"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Selam kızlar nasılsınız bakalım. Dün iftar öncesi tartildim 70.6 kilo çıktım

oooooooooooooo maşşlah aldınn başını gidiosunn süperr bu süperr valla ramazanda alırlar hep yada verilmez ama maşşlah azmin zaferii :)

anetam hanife canım bebeiş çok hasta kanında milrop var ayda iki defa hasta hep anne sütü yok hamilelikten dolayı bi türlü düşmüyo karnımdakıde iyi allaha şükürler olsun ::::::::) merakla bekliyoruz onu ben 7 ayımdan gidiorum 68 kiloyum arda iki kilo oynuor bebiş hastalndı bianda gitii 2 kg

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım ne üzücü canının parçasının hasta olması. allah şifasını versin

kızlar günaydın harika bi haftaya hazırım valla çok motiveyim.
dün akşam eğlence yaptık. sitedeki komşumun kocası asker olduğu için bitlise tayini çıkmıştı bu akşam gidiyor eşini çocuklarını bırakıp tabi arkadaşım çok üzgündü. bizde dün akşam bi veda partisi yaptık havuz başında süpriz tüm komşular iftardan sonra çay partisine bişiler getirdi müzikte açtık hem sohbet hem göbek atmaca çok eğlendik 1,5 da sahur yapıp yattı herkes. tabi tüm gece pistten inmedim sporuda böylece tamamlamış oldum :) menumude yazayım bakalım
dünki menum 04/07/2014
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: kuruüzüm,kuru dut yoğurt
öğle nohut yanında pirinç pilav
ara erik yoğurt
akşam etli nohut bulgur pilav
eğlencede 1 ince dilim kek+1 ince dilim cevizli çörek
spor 30dk yüzme+ partide bol dans :)

çok geçmiş olsun canım ne üzücü canının parçasının hasta olması. allah şifasını versin

allah razıolsun canım evet insan fena oluyor hemen üzüntüden kilo verdim hamılelmde kızıma cok üzülüorum hep hasta kanındakı mikrop düşmüyor gerçekten almamk istesem alırım ama demmeki oluyor insan uykusuluk hareket e bide hamileyim moralsizliktende sadce yemek anca yiyebiliom bi baktım kilo vermişim hayırlısı artık

heyttttt kızlar kaç gündür nerdesiniz. kara batak gibi bi batıp bi çıkıyorsunuz yahuuu.

heyttttt kızlar kaç gündür nerdesiniz. kara batak gibi bi batıp bi çıkıyorsunuz yahuuu.

ayy çok güldüm yaa doğru söylüyorsun valla...ama ben vakit yaratamıyorum..bir sınıf daha aldım..öğlen gelip akşam tekrar gidiyorum..uyku zaten yok..çığlık atacağım artık:))

ayy çok güldüm yaa doğru söylüyorsun valla...ama ben vakit yaratamıyorum..bir sınıf daha aldım..öğlen gelip akşam tekrar gidiyorum..uyku zaten yok..çığlık atacağım artık:))

bende işten ayrılıyorum.daha doğrusu iş değişikliği emlak işine dönecem muhasebeden çok yoruldum yıllardır.

tatlım albüm yaptım resim koydum sadece arkadaşlar görüyormuş sen bende eklimiydin değilse istek gönder ekleyim bak bakalım ne dicen

Emlakcilik da zor degil mi..ben cok pimpirikli biriyim valla kapiyi kilitler yuz kere kontrol ederim:)o yuzden iki meslegi de yapamam..takdir ediyorum seni:)

her iş gibi onunda zorlukları var tabi. ama ben seviyorum allaha şükür başıma fena bişide gelmedi

iyi geceler kızlar burası çok boş kalmış nasılsınız napıyosunuz annem teyzemin yanına gitmişti bende orda kaldım şimdi annem teyzemle birlikte bi ordayız bi burda teyzemi 3 senedir falan görmüyodum tokatta oturuyo sık sık gelemiyo oyüzden beraberiz işte hastalığı için gelmişti yarın hastaneye gidecez oğlumda hasta onuda götürücem öyle işte

Neslihan Hanife hayırlı işler canım sizlere neslihancım inşallah hayırlı bi iş bulursun yada kurarsın cannım
Sekeda hayırlı doğumun olur inşallah canım okadar yazıştık senin adın neydi canım ya inşallah hayırlıca oğlunu alırsın kucağına
Gülcan İlknur Seçil nerelerdesiniz kızlar arada ses verin

Gunaydin kizlar benim ablam gelmisti koydeydim bikac gun vakit gecirdik,5gundur evdeyim hastaliklar la ugrasiyorum ,koyde kizim hastalandi o toparlandi derken burda ben hastalandim 3gundur su bile zor ictim yatak dosek yatiyordum ,biraz iyi oldum derken bugun sabahta kizim kusmaya basladi simdi onun basindaym cok uzgunum daha kusarsa hastaneye gidecez kiyamam yavruma nezormus onu hasta bitkin gormek
Dun sabah tartilmistim 55.3 olmusum hastaliktan,ben bitkinim her acidan uzgunumm benden boyle haberler

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinede miniğede.

kızlar bbedenden çok selam. durumlar iyi
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 88,7
geçen hafta: 82,4
bu hafta: 81,5
giden: 900 gr
toplam giden: 7,2
Spor yüzme, ritmik kardiyo sporları, lesli,yürüyüş,pilates

en sonki listeyide buluyum bakalım ne durumdaymışız

way 6 haziranda takılıp kalmışız bakalım ne durumdayız değerlendireyim ben

**************** 11/07/2014 listemiz ****************

üye // 06.06.14 de // 11.07.2014 de // giden

1. anetam 75//

2. devrusum 69,8//

3. gulcan32 56,3//55,3//1,0kg

4. neslihank4 84,5//81,5//3,0kg

5.secilsecil 73,8//

6.ilknur84 ...//

7.didem ... ...//

8.güzelim mezun oldu

hadi kızlar listeyi el birliğiyle yapalım. bunu alıntılayın düzenleyip paylaşın sonuçlara bakalım hadi toplanın bakalım

durmak yok yola devammmmmmmmmmm...........................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…