canım ben hiç görmedim seni dizi izliyodum o ara açık kaldı heraldeDidem sobe
GÜNAYDIN YOLDAŞLARIM HEPİNİZ HARİKASINIZ VERMİŞSİNİZ
DİDEM CİM SAKIN ÜZÜLME HAFTAYA DAHA ÇOK GİDECEK BAK GÖRECEKSİN
HANİFE ÇOK TEBRİK EDERİM
AZMİN ZAFERİ
canımm valla son 3 aydır kendi çabanla yaptın ne yaptıysan :) tebrik ederim seni...süpersin..KIZLAR 90 LA YOLA ÇIKIP 88,7 LE SİZİNLE DEVAM ETMİŞTİM BU GÜN 77,5 KİLOYUM PAYINIZ ÇOK BÜYÜK HEPİNİZE AYRI AYRI MİNNETARIM
SİZİ SEVİYORUM
80-90 topiği ve 6.takım yarışması topiğindeki kaptanım swittdimple ona çok minnetarım. hem yol gösterdi hem özel ilgilendi onada minnettarım sonsuz teşekkürler bu kilo benim için hayaldi mart ayındacanımm valla son 3 aydır kendi çabanla yaptın ne yaptıysan :) tebrik ederim seni...süpersin..
ceza liste yapmak. o hafta listeyi hazırlamakneslicim peki ceza ne
Yok canım intte adres aricaktim kk otomatik açılıyor bende onun için girmiş gözüküyorumdurbu arada seçil geldi ama bildirim yapamadan gitti meşgul dü sanırım :)
Bizde seni seviyoruz canım. Azmin zaferi seninki.cok güzel kilo verdin daha da vericeksin.beni yakaladın nerdeyse hadi bakalım devamKIZLAR 90 LA YOLA ÇIKIP 88,7 LE SİZİNLE DEVAM ETMİŞTİM BU GÜN 77,5 KİLOYUM PAYINIZ ÇOK BÜYÜK HEPİNİZE AYRI AYRI MİNNETARIM
SİZİ SEVİYORUM
yakaladımmı kaçtın en son hatirlamıyorum ama sollamayım seni sonraBizde seni seviyoruz canım. Azmin zaferi seninki.cok güzel kilo verdin daha da vericeksin.beni yakaladın nerdeyse hadi bakalım devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?