- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Valla senden korkulur sollarsin da sen beniyakaladımmı kaçtın en son hatirlamıyorum ama sollamayım seni sonra
geçmiş olsun canım...en kısa zamanda hayırlı haberlerle dön inşallah..Hayırlı geceler kızlar nasılsınız diete kaldığı yerden devam ediyorsunuz masallah sizlere bende en yakın zamanda aranıza katılıcam şu doktor işlerim bitsinde.. Sol yumurtalıkta polikistikover çıktı bu hafta tahlil felan işlerim var fazla katılım sağlayamam ama haftaya daha rahat olurum inşallah
sağolasın canımiyi akşamlar kızlar kaç gündür annemlerdeydim dün akaşm geldim şimdiye kadarda internet yoktu
bidaha giremezsem bilinki internetimiz kesik kızlar sizlerden ayrılırsam çok üzülürüm şimdi sporumu yaptım oturuyorum
ilknur çok geçmiş olsun canım seçil iyi gezmişsin nesli herzamanki gibi çok güzel gidiyosun hanifecim sanada işlerinde kolay gelsin canım eşinin doğum günü kutlu olsun arada kaçamaklar olur canım üzülme
iyiyim canım çok şükür eşimi işe yolladım oturuyorum işim çokda oğlum uyuyo bişey yapamıyoru sporuda akşam yapıcam artık bayrama 10 gün var çok az kaldı 65e düşebilseydim hiç sanmıyorum ama umut iştesağolasın canım
evet kaçamaklar oluyor ama almadım çok şükür..hatta pazatesi 400 gr gitmişti şaşırdım...
sen nasılsın...
geçmiş olsun canımHayırlı geceler kızlar nasılsınız diete kaldığı yerden devam ediyorsunuz masallah sizlere bende en yakın zamanda aranıza katılıcam şu doktor işlerim bitsinde.. Sol yumurtalıkta polikistikover çıktı bu hafta tahlil felan işlerim var fazla katılım sağlayamam ama haftaya daha rahat olurum inşallah
Canim burda devam topigin oynak basiyimneslihan canım sen hangi topiktesin bulamadım..bu topikte devam edecekmisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?