- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
didem gülcan kızlar ikiniede çok geçmiş olsun dikkat edin kedninize..
seçil kolay gelsin canım sana 3 hafta buradalardı eşimin ailesi çok yruldum insan kenidne vakit bulamıyor..
neslihan canım sende aslında sabahları ekmek tüketsen daha iyi olacak karatayda tamamen kesiliyor ama sen genede sabahları iki dilmde olsa ekmek ye canım..
Kizlar selam
Bende bi geldim isten yattim halsizlikten. Kalkinca yemek yedim sonra biraz yuzdum sadece serinlemek icin buralar cok isindi kizlar yaniyoruz
Menumu yazayim
Sabah kk kahvaltiya ek 2 ekmek
Ara ceviz yogurt
Ogle 1 kiymali pide
Ara kefir haslanmis misir
Aksam tarhana corba firinda patlucanli kofte
2 ekmek
Spor yok
Yemek te ekmek yiyince halsizligim azaldi vallahi enerjimi tuketmisim sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her diyet herkese gelmiyo canım. Sen şimdi abartmadan sağlıklı beslenmeye çalış ekmeğini de tüket en azından vücudun kendine gelene kadar herşeyin başı sağlık
Gunaydin kizlar tesekkurler bugun dahada iyi gibiyim ins ,
NESLIHAN aynen senin gibi oLDUm canim 2gun yemedim ekmek bianda boyle oldum 2gundurde yiyorum ekmek daha iyi olmaya basladim biz en iy4si hic yememezlik yapmayalim ,oralar cok sicak oda cok etkiliyo tabi havuz kurtariyo seni ama :)
ILKNUR.SECIL baya yoruluyonuz kizlar sizde dikkat edin kendinize
aynen kızlar ben diyetisyen listesine devam. yazdığı kadar ekmeği yiyorum bu gün daha iyiyim. ilaçlarımıda alıyorum perşembe sabah endokrinde kotrolum var doktorlardan nefret ediyom gene beni konuşturmadan başından savacak ilaç yazıp biliyorum ama genede gidecem tabi.didem gülcan kızlar ikiniede çok geçmiş olsun dikkat edin kedninize..
seçil kolay gelsin canım sana 3 hafta buradalardı eşimin ailesi çok yruldum insan kenidne vakit bulamıyor..
neslihan canım sende aslında sabahları ekmek tüketsen daha iyi olacak karatayda tamamen kesiliyor ama sen genede sabahları iki dilmde olsa ekmek ye canım..
Ilknur Neslihan sobeeee
Kizlar uygulamayi tekrar indirdim...
Nasilsiniz..hasta olanlara acil sifalar diliyorum..
Neslihancim insallah gonlune gore bir is bulursun..
Kilolar ne alemde..
Ben ahni kilodayim hala..ama bugunden itibaren abur cuburu yine kestim..
Bir de sizin mesajlarinizi gorunce tekrar yazmaniza cok sevindim..bu bile yetti bana:) hepinizi ozledim..
arkadaşlar merhaba..belki de listeye almayacaksınız beni..ama ben yine de anlatayım..yaklaşık iki aydır memlekete gittim..annem çok rahatsız..rapor aldım..ona baktım..tabi internet ve diyet hak getire..ben de listeye girmek istiyorum..bir daha çıkmamak üzere..ne dersiniz..
Canim evet o kadar yogun bir donemdeyim ki..Ben eksiksiz yaziyorum menude yaziyorum. Sende bayadir ugramadindi tatlim isler yogun yazin sende. Hadi katilimi artiralim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy kurabiyeler cok olmus canim hakikaten..sizde de yurtdisinda akraba cok heralde..hasret cok zor Allah sabir versin..Iyi aksamlar bugun kv geldi yarin esm dr a goturcek sonrada koye gidecez ablamlar geldi biraz ozlem giderecez
menum fena degldide 5.6tane un kurabiyesi cok oldu,kizlar ben hergun tartiliym aksama dogru 55leri goruyorum
Cok gecmis olsun canim..valla bu aea zaten herkes gunu gunune giremedi..gecis donemi ...arkadaşlar merhaba..belki de listeye almayacaksınız beni..ama ben yine de anlatayım..yaklaşık iki aydır memlekete gittim..annem çok rahatsız..rapor aldım..ona baktım..tabi internet ve diyet hak getire..ben de listeye girmek istiyorum..bir daha çıkmamak üzere..ne dersiniz..
Canim bebis nasil..ne zaman dogum..gulcan : evet canım en azından almayın kilo ramazanda bol suiçin orucunuzu acerken 3 bardak çok iyi oluyor daha sonrada kayısılı cay için bagırsakları yumastsın ve biraz hareket tempolu :26::26: çok zor bende dönecegim bu yoları geçmişi okudum ama kilo verememnizin seebi düzensiz spor az su
deryacım gel tabi bize bi zararı yok ama sürekli katılım yapmazsan sana çok zararı olur. şu an ramazan da girdi bildirimlere devam ama liste yapmıyoz zaten canım. Sende bildirime devam et okey. Bu arada kaç kilosun ben 83 de takıldım bu cuma allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?