• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

selam kizlar
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda omlet
Az lor
6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;ayran 1 dağ arzusu 2 erik 10 fındık 1 hurma 8 kuru uzum
Aksam 1 br kefir 30dk sonra kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı turşu
Spor sabah 15 dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

Ben geldim menüleri yazayım
Dunki
menum
Kahvalti ;Tereyaginda omlet
Az lor
6 zeytin
1/2 avakado
4 ceviz
Ogle ;Hünkar begendi et kavurması bisi
Aksam fırında balık salata
Yatmadan 5 badem 3 hurma
Spor sabah 15 dk yurume
Öğle 30dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

Bu gün
menum
Kahvalti ;Tereyaginda omlet 1 sigara boregi
Az lor
6 zeytin
1/2 avakado
4 ceviz

Aksam 3 ızgara köfte ve ızgara sebze 1dlm ekmek
Spor 40 dk yurume ve alışveriş gezinti
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

selamlar..neslihancım menüler güzel..
ben hiç yazamaycağım haftasonunu..çünkü bugün eşimin doğum günüydü..iki gündür kayınvalidemler bizde..o kadar çok yedim ki...sinirlerim bozuldu şuan..ama yarından itibaren yine devam...
ilknurcum nasılsın...

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız diete kaldığı yerden devam ediyorsunuz masallah sizlere bende en yakın zamanda aranıza katılıcam şu doktor işlerim bitsinde.. Sol yumurtalıkta polikistikover çıktı bu hafta tahlil felan işlerim var fazla katılım sağlayamam ama haftaya daha rahat olurum inşallah

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız diete kaldığı yerden devam ediyorsunuz masallah sizlere bende en yakın zamanda aranıza katılıcam şu doktor işlerim bitsinde.. Sol yumurtalıkta polikistikover çıktı bu hafta tahlil felan işlerim var fazla katılım sağlayamam ama haftaya daha rahat olurum inşallah
geçmiş olsun canım...en kısa zamanda hayırlı haberlerle dön inşallah..

iyi akşamlar kızlar kaç gündür annemlerdeydim dün akaşm geldim şimdiye kadarda internet yoktu
bidaha giremezsem bilinki internetimiz kesik kızlar sizlerden ayrılırsam çok üzülürüm şimdi sporumu yaptım oturuyorum
ilknur çok geçmiş olsun canım seçil iyi gezmişsin nesli herzamanki gibi çok güzel gidiyosun hanifecim sanada işlerinde kolay gelsin canım eşinin doğum günü kutlu olsun arada kaçamaklar olur canım üzülme

iyi akşamlar kızlar kaç gündür annemlerdeydim dün akaşm geldim şimdiye kadarda internet yoktu
bidaha giremezsem bilinki internetimiz kesik kızlar sizlerden ayrılırsam çok üzülürüm şimdi sporumu yaptım oturuyorum
ilknur çok geçmiş olsun canım seçil iyi gezmişsin nesli herzamanki gibi çok güzel gidiyosun hanifecim sanada işlerinde kolay gelsin canım eşinin doğum günü kutlu olsun arada kaçamaklar olur canım üzülme
sağolasın canım
evet kaçamaklar oluyor ama almadım çok şükür..hatta pazatesi 400 gr gitmişti şaşırdım...
sen nasılsın...

sağolasın canım
evet kaçamaklar oluyor ama almadım çok şükür..hatta pazatesi 400 gr gitmişti şaşırdım...
sen nasılsın...
iyiyim canım çok şükür eşimi işe yolladım oturuyorum işim çokda oğlum uyuyo bişey yapamıyoru sporuda akşam yapıcam artık bayrama 10 gün var çok az kaldı 65e düşebilseydim hiç sanmıyorum ama umut işte:KK23:

geçmiş olsun canım
ee kızlar bende hastayım 3 gündür. grip oldum şakaklarım çok ağrıyor halsiz ve yorgunum. bende takviyelerle toparlamaya çabalıyorum spor yok 2 gündürde çok dikkat edemedim menulerimden bellidir
dünki menumude yazarım az sonra

dünki
menum
Kahvalti ;yumurtam yoktu yumurtasız melemen + 1dlm ekmek
6 zeytin.1/2 avakado, peynir,
2ceviz
Ogle ;1dlm ekmek+kıymalı soğanlı biberli kavurma
Aksam 1 tabak kabak yemeği+ mercimek çorbası
Spor hastalıktan gene yok öğlen sadece 20dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı

ben 78 de takıldım kaldım..misafirim bitmedi yaaa..
yemesen ,bizi istemiyor yemiyrsun diyolar,spora çıkamıyorum bizi bırakıp gidiyo diyolar..ben de veremedim..yarın başlıyorum ..liste yayınlayacakmıyız..

Kizlar selam firsat bulamadim anca geldim
dünki
menum
Kahvalti ;tereyaginda 1 yumurta
6 zeytin.1/2 avakado, peynir,
Ogle kavurma azcik bulgur pilav
Aksam 1 tabak kiymali karnibahar salatalik domates yogurt
Spor aksam 30dk lesli
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı

NESLİHANCIM nasıl oldun canım geçmiş olsun...
ben de dünkü menümü yazayım..
sabah..3 dilim ekmek..1 dilim peynir...6 zeytin..bir kaşık çemen..bir kaşık bal..çay..
ara..2 küçük hoşbeş..bir türk kahvesi..
öğlen..2 kaşık türlü..1 dilim ekmek..
akşam..2 dilim ekmek..1 tabak yeşil mercimek yemeği..4 kaşık bulgur pilavı..yoğurt..

Back