"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın canım başla canım iyi olur yürüyüşler hem sıkılaştırıyor hemde daha rahat kilo veriliyor..

oy canım benim çok geçmiş olsun çok zor şeyler atlatmışsın canım tabi haklısın bu piskolojden sonra zor ne biçim insanlarmış bunlar allah böyle olanlardan korusun cümlesini bizleride..

Çok geçmiş olsun canım büyük bişey atlatmissin.
Bugün nasılsın canım öksürük gecti mi biraz

yapmadım almam gerekiyor ama alsammı almasammı kararsızım napıcam bilmiyorum..

Sagolun kizlar ilknur amin canım ama bende merak ediyorum test yapsana niye bekliyosun hem yoksabile boşuna ümitlenmemiş olursun canım hayırlısı
Seçilcim sağol canım bugün biraz daha yumuşak boğazım öksürük devam ediyo
Sen nasıl oldun canım

En kötü şey kararsızlık canım. Bence al yap için rahat etsin yoksa insan aya merak ediyo

tamam alcam saçımı kurutup çıkıyorum..

Iyi olmana sevindim canım. Bende iyiyim arada halsizlik çöküyo ama çok değil. Bide dün sırtım agriyodu baya bugün toparladim daha iyiyim

Neyse canım sıkma canını olsun bugün yarın olursun arada olur gecikmeler kaç gün olduki benim altı gün geçmişti geçenlerde seçilin iki hafta geçmişti

bugünüde sayarsak 8 olacak canım seçilinki ilaçlardandı sanırım mevsimsel olabilir diye düşünüyorum hayırlısı ne deyim allah vaktini zamanını bilir hayırlısı ne deyim..

hoşgeldin canım tez zamanda şifan olsun işallah özledik seni

yapmadım almam gerekiyor ama alsammı almasammı kararsızım napıcam bilmiyorum..

kızlar sonuç negatif neden bu kadar gecikti onu anlamıyorum moralim çok bozuk

didem bendede biraz öksürük başladı. bahsetmiştim ya bende alejik rahatsızlık var diye şimdide bu başladı boğazım çatal çatal içimde kedi var sanki mırıl mırıl :)) ama hafif benimki kısa zamnda atlatırım işallah ben astımdan döndüm yıllar evel .nüksetmesin diye çok çabalıyorum bakalım nereye varacak
ilknur canım mevsim çok sarsıcı geçiyor bende etrafımda gözlemliyorum herkes farklı şikayetten muzdarip reglinde gecikme sebebi mevsimsel dir işallah hayırlısıyla bebeğinde olur canım zamanı gelince sağlıklı hatunsun neden olmıcak ki demi. sabır canım

bugünüde sayarsak 8 olacak canım seçilinki ilaçlardandı sanırım mevsimsel olabilir diye düşünüyorum hayırlısı ne deyim allah vaktini zamanını bilir hayırlısı ne deyim..

Hayırlısı canım en azından aklında soru işareti kalmadı. Canım Eda yazmıştı sanırım bebek düşünenler yeşil çay tuketmemeli falan diye yanlış hatırlamıyosam.reglin gecikmesi mevsimsel olabilir kafana takma bugün yarın gelir.sen beni bekliyosun bebiş için. Hamilelik topigini beraber takip ederiz gerçi benim 3-4 ay var ama düşünmeye hamileliklerimiz denk gelir belki

seçil hoşgeldin nasılsın
ben moralsizim dün gözüm dönüp yediklerim sabah tartıya artı yansıdı yarın cuma ve ben geçen haftaki artıdan kurtulamamış görünüyorum takıldım kaldım ne olacak bu halim abartı bişide yemiyorum sporda yapıyorum ya insan 200 gr da olsa inmezmi bi gün yediği yapışırmı böle ya ne nankör bi bünyem var((
bu gün detoksculardan haber yok ben moral bozukluğuna yapamadım hazırlık sabah kızıyom şimdi kendime
en azından akşam şu detoks salatasını yiyim diyom bakalım

Saol canım ozleyin beni sana da çok geçmiş olsun canım havalar baya etkiliyo insanı ama çok şükür toparliyoruz kendimizi dün bursa gunesliydi baya bugün bulutlu bende kahve keyfi yapıyorum şimdi

Saol canım bugün iyiyim çok şükür kendimi mutlu hissediyorum mis gibi kahvemi içerken. Tartida bende artiydim canım bu sabah arada oluyo ama sen fazla abarttin canım. Dikkat ettiysen artida olduğunda daha çok yiyosun psikolojik sanırım ama kendini toplaman lazım canım bir an evvel.bu haftayı böyle gecirelim hastalıklar falan derken ama önümüzdeki hafta topliyalim artık kendimizi tamam

bu gün kendime geldim.araya iş giriyor cevap yazamıyom. bana bi dostum kefir mayası getirdi şimdi ara öğünde denedim içtim çok güzel nasıl tüketilirmiş bi araştıracam şimdi

hayırlısı diyelim artık canım ama bu ay fazla içmedim ben neyse o zaman bu ay hiç içmeyim yeşilçay felan ne bilim hayırlsıı zamanı gel,nce olur testden sonra baya moralim bozuktu ama şimdi toparladım kendimi çok çok iyiyim hayırlısı diyorum inşallah sende fazla beklemeden hamile kalırsın canım..

Didemcim cok kotu seyler yasamissin Allah ogluna uzu omurler versin.
Secilcim daha iyi olmana sevindim..hamile kalmak isteyenlerin yesilcay icmemesi gerektigini ben soylemistim...doktor cok tembihlemisti beni yesilcay gibi sokturucu bitki caylari ya da sebzeler tuketmeyeceksin diye...hatta deryaya da soyledim maydonoz bile tuketilmemesi lazim..ilk uc ay bebegin tutunmasi engelliyor...
İlknurcum hayirlisi olsun canim..sakin bozma moralini...gecikmen de psikolojik ya da mevsimsel olabilir..
Neslihancim cok yemiyorum diyorsun ama aksam gercekten coktu...secilin de dedigi gibi sen arti ciktikca moralin bozuluyor ve nasil olsa veremiyorum deyip farkinda olmadan yemeye basliyorsun...
Kizlar detoks malzemelerini hasladim dun gece...
12de mi icmeye basliyorduk

ana kralice

amin sağolasın canım piskolojik olduğunu sanmıyorum bu kadar gecikince dün biraz işte heycan yaptım yoksa öbür günler çok rahattım hatta ağrılarım oldu hasta oluyorum dedim ama olmadım ped bile kullandım o kadar yani sadece dün de bugünde sabah bişey olmayınca bıraz heycanlamıştım hayırlısı mevsimsel olduğunu düşünüyorum senede bir oluyor işte böyle hayırlsıı umutlar birdahaki aya kadlı allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…