"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

HANIFE ne guzel bilgiler vermisin canim uyacam bunlara ins
HANIFE alisirsin canim yeni duzene zamanla,guzel artida degilsin
DIDEM allah kabul etsin ins bende niyetliyim bugun

tutuyorum canım çok şükür Allahım sağlık verdikçe tutarım ben iyi gidiyo oruç biraz halsizleştim okadar

Kizlar allah oruclarinizi kabul etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimseler gelmemis ben genedr yazayim
Bugunki menum
Kalkinca 2 brd su . Kefir ve corekotu
Sabah kk kahvalti
Ara 3 bugdayla yapilmis dolma yogirt
izmir kofte az bulgur pikav yogurt. salata
Balik yagi kapsul

Sabah 55 dk çay kenarinda yuruyus aletler ve 10 dk yuzme
Aksam çay kenarinda 30 dk

Selam kızlar Ramazan ayımız mübarek olsun. Ben bu aralar oldukça yoğunum. Gelen giden oldukça fazla.firsat bulup giremiyorum doğru düzgün. Arada girip okuyorum ama yazamıyorum.sizler neler yapiyosunuz nasıl gidiyo kızlar

selam canım biz bıraktığın gibiyiz arada uğrayıp yazışıyoruz. kışa kadar böle devam edecek sanırım.
ben 3-4 gündür iyi değilim bedenimde acip bişiler oluyor endokrine gideceğim perşembe günü. sanırım şu insülin direncine bağlı bazı ataklar bunlar. o kadar dikkat ediyorum anlamadım bu atakların sebebini. ilaçlarım bitince randevu aldım çok geç verdiler.ilaçsız 4 gün kaldım heralde ondan oldu. şimdi komşumdan ödünç tablet aldım hala aynıyım düzelme yok.bende haberler bunlar kızlar

çok geçmiş olsun canım tabi ihmal etme hemen git hastalık ihmale gelmiyor 2 ay oldu hala boğaz ağrılarım devam ediyor

kızlar benimde teyzem kalp hastası bu aralar çok kötü nefes alamıyo tokatta oturuyo annem yanına gitmeyi düşünüyo giderse bende annenlere gidip orda kakıcam kardeşlerime bakıcam 1 hafta

Gunaydin kizlar ben 2 gundur cok fena oldum resmen heryerim agriyor cok halsiz bitkin oldum n e oldu boyle bana acaba kac aydir diyet yapiyorum ondanmi cokmeyemi basladim nedir ,neyseki bugun biraz iyiym ,
DIDEM ogun CORBa,salata.sarma. yapmistim canim
SECIL arada ugrarsin canim neslihanin deDIgi gibi yaz boyu boyle olur
NESLIHAN gecmis olsun canim

çok geçmiş olsun canım tabi ihmal etme hemen git hastalık ihmale gelmiyor 2 ay oldu hala boğaz ağrılarım devam ediyor

kızlar benimde teyzem kalp hastası bu aralar çok kötü nefes alamıyo tokatta oturuyo annem yanına gitmeyi düşünüyo giderse bende annenlere gidip orda kakıcam kardeşlerime bakıcam 1 hafta
geçmiş olsun canım allah kolaylık ve şifa versin

gülcan sanırım her ne kadar diyet yapsakta beslenmenin ana kaidesini öğrenemedik. ben kendimden biliyorum oydu buydu derken dengemi bozdum galiba o kadar halsiz ve bitkinimki içimden bişi yapmak gelmiyor.bu günde çok yoğunum ayın son günü mahvoldum resmen.şimdi bi kafa dağıtım dedim kaçtım buraya.hepimiz hastalandık acilen çözüm bulmak gerek bu duruma

kızlar bu arada biliyorsunuz ben karataya merak sarmıştım uygulamaya çalıştım ama tam anlamıyla malesef uyamadım. tabi hakkını vermediğim için sanırım karbonhidrat eksikliğine bağlı bazı ataklar yaşıyorum 3 gündür. bu gün ekmek yemeye karar verdim öğünlerde çünki karatayı tam öğrenmeden yapmak bu sefer karbonhidrat eksiikliğine yol açabiliyor ki bendeki durum bu sanırım.ayrıca ilacımında bitmesine denk gelmesi cabası oldu. size tavsiyem tam hakkını vermeden farklı metodları uygulamayın yapacaksanız hakkını verin. gülcan sendede durum bu olabilirmi tatlım yetersiz karbonhidrat eksikliği halsizlik stres vs yol açabiliyormuş dikkat edin kendinize olurmu

Geçmiş olsun canım.dedigin gibi tam olarak bilerek yapmak lazım. Faydalı yağlar var mesela karatayda onları da tüketmen gerekir.sen tam olarak karatayda yapmadın aslında ekmek yada pirinç tükettiğin oluyodu senin.bende bi donem karatay yapmistim halsizlik yapmadi bende.bence ilacın bitmesiyle ilgili bir durum olabilir kendine dikkat et

Sanada çok geçmiş olsun canım herkes dökülüyo topikte dinlen biraz canım sağlık önemli.arada ugruyorum canım fırsat buldukça çarşambaya misafirlerim gelicek yatıya ne kadar kalıcaklar bilmiyorum fırsat buldukça uğrarım

Kizlar selam
Bende bi geldim isten yattim halsizlikten. Kalkinca yemek yedim sonra biraz yuzdum sadece serinlemek icin buralar cok isindi kizlar yaniyoruz
Menumu yazayim
Sabah kk kahvaltiya ek 2 ekmek
Ara ceviz yogurt
Ogle 1 kiymali pide
Ara kefir haslanmis misir
Aksam tarhana corba firinda patlucanli kofte
2 ekmek
Spor yok
Yemek te ekmek yiyince halsizligim azaldi vallahi enerjimi tuketmisim sanirim

didem gülcan kızlar ikiniede çok geçmiş olsun dikkat edin kedninize..

seçil kolay gelsin canım sana 3 hafta buradalardı eşimin ailesi çok yruldum insan kenidne vakit bulamıyor..

neslihan canım sende aslında sabahları ekmek tüketsen daha iyi olacak karatayda tamamen kesiliyor ama sen genede sabahları iki dilmde olsa ekmek ye canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…