• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Evetttt....
Sabah..iki ince dilim tam b.ekmegiyle karisik tost yaptim(1 dilim kasar2 dilim sucukla) 1 kucuk domates 1 kupa yesil cay

Ara..iki parca ceviz.5-6 findik.6-7 leblebi
Ara..yarim elma(yarisini kizima yedirdim)

Oglen..4-5 kasik kiymali kabak yemegi uzeri yogurlu.1 d ekmek

Canim bende bugun nedense diger gunlere gore tatliya hassasiyetim biraz daha fazla.sabah 9.30 kahvalti
12.30 1seftali yarim kase yogurt
15.00te1cornetto disc (bu ogle yemegi niyetineydi)
Odul gunun cumartesimi haftadonuydu sanirim :)
Artik ikindide ins cikcam yuruyusume hemen hemen 1saat sonra ins.
Ara yogurt dusunuyorum aksamda sut ile 1kase musli

Ooo super haber baharcim..1 kilo gitmis cok iyi..1 kilo yuku tasimaktan kurtuldun gibi bisey..darisi kalan yuklere..geriye 3 kilo kaldi ne guzel..senin cok fazlaligin yok rahat rahat verirsin..bende 3-4 daha verirsem yaklasik 10 kilo vermis olucam insallah..bu zamana kadar niye dikkat etmemisim kiziyorum kendime..bu kadar ugrasmazdim daha once akil etseydim..neyse zararin neresinden donsem kardir:) spor salonu yakin degil canim arabayla gidiyorum.10 dklik.bu ara benimde canim tatli istiyo..odul gunumde yicem valla bekliyorumm sabirla.
Ins. Canim darisi diger yuklere.bugun biraz zorlaniyorum ama basaricaz ins.
Evet yaa bende 56dan ciktimda ciktim kaldim 58 59 larda ve bidahada kurtulamadim ins bu dan sonra atarim helebi alistirayimda kendimi spora:)

İyi gidiyorsun bahar. .Tebrikler. .sabahki tatlıyı sonrasında az yiyerek dengeledin gibi..bide dondurma kaçmış ama neyse bu aralar yeme pek tatlı tarzı seyler ..Kuru İncirle felan gecistir..veya süt ve tarçınla ..sporda başlarsa kim tutar seni:)

Ara..2 Susamlı cubuk kraker
Aksam..Dürüm çiğ köfte ve ayraann sonrada bir soda

Elmascim yuruyuse gittim 45dakika yurudum.sonradinda carsiya ciktim esimin yanina ugrayip kayinvalidemin yanina ugradim.o aradada 20dk daha yurumus oldum.ara bisey yiyemedim ustelik aksamida orda yedim 19:30 1kepce lahana corbasi 1dilim ekmek 1dilim patatesli omlet sanki biraz yagliydi ve salatalik.

Bu cigkofteyi bende seviyorum valla alicam bende biara onu aksam veya ogle yemegi niyetine. :)
Afiyet olsun hadi bakalim bekliuorum kilonu yarinnn :))

elmaskalp ve bahar ne güzel gidiyorsunuz :nazar: bende de tatlı isteği çok oluyor malesef :KK53:

Mavimliii..tesekkur ederiz canim..ugrasiyoruz valla kendi capimizda..bi ileri bi geri:)) tatliiii kadinlarin bas dusmanii..oluyo zaman zaman..meyveyle felan idare etmek lazim.ya da 1-2 lokma cikolatayla..bende odul gunumu bekliyorumm..evdeki sekerpareyi yapmak icin:))) hatta bugun olabilirr..baharcimm yuruyuse baslaman cok iyi olmus..daha kolay vereceksin bak gor:))

Eveeeetttt....tarti gunumdu malum..yarin mi tartilsam diye dusunurken.cikiverdim tartiya..56 olmusummmm oleyyy...

En son verdigim yarim kiloyu geri almis 57 olmustum.cok sukur 56 ya geldim..ilk hedef 55 ....sonra 52 insallah..sonra belki 50 ne cok almisim yahu..ver ver bitmiyo..ama geriye baktigimda 6 kilo vermis olmak superr:)) yemeye baslayinca almasi cok kolay vermesi zor bida bu hatalari yapmamaliyim..insallah..en fazla 1-2 kilo alsamda geri toparlama yoluna gidicem insallah..

Selaaaammm. .Bugün hareketli bi gün oldu.sabah ortalığı toplayıp minik kızımla kahvaltı yaptık .sonra arkadaşıma bebek görmeye gittik.bebis te görmeye değerdi. .minicikti:) bir ay erken doğdu kuzucuk:) analı babalı büyüsün :) sonra eve dönduk kızımı uyuttum. yemeği yaptim yedim.esim geldi kızım uyandı. öteki okuldan geldi .spora gittim.derken çok şükür bu saat oldu:)) küçük yattı büyükte birazdan yatar.off kadın olmak çok zor:( Gelelim bugun yediklerime..

Sabah..1 tabak patates biber kızartma domatesli.2 dilim ekmek.4zeytin.az peynir.2 bardak çay
Ara., sabah biraz geç yedim bide bol yedim..ondan yapmadım
Oglen..misfirlikteydim.1 mercimek köftesi. 1 küçük dilim üstü kremalı kek.2 bardak çay
Ara..1 çay b.süt
Aksam..2 biber dolması üzerine yoğurt. 4 tane şeker pare:)))
az öncede 1 şeftali 10 tane kiraz
Ohhh. .lezzetli bi gün oldu:)) kaçamak günümdu. günlerdir beklediğim şekerpareyi yedim. .1 tabakta komşuya verdim evde çok kalmasın yerim diye:)))akşam yemeği tatlı 5.30gibi yedim.bi de spora gittim.ondan içim biraz rahat..

