Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu son cümle aynı benBen size bir şey söyliyim mi ben anca annem memlekete dönünce kilo veririm çünkü o zaman tüm işler bana bakacak ve muhtemelen yemek yapmamak için yemeyi bırakacağım
Şaka şaka yaparım da az az yerim bitmesin çocukların bir sonraki öğünü çıksın diye
Ya eylüle de birşey kalmadı haberin olsunYani ben eylüle kadar kilo veremem ama inşallah almam da
1 ay daha yemeğe devam okula başlayana kadar vereyim de yoksa gardrobumu yenilemem gerekecekYa eylüle de birşey kalmadı haberin olsun
Bizi bırakıyor musun1 ay daha yemeğe devam okula başlayana kadar vereyim de yoksa gardrobumu yenilemem gerekecek
Ödem benim işimhatta uzmanlık alanımEn son 2800 mü ödem atmıştın ne yapmıştın balım, epey bir şok etkisi yaratmıştı
Nasıl şok olduysam artık miktarı bile unutmuşum
Balım bana kabak tariflerini ver de arada yapayım bari
Yok ya gitmem kilomu korumam gerek çünküBizi bırakıyor musun Ben bu sene ücretsiz izinde olacağım ,sen mutlaka vermelisin o zamangitme kal
Sayın Uzmanım, kereviz salatası gibi diyorsun yaniÖdem benim işimhatta uzmanlık alanım
Kabak mucver yapıp fırına ya da yağlı kağıt ile ızgara tost makinesi gibi bir şeyle pisirebilirsin.
Rendeleyip yugurtlayip ceviz ile salata olur.
Yemegi olur kapya ile .
İlk kilo bildirimini ben yapayım 69.6
Ama dün başladm daha düzgün beslenmeye gelecek haftadan umutluyum inşallah
Ayyyy..... offff.... pufff....Evet bende yapayim
74.2
Mikan körler sağırlar gibi oldu senle ben
Kabaktan tiksinme yaSayın Uzmanım, kereviz salatası gibi diyorsun yani
Kabaktan tiksinmemek için tüyoların var mı, kendileriyle biraz fazla içli dışlı olmam gerekiyor gibi
Tesbitim doğruymuş dedim yanlış topikteyiz kilo alma topigi olsa on numara kilo alırız her türlü taktik tüyo varAyyyy..... offff.... pufff....
Ben yapmasam mı
Sizi görünce ben utandım
Kızlar ilk haftanın günahı olmaz
Benimki de 75.9, +700gr
Yemekten pek kesmedim, sadece spor var. Ona da adam akıllı dün başladım sayılır. Mikan gibi gelecek haftalardan umutluyum
Bir de alerjik şeyler yaşıyorum bu sıra, sanıyorum ödem de var.
Hafta da bir gün beni paklamaz gibi ya neyseKabaktan tiksinme ya
Haftada bir gün yeter .
Perşembeden perşembeye iyiydi benim
Yeşil alana giriş yaptimmm vki deKızlar umudunuz Şaban geldi Şabaniye mi desem
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 75.2
Ödem attm doğum sonrası farkındayım kilo vermek sayılmaz,asıl bundan sonrası önemli
Önümüzdeki haftaya en az bir kilo vermek istiyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Vayy vayy vayy sen üçümüzun yerine de vermişsinKızlar umudunuz Şaban geldi Şabaniye mi desem
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 75.2
Ödem attm doğum sonrası farkındayım kilo vermek sayılmaz,asıl bundan sonrası önemli
Önümüzdeki haftaya en az bir kilo vermek istiyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar