo mu almışsın yani?Günaydın
Kilom aç karna 95.1olmuş
Balım baklava sektörüne de girdik çıktık yine geliyor, arıza nerede çözemedimHala size baklava mi geliyor bunlar dost değil düşman diyeceğim de keşke bize de getiren olsaanca çiğ köfte filan
Kesin bir de Antep fıstıklı baklavadir.
Geçen yaz abim çok alıyordu habire yiyoduk da bu sene ne zaman yedim hatırlamıyorum o derece
Baklava yemeden böyleyim bi de yesem ne olur aceba
Umudumuz Aysen nereye gitti acabaBizde umutlar sönmez Allah'ın izniyle
Yeme umudu ,kilo verme umudu ,yerken mutlu olma umudu
Of çok fena, onlarda fren sistemi çöküyor bence, göze de batmıyorDoğumdan sonra o kadar çok yedim kibi de şu küçük olan özel baklava tek lokmalık çerez niyetine
Oh maşallah, o kadar gezip karpuza karar vermen iyi olmuş, ben mutlaka sıkıntılı şeylere bulaştırdımHızımı alamadım üç markete birden girdim
Karpuzaldım sonunda bakalım ham mi cikacak olgun mu.
Kaynı dediğimiz eşinin erkek kardeşi oluyor di mi?Kayni baklavacı olup kendi Hatayli olunca bir insan özel i (special i)ingilzceci sen tabi her bir çeşit bilinir itinayla yenilir yani
Evet enerji trafon geldi ❤Yok benim enerjim ahanda burda
Bu yaşta bu zeka sen çok yaşamazsın deseydinHa habu çok iyiymiş güzel teselli ben de ablamlara söyleyim
Ama diyet öğünleri daha pahalı üzülmesine
Benim ablam bana ne diyor
Kilo verince yüzüm düştü diyom kilo al geri diyo yüzün toplasin diyo
Zeka fışkırıyor yani
Bu misafir tüketici çıktı balım, evde ki baklavayı dayadım gittiAceba misafir hangi çeşit baklava getirecek
Önceden yediriyordu şimdi diyet mi yaptırıyor, valla çok iyiymişKaynım kadayıfçıama şimdi diyetisyen bürosunu açtı artık kim yapacak kadayıfları bilmem
Çok güldüm balım yaUyanık ya bir yandan kilo aldırıp bir yandan verdiriyorhiç aç kalmaz müşterisiz de çark gibi
Ayy çok güldüm sana yaa, çöktürmek için diyoAnnem diyo bana da yüzün çökmüş kilo al ,onu çöktürmek için az aç kalmadik anneeggg
Bir baklavacı daha mı çıktı aramızdaAy o küçük baklavalara nasıl bayılırım yaaaa offffff
Haftaya cuma ödülüm baklava+dondurma olsun madem ehhhehehh
Keşke hacim olarak da 6 pet şişe gitse, 10 kilo vereceğimize 3-4 kilo verince görüntü tamamdırOoo sefan olsun
3000gram tabi az mı 6 küçük pet şişe su kadar yağ ödem attın
Yine 5-5,5 ay iyiymiş, epey direnmişsin bence, ben olsam maksimum 1 ayda tamamdıHe ya benim 5-5.5 ay sürmüştü
Almak o kadar sürmedi sanki
Kaynım geçen sene üniversiteden mezun oldu diyetisyen aslında ama küçüklüğünden beri tatillerde bir pastanenin imalathanesinde kadayıf yapmışBalım baklava sektörüne de girdik çıktık yine geliyor, arıza nerede çözemedim
Benim imtihanım da bu olsa gerek, tatlı bir imtihan
Yine de sağ olsunlar
Evet Antep fıstıklıydı, nasıl da biliyorsun hemen
İnanır mısın hala 2 dilim varya
Keşke yakın olsaydın, seni de bıktırırdık
Balım baklavaya olmasa da sorun yok, sen her türlü yiyerek açığı kapatıyorsun Maşaallah
Umudumuz Aysen nereye gitti acaba
Of çok fena, onlarda fren sistemi çöküyor bence, göze de batmıyor
Oh maşallah, o kadar gezip karpuza karar vermen iyi olmuş, ben mutlaka sıkıntılı şeylere bulaştırdım
Ne oldu balım karpuz iyi mi çıktı diyecem, şimdi çoktan bitti diyeceksinsende haklısın tabi, ben yazana kadar Afiyet olsun
Kaynı dediğimiz eşinin erkek kardeşi oluyor di mi?