Bu günlük bu kadar gorusuruzz:))

hee bu arada Baharcim. .çiğ köfte iyi oluyo valla.doyurucu bi öğün oluyo.. çok kalorili olduğunu da düşünmüyorum,incecik bi lavas. içinde yeşillik de var.kofteside ya 2 ya 3.icine azcık sürüyorlar. .yenebilir bence:)) hergün olmaz tabiki ama arada süper oluyo:))

Selam günlük. ..haftasonu ya ipin ucu kaçtı yine:(
Sabah..3 -4 çatal Sucuklu yumurta.4zeytin.2 d ekmek,2 bardak çay. 4 çatal peynir.2 ck reçel. 1 ck bal,1 ck çikolata
Oglen..sabah geç yiyince yemedim
Ara..2 sekerpare:(

sonra 1 saat spora gittim (kurtaricim)

Akşam. .dışarda yedik..fazla kaçırdım
sonrada üstüne bi güzel dondurma:((
yarın daha dikkatli olmam lazimmm:(( inşallah. .verdiğim kiloları geri alamaaamm:(
zaten ver ver bitmiyor. .eskiden nerem kilolu diyodum. şu an nerem zayıfladi hala şiskoyum diyorum. .insanın bakış açısı nasıl da degisiyor..52 yi görene kadar bana rahat yok..iyi gecelerr..

Bu arada yarın seçim var malum..kim hayırlı olacaksa ülkemiz adına o gelsin inşallah günlukcugum

Selam gunluk..
Sabah..2 dilim ekmek.biraz peynir 3 zeytin domates salatalik.1 ck recel.1 ck tereyag.1 yumurta
Öglen..1 kucuk cikolata 2 susamli cubuk
Ara...1 cay b.süt

simdilik bu kadar..hafif bi aksam yemegiyle kapatmaliyim.bugunu..suyu az ictimm bugun

Ara.1 kucuk biber dolma 1 sekerpare:(
Aksam.1 biber dolma.2 dilim ekmek.1tabak patates salatasi.1 b ayran

ustune azcik kiraz yarim seftali ve soda

dun iyi gitmedi diyetim:(

Gelelim buguneee..bu sabah arkadaslarla disarda kahvalti yaptik..karbonhidrat aldim bolca:( malesefki.ama gun bitmedi tabiki.toparlama firsatim var:)

Sabah..1 yumurtali ekmek.1 pisi.1 kucuk pohaca.2 bardak cay.1 sigara boregi.3 zeytin.az peynir.domates salatalik

Oglen yemedim.gec yemistik

Ara..1 fincan kahve yaninda 1 minik lokum
Ara..1 soda azcik kiraz

Aksam..3 kasik taze fasulye.4-5 kasik yogurt.2 lokma ekmek

Bu gunu boylece kapatiyorum:) bi tek form cay icicem.kotu baslayip iyi bitirdim bu gunu.cuma tartida eksiyi gormeliyim..hatta bu sefer pazara birakabilirim tartilma isini.iki gun fazladan sans vericem kendime.haftasonu abarttigim icin..55 i gorucem bu haftasonu insallah:)

Gunlukkk...aksam yemeginden sonra 1 saat spora gittim;)) .gelincede bi kucuk dilim kavun yedim.bide form cayimi ictim..

Bahaaaaarrr nerdesin bu aralar mesgulsun sanirim..

Hadi iyi geceler gunluk:)

Canim beni de araniza kabul ederseniz sevinirim :)
KK yazmak bana cok iyi geliyor :)
Biraz cok cenesizim ama :D
Sevgiler :)

Hosgeldin cerulean.
Burdaayimm canim elmas . Ya yine internetim bitti busefer aylik paket yaptim.bizim evdeki internet bozuldu mecburen boyle sebeke internetiyle ugrasiyoruz.
Oglum hala hasta iki gundur de atesi cikti.iyilesemedi .sozde bugun sunneti vardi yine ertelendi.hangi ara su net olacakta iyilesecekte mevlit edicem bilmiyorum sastim kaldim cunku ramazan geliyo.dogumgunu gzl di ama daha gzl olabilirdi .samimi dedigim arkadasim bana ogluna dikkat et deyip baska bi aradada sakayla karisik ikinci cocuugu etme demesiyle moral felan kalmadi.oglum yaramaz kabul ediyorum ama kimseninde bukadar ozelime girmeye hakki yok.sonrada diyoki ordaki cocuklara zarar veriyodu kardes etme onada zarar verir demek istedim diyo.tamam bana bunu desin ama herkesin icinnde degil.neyse kendisiylede konusmuyoruz artik benimde moralim haliyle bozuk buda rejimime yansidi.59da kaldim cakili.oglumun mevlidi icin sarma saralim diye 2 arksdasimi cagirdim yarin kahvaltiya.ardindanda sarcaz ins.bakalim ne yapcam.spora baslayamadim gecen Gun 1saat yuruyebildim sadece.ama spor sart.
Bu sabah 2dilim ekmek
1bucuk kk prynir
2tatli k. Nutella
Simdide yesilcay
Elmas supersinn masallah 56yi gormussun helall

Back