yok tatlım tutmuyorum. tutamıyorum. ben daha önce bahsetmişimdir günde 6-7 litre su içiyorum kendimi bildim bileli. sudan dolayı hiç deneyimim olmadı oruçla. susuzluğa dayanacak bünyem yok malesef. ama tutmayı çok isterdim en son 6 sene önce denemiştim hastanelik olmuştum. allah tutanlara kolaylık versin kabul etsin benide affetsin. sen tutuyorsun sanırım nasıl gidiyor zorlandınmı
HANIFE ne guzel bilgiler vermisin canim uyacam bunlara ins
HANIFE alisirsin canim yeni duzene zamanla,guzel artida degilsin
DIDEM allah kabul etsin ins bende niyetliyim bugun
Selam kızlar Ramazan ayımız mübarek olsun. Ben bu aralar oldukça yoğunum. Gelen giden oldukça fazla.firsat bulup giremiyorum doğru düzgün. Arada girip okuyorum ama yazamıyorum.sizler neler yapiyosunuz nasıl gidiyo kızlar
selam canım biz bıraktığın gibiyiz arada uğrayıp yazışıyoruz. kışa kadar böle devam edecek sanırım.
ben 3-4 gündür iyi değilim bedenimde acip bişiler oluyor endokrine gideceğim perşembe günü. sanırım şu insülin direncine bağlı bazı ataklar bunlar. o kadar dikkat ediyorum anlamadım bu atakların sebebini. ilaçlarım bitince randevu aldım çok geç verdiler.ilaçsız 4 gün kaldım heralde ondan oldu. şimdi komşumdan ödünç tablet aldım hala aynıyım düzelme yok.bende haberler bunlar kızlar
kızlar benimde teyzem kalp hastası bu aralar çok kötü nefes alamıyo tokatta oturuyo annem yanına gitmeyi düşünüyo giderse bende annenlere gidip orda kakıcam kardeşlerime bakıcam 1 hafta
gecmis olsun acil sifalar ins canim
çok geçmiş olsun canım tabi ihmal etme hemen git hastalık ihmale gelmiyor 2 ay oldu hala boğaz ağrılarım devam ediyor
geçmiş olsun canım allah kolaylık ve şifa versinkızlar benimde teyzem kalp hastası bu aralar çok kötü nefes alamıyo tokatta oturuyo annem yanına gitmeyi düşünüyo giderse bende annenlere gidip orda kakıcam kardeşlerime bakıcam 1 hafta
Gunaydin kizlar ben 2 gundur cok fena oldum resmen heryerim agriyor cok halsiz bitkin oldum n e oldu boyle bana acaba kac aydir diyet yapiyorum ondanmi cokmeyemi basladim nedir ,neyseki bugun biraz iyiym ,
DIDEM ogun CORBa,salata.sarma. yapmistim canim
SECIL arada ugrarsin canim neslihanin deDIgi gibi yaz boyu boyle olur
NESLIHAN gecmis olsun canim
kızlar bu arada biliyorsunuz ben karataya merak sarmıştım uygulamaya çalıştım ama tam anlamıyla malesef uyamadım. tabi hakkını vermediğim için sanırım karbonhidrat eksikliğine bağlı bazı ataklar yaşıyorum 3 gündür. bu gün ekmek yemeye karar verdim öğünlerde çünki karatayı tam öğrenmeden yapmak bu sefer karbonhidrat eksiikliğine yol açabiliyor ki bendeki durum bu sanırım.ayrıca ilacımında bitmesine denk gelmesi cabası oldu. size tavsiyem tam hakkını vermeden farklı metodları uygulamayın yapacaksanız hakkını verin. gülcan sendede durum bu olabilirmi tatlım yetersiz karbonhidrat eksikliği halsizlik stres vs yol açabiliyormuş dikkat edin kendinize olurmu
çok geçmiş olsun canım tabi ihmal etme hemen git hastalık ihmale gelmiyor 2 ay oldu hala boğaz ağrılarım devam ediyor
Gunaydin kizlar ben 2 gundur cok fena oldum resmen heryerim agriyor cok halsiz bitkin oldum n e oldu boyle bana acaba kac aydir diyet yapiyorum ondanmi cokmeyemi basladim nedir ,neyseki bugun biraz iyiym ,
DIDEM ogun CORBa,salata.sarma. yapmistim canim
SECIL arada ugrarsin canim neslihanin deDIgi gibi yaz boyu boyle olur
NESLIHAN gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?