Kadayıf derken nasıl yani burma kadayıf mııı
Bir de Hataylı ha, tövbe tövbe ya insanın aklına neler neler geliyor, içli köfteden girip, kabak tatlısından künefeden humustan girip.... bir yerden girip bir yerden çıkacam da yolu bulamıyorum
Senin bi ara yapmayı düşündüğün şıhıl mahşi muhabbetin şimdi kafama dank etti, demek ki aramızda Hatay gurmesi varmış
Evet enerji trafon geldi ❤
Bu yaşta bu zeka sen çok yaşamazsın deseydin
Bu misafir tüketici çıktı balım, evde ki baklavayı dayadım gitti
Önceden yediriyordu şimdi diyet mi yaptırıyor, valla çok iyiymişNasıl oldu da diyetisyen bürosu açmaya karar verdi çok merak ediyorum Kaynın tombik mi peki, veya o da baktı bizim gibi şeker peşinde koşmaktan yoruldu, zaten fiyatlar o biçim, yemeyin bunları diyor
Çok güldüm balım ya
İnsanları haraca mı bağlıyor acaba
Tatlı ye para ver, diyet yap para ver
Kafa zehir gibi maşallah
Ayy çok güldüm sana yaa, çöktürmek için diyo
Alınca da ver diyor mu peki ?
Benimki de zayıfken bana kızıyordu, biraz yemek ye aç itler gibi gezip duruyorsun diyordu. Şimdi de buzdolabını zincirlemeyi düşünüyormuş, ocağıma incir ağacı diktin yeme diyo
Bir türlü orta yolu tutturamadım
Bir baklavacı daha mı çıktı aramızda
Ben aslında dondurmacıyımdır, baklavayı o kadar sevmem
Ödülüne 2 gün kaldı, güzel bir ikili seçmişsin
Keşke hacim olarak da 6 pet şişe gitse, 10 kilo vereceğimize 3-4 kilo verince görüntü tamamdır
Yine 5-5,5 ay iyiymiş, epey direnmişsin bence, ben olsam maksimum 1 ayda tamamdı
Tamamdır, şimdi bütün taşlar yerine oturdu, umarım başarılı bir diyetisyen olurKaynım geçen sene üniversiteden mezun oldu diyetisyen aslında ama küçüklüğünden beri tatillerde bir pastanenin imalathanesinde kadayıf yapmışdiyetisyen merkezini açana kadar da orda çalıştı hatta kendi çok zayıf sezgisel yiyor çok az yiyor doyduğunu hissettiği an yemeği bırakıyor
Yarın büyük gün biraz verdim bence ama çok değil diye düşünüyorum yarın göreceğiz, ödülü hak edersem baklava+dondurma mi yesem san Sebastian mi bilmiyorumBalım baklava sektörüne de girdik çıktık yine geliyor, arıza nerede çözemedim
Yine de sağ olsunlar
Balım baklavaya olmasa da sorun yok, sen her türlü yiyerek açığı kapatıyorsun Maşaallah
Oh maşallah, o kadar gezip karpuza karar vermen iyi olmuş, ben mutlaka sıkıntılı şeylere bulaştırdım
Ne oldu balım karpuz iyi mi çıktı diyecem, şimdi çoktan bitti diyeceksinsende haklısın tabi, ben yazana kadar Afiyet olsun
Bir de Hataylı ha, tövbe tövbe ya insanın aklına neler neler geliyor, içli köfteden girip, kabak tatlısından künefeden humustan girip.... bir yerden girip bir yerden çıkacam da yolu bulamıyorum
Senin bi ara yapmayı düşündüğün şıhıl mahşi muhabbetin şimdi kafama dank etti, demek ki aramızda Hatay gurmesi varmış
Önceden yediriyordu şimdi diyet mi yaptırıyor, valla çok iyiymişNasıl oldu da diyetisyen bürosu açmaya karar verdi çok merak ediyorum Kaynın tombik mi peki, veya o da baktı bizim gibi şeker peşinde koşmaktan yoruldu, zaten fiyatlar o biçim, yemeyin bunları diyor
Çok güldüm balım ya
Kafa zehir gibi maşallah
Benimki de zayıfken bana kızıyordu, biraz yemek ye aç itler gibi gezip duruyorsun diyordu. Şimdi de buzdolabını zincirlemeyi düşünüyormuş, ocağıma incir ağacı diktin yeme diyo
Keşke hacim olarak da 6 pet şişe gitse, 10 kilo vereceğimize 3-4 kilo verince görüntü tamamdır
Yine 5-5,5 ay iyiymiş, epey direnmişsin bence, ben olsam maksimum 1 ayda tamamdı
Annem nedense kilolu severBalım baklava sektörüne de girdik çıktık yine geliyor, arıza nerede çözemedim
Yine de sağ olsunlar
Çok güldüm balım ya
Kafa zehir gibi maşallah
Bugün tartıldın mı?Yarın büyük gün biraz verdim bence ama çok değil diye düşünüyorum yarın göreceğiz, ödülü hak edersem baklava+dondurma mi yesem san Sebastian mi bilmiyorum
Dün de kola manti yedim ama o sayılmaz herhalde
Afiyet olsun balımİçimdeki şeftalicanavarını durdurmak için sadece iki tane aldım
Yoksa durmak ne mümkün