• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

didem gülcan kızlar ikiniede çok geçmiş olsun dikkat edin kedninize..

seçil kolay gelsin canım sana 3 hafta buradalardı eşimin ailesi çok yruldum insan kenidne vakit bulamıyor..

neslihan canım sende aslında sabahları ekmek tüketsen daha iyi olacak karatayda tamamen kesiliyor ama sen genede sabahları iki dilmde olsa ekmek ye canım..

Benimde trafik yoğun bu aralar canım. Eşimin arkadaşı geldi gorumcem geldi annemler geldi daha doğrusu birileri geldi birileri gitti bugün kimsecik yoktu ama çarşamba başlıyo benimde ev baya kalabalık olucak

Kizlar selam
Bende bi geldim isten yattim halsizlikten. Kalkinca yemek yedim sonra biraz yuzdum sadece serinlemek icin buralar cok isindi kizlar yaniyoruz
Menumu yazayim
Sabah kk kahvaltiya ek 2 ekmek
Ara ceviz yogurt
Ogle 1 kiymali pide
Ara kefir haslanmis misir
Aksam tarhana corba firinda patlucanli kofte
2 ekmek
Spor yok
Yemek te ekmek yiyince halsizligim azaldi vallahi enerjimi tuketmisim sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her diyet herkese gelmiyo canım. Sen şimdi abartmadan sağlıklı beslenmeye çalış ekmeğini de tüket en azından vücudun kendine gelene kadar herşeyin başı sağlık

Gunaydin kizlar tesekkurler bugun dahada iyi gibiyim ins ,
NESLIHAN aynen senin gibi oLDUm canim 2gun yemedim ekmek bianda boyle oldum 2gundurde yiyorum ekmek daha iyi olmaya basladim biz en iy4si hic yememezlik yapmayalim ,oralar cok sicak oda cok etkiliyo tabi havuz kurtariyo seni ama :)
ILKNUR.SECIL baya yoruluyonuz kizlar sizde dikkat edin kendinize

En basit taktik akşam 6 dan sonra yememek ve sabah beyaz peynirli tost öğlen çorba tavuklu salata akşamda ızgara salata

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her diyet herkese gelmiyo canım. Sen şimdi abartmadan sağlıklı beslenmeye çalış ekmeğini de tüket en azından vücudun kendine gelene kadar herşeyin başı sağlık

Gunaydin kizlar tesekkurler bugun dahada iyi gibiyim ins ,
NESLIHAN aynen senin gibi oLDUm canim 2gun yemedim ekmek bianda boyle oldum 2gundurde yiyorum ekmek daha iyi olmaya basladim biz en iy4si hic yememezlik yapmayalim ,oralar cok sicak oda cok etkiliyo tabi havuz kurtariyo seni ama :)
ILKNUR.SECIL baya yoruluyonuz kizlar sizde dikkat edin kendinize

didem gülcan kızlar ikiniede çok geçmiş olsun dikkat edin kedninize..

seçil kolay gelsin canım sana 3 hafta buradalardı eşimin ailesi çok yruldum insan kenidne vakit bulamıyor..

neslihan canım sende aslında sabahları ekmek tüketsen daha iyi olacak karatayda tamamen kesiliyor ama sen genede sabahları iki dilmde olsa ekmek ye canım..

aynen kızlar ben diyetisyen listesine devam. yazdığı kadar ekmeği yiyorum bu gün daha iyiyim. ilaçlarımıda alıyorum perşembe sabah endokrinde kotrolum var doktorlardan nefret ediyom gene beni konuşturmadan başından savacak ilaç yazıp biliyorum ama genede gidecem tabi.

Ilknur Neslihan sobeeee:16:

tatlım menu yazıp çıktımdı bakmadım teldende göremedim sizin varlığınızı tüh hakkaten farketmeden buluşmuşuz o saatte :))
kolay gelsin işlerin canım

kız eda eks patron nerelerdesin hiç uğramaz oldun ya. bi gel ses ver sende şekerim.iş değişecektin naptınki.maaşını alabildinmi.

kızlar ben şimdilik kaçtım akşam takılabilirsem gelir menumude yazarım eve gidip yatacağım gene enerjim sıfır.sporada halim yok bide acip moralsizim içimden bişi yapmak gelmiyor. iştende ayrılmayı düşünüyorum yeni iş arayışındayım yarın bir iki görüşme yapacam işallah bi an önce kurtulurum buradan 4 senedir yeter artık burası beni kastı iyice. hadi hoşçakalın işleriniz kolay olsun

Kizlar uygulamayi tekrar indirdim...
Nasilsiniz..hasta olanlara acil sifalar diliyorum..
Neslihancim insallah gonlune gore bir is bulursun..
Kilolar ne alemde..
Ben ahni kilodayim hala..ama bugunden itibaren abur cuburu yine kestim..
Bir de sizin mesajlarinizi gorunce tekrar yazmaniza cok sevindim..bu bile yetti bana:) hepinizi ozledim..

