"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydınlarrr,
valla bugün çok mutlu oldum kızlar..
geçen hafta kilo aldım diyordum ya o gitmiş çok şükür..

geçen hafta:73.8
bu hafta:72.4
giden: 1.400

yalnız şöyle birşey var..ben zaten 72.8dim geçen hafta 1 kilo aldım ödem oldu belki de bilmiyorum..şimdi tekrar eski kilomdan 400 gram da gitmiş..
çok rahatladım o yüzden..

------------------BAŞLANGIÇ// GEÇEN HAFTA// 19/09/2014 // GİDEN
1. anetam// 73,8//72,4// -1,400gr

2. neslihank4 // 79,4 // 78,8 //77,5// - 1,300gr

3.secilsecil //72,5 // 72,5 //

4.didem //67,0 // 67,0 //66,7//-0,300gr

5.güzelim mezun oldu

GÜNAYDIN YOLDAŞLARIM HEPİNİZ HARİKASINIZ VERMİŞSİNİZ
DİDEM CİM SAKIN ÜZÜLME HAFTAYA DAHA ÇOK GİDECEK BAK GÖRECEKSİN
HANİFE ÇOK TEBRİK EDERİM
AZMİN ZAFERİ

GÜNAYDIN YOLDAŞLARIM HEPİNİZ HARİKASINIZ VERMİŞSİNİZ
DİDEM CİM SAKIN ÜZÜLME HAFTAYA DAHA ÇOK GİDECEK BAK GÖRECEKSİN
HANİFE ÇOK TEBRİK EDERİM
AZMİN ZAFERİ

KIZLAR 90 LA YOLA ÇIKIP 88,7 LE SİZİNLE DEVAM ETMİŞTİM BU GÜN 77,5 KİLOYUM PAYINIZ ÇOK BÜYÜK HEPİNİZE AYRI AYRI MİNNETARIM
SİZİ SEVİYORUM
canımm valla son 3 aydır kendi çabanla yaptın ne yaptıysan :) tebrik ederim seni...süpersin..

canımm valla son 3 aydır kendi çabanla yaptın ne yaptıysan :) tebrik ederim seni...süpersin..
80-90 topiği ve 6.takım yarışması topiğindeki kaptanım swittdimple ona çok minnetarım. hem yol gösterdi hem özel ilgilendi onada minnettarım sonsuz teşekkürler bu kilo benim için hayaldi mart ayında

bu arada kızlar biz toplam 14 takım her hafta yarışıyoruz ben 6.takımda yım ve her hafta hedef koyuyoruz. hedefe ulaşamayan liste hazırlıyor ceza olarak
ne dersiniz bizimde bi hedef listemiz olsunmu haftalık. bu hafta en az kilo veren yapsın haftaya hedefi tutturamayan yapsın varmısınız
benim haftaya hedefim 76,8 le tam 700gr mesela

-----------------BAŞLANGIÇ// GEÇEN HAFTA// 19/09/2014 // GİDEN
1. anetam// 73,8//72,4// -1,400gr

2. neslihank4 // 79,4 // 78,8 //77,5// - 1,300gr

3.secilsecil //72,5 // 72,5 //

4.didem //67,0 // 67,0 //66,7//-0,300gr

5.güzelim mezun oldu

SEÇİL CİM NERDESİN ŞEKERİM HADİ GEL MERAKLA BEKLEYOZZZZZZ

Selam kızlar anca girebildim.bu sabah tartilamadim aceleden.su an Denizli'deyim.Pamukkaleyi gezicez şimdi kahvemi içiyorum firsattan istifade size bakim dedim.hepinizi tebrik ederim.eve döndüğümde bende tartilip haber veririm.bu ara biraz siskinim regl olucam sanırım bu hafta atak yapamasamda önümüzdeki hafta yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…