Kizlar selam
Menu yazayim
Sabah sahanda 1 yumurta alti zeytin
ikiparmak kadar peynir yesillik domates 2 dlm ekmek bir lokma ballikaymak
Ara yulafla yogurt
Ogle izgara kofte salata 1 dlm ekmek disarda yedim
Ara 1/2 seftali 3 kiraz 2 kup dondurma
Aksam patlicanli kofte 3 kasik sehriye corba turp çiğ karnabaharli mevsim salata
Ara kefir
1 saat Spor 100 mekik ceza 15 dk yuzme

Son düzenleme:
Kizlar uygulamayi tekrar indirdim...
Nasilsiniz..hasta olanlara acil sifalar diliyorum..
Neslihancim insallah gonlune gore bir is bulursun..
Kilolar ne alemde..
Ben ahni kilodayim hala..ama bugunden itibaren abur cuburu yine kestim..
Bir de sizin mesajlarinizi gorunce tekrar yazmaniza cok sevindim..bu bile yetti bana:) hepinizi ozledim..

Ben eksiksiz yaziyorum menude yaziyorum. Sende bayadir ugramadindi tatlim isler yogun yazin sende. Hadi katilimi artiralim

Iyi aksamlar bugun kv geldi yarin esm dr a goturcek sonrada koye gidecez ablamlar geldi biraz ozlem giderecez
menum fena degldide 5.6tane un kurabiyesi cok oldu,kizlar ben hergun tartiliym aksama dogru 55leri goruyorum

arkadaşlar merhaba..belki de listeye almayacaksınız beni..ama ben yine de anlatayım..yaklaşık iki aydır memlekete gittim..annem çok rahatsız..rapor aldım..ona baktım..tabi internet ve diyet hak getire..ben de listeye girmek istiyorum..bir daha çıkmamak üzere..ne dersiniz..

gulcan : evet canım en azından almayın kilo ramazanda bol suiçin orucunuzu acerken 3 bardak çok iyi oluyor daha sonrada kayısılı cay için bagırsakları yumastsın ve biraz hareket tempolu :26::26: çok zor bende dönecegim bu yoları geçmişi okudum ama kilo verememnizin seebi düzensiz spor az su

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba..belki de listeye almayacaksınız beni..ama ben yine de anlatayım..yaklaşık iki aydır memlekete gittim..annem çok rahatsız..rapor aldım..ona baktım..tabi internet ve diyet hak getire..ben de listeye girmek istiyorum..bir daha çıkmamak üzere..ne dersiniz..

deryacım gel tabi bize bi zararı yok ama sürekli katılım yapmazsan sana çok zararı olur. şu an ramazan da girdi bildirimlere devam ama liste yapmıyoz zaten canım. Sende bildirime devam et okey. Bu arada kaç kilosun ben 83 de takıldım bu cuma allah kerim

Ben eksiksiz yaziyorum menude yaziyorum. Sende bayadir ugramadindi tatlim isler yogun yazin sende. Hadi katilimi artiralim

Canim evet o kadar yogun bir donemdeyim ki..
Gece de uykum yok..1de yatip 3te esime sahurluk hazirliyorum..sonra 6da cocuk uyaniyor ve ise gidiyorum..neyse her gun firsat yaratacagim yine..

Iyi aksamlar bugun kv geldi yarin esm dr a goturcek sonrada koye gidecez ablamlar geldi biraz ozlem giderecez
menum fena degldide 5.6tane un kurabiyesi cok oldu,kizlar ben hergun tartiliym aksama dogru 55leri goruyorum
Oyy kurabiyeler cok olmus canim hakikaten..sizde de yurtdisinda akraba cok heralde..hasret cok zor Allah sabir versin..

Cok gecmis olsun canim..valla bu aea zaten herkes gunu gunune giremedi..gecis donemi ...

gulcan : evet canım en azından almayın kilo ramazanda bol suiçin orucunuzu acerken 3 bardak çok iyi oluyor daha sonrada kayısılı cay için bagırsakları yumastsın ve biraz hareket tempolu :26::26: çok zor bende dönecegim bu yoları geçmişi okudum ama kilo verememnizin seebi düzensiz spor az su
Canim bebis nasil..ne zaman dogum..

deryacım gel tabi bize bi zararı yok ama sürekli katılım yapmazsan sana çok zararı olur. şu an ramazan da girdi bildirimlere devam ama liste yapmıyoz zaten canım. Sende bildirime devam et okey. Bu arada kaç kilosun ben 83 de takıldım bu cuma allah kerim

Doktora cuma mi gidecektin canim nasil oldun

Selamlarrr kızlar.Hayırlı ramazanlar.Nasılsınız?Keyifler nasıl?Gecmiş olsun.Nesli ne yaptın gittin mi?İş degişikligi yapmadım,devam ediyorum.Sen ne yaptın görüşmeleri??Kızlar mesaj cok yazılmamış ramazandan dolayı ....Misafirler gelen giden cok cogunuzda.....Ben 63-64 arası gidip geliyorum.Kg almadım.

Kizlar selam . Ama umitsizim sanirim yine veremedim rahatsizlaninca cok dikkat edemedim bir hafta izinmi alsam acaba napsam.motivem dustu iice
Bu gun menum
Sabah 1 yumurta az peynir yesillik sekiz zeytin 2 dlm ekmek
Ara yogurt bir kaysi bes kiraz
Ogle sehriye corba taze fasulye 1 ekmek
Ara yogurt bes kiraz bir kaysi
Aksam yk mercimek corba kiymali karnabahar 1 ekmek
bir kase cekirdek
30 dk yuzme

Kizlar dr gittim yarin ac karna tahlil istedi sonra konusacakmis. Eda hosgeldin cnm bende is degisikligi yapiyom bayram sonunda

Back